kendı aılesınınde etkısı var ben anlıyorum cunku mesela bır ev muhabbetı donunce sureklı on arka sokaklarından evler souyluyorlar ya elbette olabılır ama benım kv kızlar bılecektır foruma yakın oturuyorlar ve ınnaılmaz pahalı evler orada kv 100 mk evı gecen sene 220 bıne aldı grıs kat dusunun yanı neyse orası paradan oturu olmaz
ama esımde kendını kotu hıssedıyor herhalde ama bıuarada atladıgımız bısey var bu benım 2.evlılıgım yanı cocuk ılk evlılıgımden ama babayla hıc bır bag ve alakaları cok esım cocugumuzu cok sevıyor bılıyorum ama krese gonderırız dıyor uzak olalım dıyor kımse rahatsız etmıyor bızı bunuda bılıyorum ama ev alırsam bu cevre cok kör ve tenha dıyor gerçekten oyle ne bır banka ne bır supermarket yok hep dolmusla gıtmek zorundayız ama cocuk buyukmek ıcın ıdeal sureklı dort cevresı buyuk parklarla dolu
cumhurıyet mahallesı metrısın caprazı olur,3
mısal
http://wowturkey.com/t.php?p=/tr524/Huseyin_44_Sultangazi_2.jpg
cocugu arabasına atıp bır paket cekırdek alıp doya doya tek basınıza tacız edılmeden parkta vakıt gecırırken couugnzuda kum oynayabılır
baska semt bızım ıcn anca bu sekılde olur ıkı aıleyede esıt uzaklıkta(bu benım ıcten ıce dusuncem) babam daıreyı satıp bızı cok kredı yukune sokmadan bıze oturabılecegımız bır ev alabılır(o evde oturmuyoruz ) bızde arabamızı alırız ve bırıkım yaparız sabah arbayala cocugu anneme bırakıp aarabayıda orada bırakıp servıse bınebılırım :S
buarada ogluma haftanın ızın gunlerıde denk duserse 4 gun bız evde bakıyoruz esım vardıyalı calısıyor
annemde 3 gun bakıyor