How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek İkinci El ev ayakabisi ariyorum

Mavi olan 6-12 ay, diğeri 21 numara. İkisi de hiç giyilmedi.

Eklentiler

• $IMG_1171.JPG
    $IMG_1171.JPG
    86,4 KB · Görüntüleme: 92
  • $IMG_1176.JPG
    $IMG_1176.JPG
    102,4 KB · Görüntüleme: 100
Kapida idemeniz varmi peki

Ptt hesabım yok. Bu durumda kapıda ödeme olur mu olmaz mı bilemiyorum. Geçen gün bir arkadaşa o şekilde gönderecektim ama memur hesabınız yok olmaz dedi. Fakat yeni atanmış , çok da emin olmadığını söyledi. Bir bilene danışın. Hesabım olmadan kapıda ödeme oluyorsa ,paramı alabiliyorsam gönderirim.

Ptt hesabım yok. Bu durumda kapıda ödeme olur mu olmaz mı bilemiyorum. Geçen gün bir arkadaşa o şekilde gönderecektim ama memur hesabınız yok olmaz dedi. Fakat yeni atanmış , çok da emin olmadığını söyledi. Bir bilene danışın. Hesabım olmadan kapıda ödeme oluyorsa ,paramı alabiliyorsam gönderirim.

Malesef canm ya hesabin olmadan kaoida idemeli gonderemiyosun cok iyi olurdu aslinda ama hesap actirman gerwk

Malesef canm ya hesabin olmadan kaoida idemeli gonderemiyosun cok iyi olurdu aslinda ama hesap actirman gerwk

İşte merkeze gitmem gerekmiş. Ona da ben fırsat bulamadım. Yeni taşınmıştım buraya yol iz bilmiyordum.Ben daha önce bilmeden öyle gönderdim. Memur beni uyarmadı. Param görünmüyor. O para havaya mı gitti yani.:43:
İlk fırsatta gidicem merkeze. Yakındaymış zaten .Hem hesap açtırıcam hem de paramı sorucam. Kargo no sunu biliyorum. Kayıtlı var elimde bilgiler...

Para buyukmuydu canim havaya gitti artik hayatta vermez ptt.nerde oturuyosun sen

Büyük bir meblağ değil ama çok emek vermiştim. Yıka ,paketle , git, sıra bekle...Hediye de koymuştum...
Ankara dayım

Son düzenleme:
Back