- 6 Aralık 2016
- 272
- 181
- 103
- Konu Sahibi mor hercai
-
Zaten şimdi de apartmandayım evi almış olsaydık 2 3 katlı yerden daire bakıyorduk ev yaptırırsak nasil olur inanın bende bilmiyorumBen ev almayı tercih ederdim, ev yaptırmak oldukça zahmetli bence, eşimin ailesi oturdukları evi yaptırmışlar biz evlenmeden önce, eşim çok sıkıntı çektik der hep. Masraf olarak almak da yaptırmak da aynı tutar aşağı yukarı. Ama tabi sizin tam olarak ne istediğiniz de önemli. Apartman dairesinde oturur musunuz yoksa illa bahçeli müstakil ev mi?
Evet olabilir aslindaBelli evlere topraktan daha uygun fiyatlara giriliyormuş eski komşularımız bir siteye yarı yarıya öyle girip aldılar. Daha uygun olur ama iyi bir araştırma yapın bunun için sahtekarlık çok oluyor bu konularda
Eğer daire alacaksanız bence hiç zahmete girmeyin, alın gönlünüze göre bir daire temiz temiz yerleşin içine.Zaten şimdi de apartmandayım evi almış olsaydık 2 3 katlı yerden daire bakıyorduk ev yaptırırsak nasil olur inanın bende bilmiyorum
Isinden ziyade çocukların okulu var o beni daha çok düşündürürSanırım yaptırmaktansa almayı tercih ederdim. Yok ustası, malzemeleri, zaman, püsürüğü bir ton gözümde büyürdü.
Şu ara faizler düşükken para çekip beklerdim. Faizler yükselince ev fiyatları satılmadığı için düşecek nasılsa.
Ama tabi kredi çekseydim.
Isinden ziyade çocukların okulu var o beni daha çok düşündürür
Ev almadan düşük faiz ile kredi veriyorlar mı ?Sanırım yaptırmaktansa almayı tercih ederdim. Yok ustası, malzemeleri, zaman, püsürüğü bir ton gözümde büyürdü.
Şu ara faizler düşükken para çekip beklerdim. Faizler yükselince ev fiyatları satılmadığı için düşecek nasılsa.
Ama tabi kredi çekseydim.
Ev almadan düşük faiz ile kredi veriyorlar mı ?
Bende öyle biliyorum bi an degistimi acaba dedim kendi kendime , heralde bankaya koşardım hemenKonu sahibi evi ve arsasını satacakmış. Yani hazırda parası var sayarak ev kredisi değil ihtiyaç çekebilir. Normalde tapuyu göstermeden ev kredisi vermezler tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?