Ev almak istiyorum, hangi bankaya gitsek ne desek bunlardan anlayan var mı acaba ?

Biz faizsiz ev sistemleri var oraya başvurduk o şekilde aldık peşinat çok gerekmiyor orada. Banka ile muhatap olmadım hiç çok anlamıyorum. Ama bu bir hastalık ev alsanizda uğraşır eşiniz gerci üç beş binle uğraşır gözünüze batmaz.
Onların üçüne de baktım aslında ama güvenemiyorum nette bir ton şikayet var. Birinden kaçarken diğerine yakalanmak istemiyorum

Borsa oynanmaz kumar tabiri gibi :) bende borsada işlem görüyorum Mayıs ayında 13 tl aldığım hisse 1000 tl oldu. Güzel araştırma ve piyasa çalışması ile birlikte takip yapılırsa kazanılır.
Bana göre kumar. Kazanmak ve kaybetmek bu nedir? Bask aadı yok, tabi birde bağımlılık kısmı var

Onların üçüne de baktım aslında ama güvenemiyorum nette bir ton şikayet var. Birinden kaçarken diğerine yakalanmak istemiyorum

Tercih meselesi ben dolandırılan gormedim şimdiye kadar. Biz aldık evimizi çok şükür. Sorun yaşayanlar genelde sistemden çıkıp parasını hemen geri almak isteyenler. Bir kaç ay gecikmeli de olsa alıyorlar ama alamayana denk gelmedim.

Cep uygulamasından hesap acmak nasıl oluyor hemen yapıyım
play storeden hangi bankada paraniz biriksin istiyorsaniz o bankanin cep uygulamasini indirin.
sifre belirlemenizi isteyecekler bu islemlerden sonra menu bolumunde hesap ac kismi olur.
oradan once kendinize bir tl hesabi aciyorsunuz sonra paranizi ne sekilde degerlendirmek isterseniz altin euro veya vadeli vadesiz tarzi oyle bir hesap acip tl hesabina aktardiginiz parayi o hesaba gonderiyorsunuz istediginiz gibi yonetirsiniz paranizi bu sekilde

Tercih meselesi ben dolandırılan gormedim şimdiye kadar. Biz aldık evimizi çok şükür. Sorun yaşayanlar genelde sistemden çıkıp parasını hemen geri almak isteyenler. Bir kaç ay gecikmeli de olsa alıyorlar ama alamayana denk gelmedim.
Evet benimde cevremden 3 kişi sorunsuz aldı ama bende sans yok

play storeden hangi bankada paraniz biriksin istiyorsaniz o bankanin cep uygulamasini indirin.
sifre belirlemenizi isteyecekler bu islemlerden sonra menu bolumunde hesap ac kismi olur.
oradan once kendinize bir tl hesabi aciyorsunuz sonra paranizi ne sekilde degerlendirmek isterseniz altin euro veya vadeli vadesiz tarzi oyle bir hesap acip tl hesabina aktardiginiz parayi o hesaba gonderiyorsunuz istediginiz gibi yonetirsiniz paranizi bu sekilde
Kuveyte basvurdum suan bakalım. Dediklerinizi yapacağım olmazsa. Ayrıntılı anlattığınız için teşekkürler 🥰

Haklısınız zaten gizli yapmıs yine her zamanki gibi ben buldum. Bu da ayrı sorun tabi izin vermezsin diye söylemedim ama bu sefer kazanacgım filan dedi. Asla olmaz ne cileler cektik bu konuda azic kaldık resmen dedim. Özür diledi bir daha oynamam dedi ama en iyisi parayı eve bağlamak. Ev nasıl alınır birikmiş olmadan acaba
birikmiş olmadan zor maalesef
en son bankalar daireye biçilmiş paranını %80 ini kredi veriyordu

Borsa oynanmaz kumar tabiri gibi :) bende borsada işlem görüyorum Mayıs ayında 13 tl aldığım hisse 1000 tl oldu. Güzel araştırma ve piyasa çalışması ile birlikte takip yapılırsa kazanılır.

Akilli kadınlara hastayım.
Arada okuyorum bilgileneyim ben de öğreneyim diye.
Yani 50 tl yi 1000 tl yapmak kim istemez.
Ama benim kafam basmıyor maalesef..

Hayır anlayan bir yakınım dese ki bana sadece şu hisseye koy gel ya da şimdi satma zamanı falan. Dinlerim ve kazandırmasa da suçlamam o derece istiyorum.
Ama kimse bu sorumluluğu almak istemiyor.

Nasıl öğrendiniz siz bana öneriniz olur mu?

Aynen öyle. O da dedi zaten bunu ödeyelim diye benim vaktim olmamıs tı bakmaya ama onuda ödeyeceğiz tabi bu süreçte

Konu sahibi diliniz yanmış nefret etmişsiniz.
Anlıyorum çok da haklısınız.
Ama pesinatsiz tamamına kredi evlerden kovalamaniz lazım ve maalesef kredi faizleri çok yüksek şuan:KK43:

Eşin devam etmek istiyorsa ve sen istemiyorsan vazgeçirmek için mantıklı sebepler sunmalısın ve ikna etmelisin yoksa gizli gizli borsa oynamaya devam edecek. Vadeli hesaba para yatırabilirsiniz. Altın gümüş alıp biriktirebilirsiniz. Ev araba da ileri de değerlenecektir. Ama ev alacaksanız evin parasının en az yarısını biriktirmiş olmalısınız yoksa uzun yıllarca çok fazla faizler ödemek zorunda kalırsınız

Eşin devam etmek istiyorsa ve sen istemiyorsan vazgeçirmek için mantıklı sebepler sunmalısın ve ikna etmelisin yoksa gizli gizli borsa oynamaya devam edecek. Vadeli hesaba para yatırabilirsiniz. Altın gümüş alıp biriktirebilirsiniz. Ev araba da ileri de değerlenecektir. Ama ev alacaksanız evin parasının en az yarısını biriktirmiş olmalısınız yoksa uzun yıllarca çok fazla faizler ödemek zorunda kalırsınız
Haklısınız tesekkürler

Merhaba hanımlar, yıllar önce maddi olarak büyük kayıplar verdik eşim söz vermişti ama yine borsaya yatırım yaptığını gördüm. Tabi tepkimi gösterdim. Şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum aklım cok karısık. Paramızı neye yatırım yapsak diye düşünüyorum parayı bir yere bağlayıp parasız kalmalıyız galiba. Birikmişliğiniz yok ama aylık gelirimiz iyi. Ev almak istiyorum, hangi bankaya gitsek ne desek bunlardan anlayan va rmı acaba bana yardım etseniz
Borsada yatırım aracıdır esiniz anlamiyor ve zarar mı ediyo o yüzden mi tepkiniz

Borsa oyun degil bence yatırım. Eşiniz suyunu çıkarmadığı sürece bence destek olunması gereken bir durum.

X