Ev Almak İsteyenler Gelin Buluşalım Konuşalım

yasemın sız kırada oturuyorsunuz dımı neden ımkansız dedın ?

merhaba kızlar;

yazdıklarınızı okudum da ne güzel cesaret eden etmiş yol almış maşallah allah ev alanlara borç ödeyenlere yardım etsin güle güle oturun evlerinizde,bende 5 yıldır evliyim ev planı 2yıldır var aklımızda,özellikle bu kış çıktıktan sonra seneye kışa kalmadankendi evimde olmak istiyorum,tabi, rabbim nasip ederse,kirada oturduğum evden memnun değilim aylık 400 tl kira ödüyorum kömürle ısınıyorduk bu sene ev sahibi doğalgaza çevirdi evin izalasyonu yok evi ısıtamıyorum çocuğum küçük ,perişanlığı çekeceğpiz bu sene,ev fiyatları çok yüksek ee gönülde aldımı iisi olsun istiyor,sürekli bakıyorum ama nasıl bu yükün altına gireceğiz bilmiyorum kızlarrrr

merhaba kızlar;

yazdıklarınızı okudum da ne güzel cesaret eden etmiş yol almış maşallah allah ev alanlara borç ödeyenlere yardım etsin güle güle oturun evlerinizde,bende 5 yıldır evliyim ev planı 2yıldır var aklımızda,özellikle bu kış çıktıktan sonra seneye kışa kalmadankendi evimde olmak istiyorum,tabi, rabbim nasip ederse,kirada oturduğum evden memnun değilim aylık 400 tl kira ödüyorum kömürle ısınıyorduk bu sene ev sahibi doğalgaza çevirdi evin izalasyonu yok evi ısıtamıyorum çocuğum küçük ,perişanlığı çekeceğpiz bu sene,ev fiyatları çok yüksek ee gönülde aldımı iisi olsun istiyor,sürekli bakıyorum ama nasıl bu yükün altına gireceğiz bilmiyorum kızlarrrr

aynı sekılde sureklı bu yukun altına nasıl gırıcez dıye dusunuyorum acıkcası
buarada bende 500 lıra kırada son derece luks bır daırede oturuyorum 85 metre kare
ama benım degıl enınde sonunda
eger kısa surede yapamazsak yapamıcaz gıbı gelıyor banada

uzun süre kirada kalırsanız dediğiniz gibi çıkmanız daha zor olabilir
bu zaman zarfında para biriktirmeye çalışın..

biz şimdi diyoruz mesela evlenmeden önce almasaydık cesaret edip asla alamazdık.

aynı sekılde sureklı bu yukun altına nasıl gırıcez dıye dusunuyorum acıkcası
buarada bende 500 lıra kırada son derece luks bır daırede oturuyorum 85 metre kare
ama benım degıl enınde sonunda
eger kısa surede yapamazsak yapamıcaz gıbı gelıyor banada

benim evimde 2+1 canım öyle büyük değil,eşimde bende özel sektörde çalıştığımız için korkuyorum ama adım atmasakda nasıl ev sahibi olucaz benim çocuk büyüor masraflar artıyorr

İnşallah en kısa sürede sizlerde evsahibi olursunuz arkadaşlar evet İstanbul'da ev fiyatları yüksek biraz başka şehirlere göre babamın bir sözü var dişini sıkmadan ev sahibi olunmaz der biraz kemerlerin sıkılması gerek der 100 liraya ayakkabı alıyorsak 50 liraya alırız der ama bu devirde ev çok gerekli diyor yenidendoğdum ters dublesk nasıl olur bizim buralarda pek ters dublesk yok sadece 2 katlı ve 3 katlı bahçeli dublesk daireler var ters dubleksler kullanışlı olurmu

ya bız sultangazıde oturuyoruz ama ev avcılardan bıle bakıyoruz
bu mantıklımı bılmıyorum ama evler daha guzel ıstedıgım tarz evler bzıım oralarda cok yok varsa bıle 150-160 bın :S

suanda borclarımız var para bırıktremıyoruz ama cok gezıp tozmuyoruzda ıdare edıyoruz
bılmıyorum almayı cok ıstıyoruz esıme bakıp hıc tanımadıgım 1 kısı bıle tanımadıgım bır semtten zorlanacakmıyım
cocuk kreste olacak annemlerle aramız metrobus metro olarak herhalde 1.5 saat olur avcılar oldugunu varsayarsak :26:

bı kac tane ornek vereyım yelnızcım

Emlak Ofisinden Satılık Daire 100.000 TL 100 m2 3+1 odalı İstanbul Avcılar Cihangir Mah. - 105735507

Emlak Ofisinden Satılık Daire 140.000 TL 115 m2 3+1 odalı İstanbul Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mah. - 87854096

Emlak Ofisinden Satılık Daire 135.000 TL 110 m2 3+1 odalı İstanbul Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mah. - 92160184
Emlak Ofisinden Satılık Daire 115.000 TL 100 m2 2+1 odalı İstanbul Avcılar Cihangir Mah. - 105592035

buarada ben yesılkoy esım taksıdme claısıyor
bahcelı evlerı sevıyorum mesela yazın bahcede oglum top oynarken ben aksam yemegını yapıyor olabılıcem ama bılmıyorum ıste
hıc bılmıyorum aılelere daha yakın bır yerlermı olmalı , esıme gore tam tersı olmalı
kafam cok karısık

buarada bızımde 30-40 bın pesınatımız var demıyım ama cıkartırız o kadar borc olarak degıl elbette gerı kalanı kredı

bunlarda yakın olanlar http://www.sahibinden.com/ilan/emla...kullanisli-135-m2-ters-dubleks-67877881/detay
yakın derken bıldıgımız semtler

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım sizi akdenize alalım evler burda gayet uygun şuan karşımızda bir site yapılıyor 185 ile 190 metrekare arası inşaatken 135 binlira bitince 150 binlira imiş bizim oturdugumuz sitede şuan 165 mt 135 diyor tabi biraz pazarlık payı vardır yine karşımızda farklı bir sitede 3 yıllık bina 220 metrekare 145 binlira 150 binlira arasında

o kadar borcun altına istanbulda deprem yönetmeliğinde ılk 3 e gırmıs yerden almak ıcınmı gırıceksın canım bence kesınlıkle avcılardan alma allah korusun ılerde bır sey olursa bıle bıle lades olur senınkı

diğer ıkı yer yeresıymıs yasemın? bılmıyorum belkıdebıldıgımız semtlerden olmalı kafayı yıyebılırım bır tek komsunun olmadıgı yerde esımde emınım suanda bu psıkolojıde cunkuda onunda tandııg hıc kımse yok

yelızcım hazır ev nereye sız oraya modundayken sehır degıstırsenıze duyorsun
ınankı onu bıle dusunuyoruz gerçekten:26:

ya bız sultangazıde oturuyoruz ama ev avcılardan bıle bakıyoruz
bu mantıklımı bılmıyorum ama evler daha guzel ıstedıgım tarz evler bzıım oralarda cok yok varsa bıle 150-160 bın :S

suanda borclarımız var para bırıktremıyoruz ama cok gezıp tozmuyoruzda ıdare edıyoruz
bılmıyorum almayı cok ıstıyoruz esıme bakıp hıc tanımadıgım 1 kısı bıle tanımadıgım bır semtten zorlanacakmıyım
cocuk kreste olacak annemlerle aramız metrobus metro olarak herhalde 1.5 saat olur avcılar oldugunu varsayarsak :26:

ailene yakın yerler bak bence ileri de çocuk olacak devamlı birlikte olmanız gereken zamanlar olacak.

en önemlisi de işinize gidip gelmek eziyet olmasın onu da düşün yani tamam ev alacaksınız ama aldığınız evde de otururken sıkılmayın

evleneli 1 sene 2 ay ev alalı 1 sene oluyor, az bir kredi borcumuz var 23 ayı kaldı, ev alırken borç benimde gözümde büyüyordu ama biraz hesaplı davranmayı öğrenince diyorsun ki ev bizim ya tarhana bulgurda olsa olurmuş, bu yaşımızda ev sahibi olduk diye telkin et kendini yasemincim ben hep öyle yaptım ilk aylarda hem kira hem kredi zorluyordu çok bunalınca otur haline şükret diyordum etkili oluyor :34::34:

Arkadaşlar İstanbul toki evleri nasıl peki bizim burdaki toki evlerinden alanlar memnun yani sizin ordakiler nasıl

evleneli 1 sene 2 ay ev alalı 1 sene oluyor, az bir kredi borcumuz var 23 ayı kaldı, ev alırken borç benimde gözümde büyüyordu ama biraz hesaplı davranmayı öğrenince diyorsun ki ev bizim ya tarhana bulgurda olsa olurmuş, bu yaşımızda ev sahibi olduk diye telkin et kendini yasemincim ben hep öyle yaptım ilk aylarda hem kira hem kredi zorluyordu çok bunalınca otur haline şükret diyordum etkili oluyor :34::34:
hayırlı olsun kac ay cekmıstınız kac lıraya ev aldınız? of darısı basımıza ya ınsallah
Arkadaşlar İstanbul toki evleri nasıl peki bizim burdaki toki evlerinden alanlar memnun yani sizin ordakiler nasıl

bakarkende hep ıyı olsun dıyor ınsan benım hedefım kesınlıkkle max 100 kredı cekmek mınımum 80 olur herhalde kı hem aylık odemesı cok fazla olmasın hemde uuzn yıllar surmesın

bılmıyorum a ınsallah nasıp olur tokı evlerını bılmıyorum ama tokı evlerıde cok uzak herhalde galıbaa dıyımm

stanbul’da depremden en çok etkilenecek alanlar Bakırköy’ün tümü, Zeytinburnu’nun güney yarısı, Avcılar üniversite, Ambarlıya dek E5 karayolu güneyi ve Asfaltlı deresi içi, Küçükçekmece’nin göbek ile Marmara’yı birleştiren Küçükçekmece Gölünün doğu yakası, Eyüp, Kağıthane dere içleri, Balat, Kavaklı, (Beylikdüzü), Kavaklıdere ve Yakuplu- Haramidere içi ve yamaçları, Esenyurt Ispartakule dere içi ve batı yamaçları (Ardıçevler ve Esenkent), Gürpınar Marmara kıyıları, Pekmez ve Pınarkent , Büyükçekmece Devebağırtan ve Büyükçukur yerkayma alanları, Kemerburgaz – Güzelce Tuzla Burnu, Kartal – Rahmanlar, Beşiktaş, Ortaköy, İstinye, Usküdar, Kadıköy dere içleri, Maltepe doğusu, Kartalda – Darıca’ya değin demiryolu altı kıyı kuşağı en çok etkilenecek yerlerdir.
diğer ıkı yer yeresıymıs yasemın? bılmıyorum belkıdebıldıgımız semtlerden olmalı kafayı yıyebılırım bır tek komsunun olmadıgı yerde esımde emınım suanda bu psıkolojıde cunkuda onunda tandııg hıc kımse yok

yelızcım hazır ev nereye sız oraya modundayken sehır degıstırsenıze duyorsun
ınankı onu bıle dusunuyoruz gerçekten:26:

eyüpte olabilir diye dusunmustum acıkcası ama demekkı orasıda rısklıymıs

zeytınburnu hıc dusunmedım ama orasıda olabılır fakat onunda kendı ıcınde acayıp bı trafıgı var

en ıyısı ben sultangazı gop bayrampaşa küçükköy cıvarından ev bakayım

evı kaça aldınız sız canımm nasıl 23 ayı kaldı ooooo harıkaymıs valla sizde durumlar ama benım 10 yılım var 5 yılı cok zor gecıcek olan :5::5::5::5:

Back