Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar;
yazdıklarınızı okudum da ne güzel cesaret eden etmiş yol almış maşallah allah ev alanlara borç ödeyenlere yardım etsin güle güle oturun evlerinizde,bende 5 yıldır evliyim ev planı 2yıldır var aklımızda,özellikle bu kış çıktıktan sonra seneye kışa kalmadankendi evimde olmak istiyorum,tabi, rabbim nasip ederse,kirada oturduğum evden memnun değilim aylık 400 tl kira ödüyorum kömürle ısınıyorduk bu sene ev sahibi doğalgaza çevirdi evin izalasyonu yok evi ısıtamıyorum çocuğum küçük ,perişanlığı çekeceğpiz bu sene,ev fiyatları çok yüksek ee gönülde aldımı iisi olsun istiyor,sürekli bakıyorum ama nasıl bu yükün altına gireceğiz bilmiyorum kızlarrrr
aynı sekılde sureklı bu yukun altına nasıl gırıcez dıye dusunuyorum acıkcası
buarada bende 500 lıra kırada son derece luks bır daırede oturuyorum 85 metre kare
ama benım degıl enınde sonunda
eger kısa surede yapamazsak yapamıcaz gıbı gelıyor banada
ya bız sultangazıde oturuyoruz ama ev avcılardan bıle bakıyoruz
bu mantıklımı bılmıyorum ama evler daha guzel ıstedıgım tarz evler bzıım oralarda cok yok varsa bıle 150-160 bın :S
suanda borclarımız var para bırıktremıyoruz ama cok gezıp tozmuyoruzda ıdare edıyoruz
bılmıyorum almayı cok ıstıyoruz esıme bakıp hıc tanımadıgım 1 kısı bıle tanımadıgım bır semtten zorlanacakmıyım
cocuk kreste olacak annemlerle aramız metrobus metro olarak herhalde 1.5 saat olur avcılar oldugunu varsayarsak :26:
hayırlı olsun kac ay cekmıstınız kac lıraya ev aldınız? of darısı basımıza ya ınsallahevleneli 1 sene 2 ay ev alalı 1 sene oluyor, az bir kredi borcumuz var 23 ayı kaldı, ev alırken borç benimde gözümde büyüyordu ama biraz hesaplı davranmayı öğrenince diyorsun ki ev bizim ya tarhana bulgurda olsa olurmuş, bu yaşımızda ev sahibi olduk diye telkin et kendini yasemincim ben hep öyle yaptım ilk aylarda hem kira hem kredi zorluyordu çok bunalınca otur haline şükret diyordum etkili oluyor![]()
Arkadaşlar İstanbul toki evleri nasıl peki bizim burdaki toki evlerinden alanlar memnun yani sizin ordakiler nasıl
diğer ıkı yer yeresıymıs yasemın? bılmıyorum belkıdebıldıgımız semtlerden olmalı kafayı yıyebılırım bır tek komsunun olmadıgı yerde esımde emınım suanda bu psıkolojıde cunkuda onunda tandııg hıc kımse yok
yelızcım hazır ev nereye sız oraya modundayken sehır degıstırsenıze duyorsun
ınankı onu bıle dusunuyoruz gerçekten:26:
hayırlı olsun kac ay cekmıstınız kac lıraya ev aldınız? of darısı basımıza ya ınsallah
evleneli 1 sene 2 ay ev alalı 1 sene oluyor, az bir kredi borcumuz var 23 ayı kaldı, ev alırken borç benimde gözümde büyüyordu ama biraz hesaplı davranmayı öğrenince diyorsun ki ev bizim ya tarhana bulgurda olsa olurmuş, bu yaşımızda ev sahibi olduk diye telkin et kendini yasemincim ben hep öyle yaptım ilk aylarda hem kira hem kredi zorluyordu çok bunalınca otur haline şükret diyordum etkili oluyor![]()
36 aylık çektik 20.000 lira 120.000 e aldık evimizi