• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev ayakkabısı

KarrTanesii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
730
1.057
113
Almanya
Selam kızlar,

Size birsey danışmak istiyorum. Ben almanyada doğdum büyüdüm ve kültürümüzün bazı inceliklerini bilmiyorum.
Mesela kızlar eve özel misafir geldiğinde zarif bir ev ayakkabısı giyiniyormus.
Annem sende almalısın daha zarif durur diyor. Ama bu ev ayakkabısı nasıl birşey?

Rahat ayakkabı gösteriyorum anneme, olmaz bunu gündelik giyin, hafif topuğu olsun diyor. Ama ozamanda dışarı ayakkabısı olmuyormu?

Kafamda deli sorular :D

Bana yardımcı olurmusunuz? Gercekten gereklimi? Gerekliyse örnek resimler atabilirmisiniz?

Bazı pembiş gelinler bihter ziyagil kıvamında takıldıkları için bizim dışarda giymeye üşendiğimiz ayakkabıları evde giyiyorlar.

Benim gibi pembiş olmayan gelinler misafiri tayt hoodie ayakta panduflarla karşılıyorlar.

Gerekli mi? bence değil, ama gerekli olduğunu düşünen de vardır.

Türkiye'de böyle bir kültür varmış? Benim bildiğim bizim kültür patik, çetik denilen şeyler geliyor.

Çantalarında topuklu ayakkabıyla gezen ablalar var ama onlardan olmak istediğinize emin misiniz:işsiz:

Bu çantalarda öyle alalade çantalar değil. Özel ayakkabı çantası diye bir şey var üzerinde ayakkabı resmi işlenmiş.

Sakasi bir yana, bayram gezmesi tarzi zamanlarda ben cantama babet atiyorum, hem gittigim evdeki terlikleri giymek istemedigim icin, hem de klasik ayakkabidan cikinca ayaklarimin kokmasindan korkuyorum sicak yaz gununde mesela.
Ama benim tercihim rahat bir babet olur.
Siz topuklu da tercih edebilirsiniz.
Bunu da ise giderken yapardim, spor ayakkabilar ile servise kosup serviste topuklulari giyerdim, ha ha.

Çok istiyorsanız ev için çok güzel yumuşak yapılı dışarda giyilmeyecek taşlı pullu ya da düz kadife babetler var. Hem çok şık duruyor hem de çok rahat oluyorlar .ben bazen evde güzel hissetmek için bile giyiyorum . Yalımız yok ama :21:

Bu çantalarda öyle alalade çantalar değil. Özel ayakkabı çantası diye bir şey var üzerinde ayakkabı resmi işlenmiş.
Açıklama için sağolunda biliyorum öyle birşey olduğunu. Özel çantası olması, ev oturmasında topuklu ayakkabı giyme mantıksızlıgını gidermiyor en azından benim için.

Ortama ayak uydurmak gerekir diye düşünüyorum. Eğer o tarz bi ortama gireceksen neden olmasın.

Stilettonun her tür modelini giyenebilirsin.

Sakasi bir yana, bayram gezmesi tarzi zamanlarda ben cantama babet atiyorum, hem gittigim evdeki terlikleri giymek istemedigim icin, hem de klasik ayakkabidan cikinca ayaklarimin kokmasindan korkuyorum sicak yaz gununde mesela.
Ama benim tercihim rahat bir babet olur.
Siz topuklu da tercih edebilirsiniz.
Bunu da ise giderken yapardim, spor ayakkabilar ile servise kosup serviste topuklulari giyerdim, ha ha.
Cevabınız için teşekkürler ❤
Misafir derken aslında özel birinin annesiyle tanışma gibi

Açıklama için sağolunda biliyorum öyle birşey olduğunu. Özel çantası olması, ev oturmasında topuklu ayakkabı giyme mantıksızlıgını gidermiyor en azından benim için.

Hmmm bence özel çantası olması, ev oturmasında topuklu ayakkabı giymesinden daha mantıksız. Sektör oluşmuş düşünün bunun için.

Selam kızlar,

Size birsey danışmak istiyorum. Ben almanyada doğdum büyüdüm ve kültürümüzün bazı inceliklerini bilmiyorum.
Mesela kızlar eve özel misafir geldiğinde zarif bir ev ayakkabısı giyiniyormus.
Annem sende almalısın daha zarif durur diyor. Ama bu ev ayakkabısı nasıl birşey?

Rahat ayakkabı gösteriyorum anneme, olmaz bunu gündelik giyin, hafif topuğu olsun diyor. Ama ozamanda dışarı ayakkabısı olmuyormu?

Kafamda deli sorular :KK70:

Bana yardımcı olurmusunuz? Gercekten gereklimi? Gerekliyse örnek resimler atabilirmisiniz?
Annenin içine gün teyzesi kaçmış.

Back
X