- 6 Temmuz 2023
- 4.622
- 15.717
En son tartıştılar ama bakalım belki yarın bankadan yazar bizim kızNe oldu acaba çok yazılmış okuyamadım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son tartıştılar ama bakalım belki yarın bankadan yazar bizim kızNe oldu acaba çok yazılmış okuyamadım?
Her iyi ikna olmadın yani dimi helal kız sanaHayır demedi ama dersin bu mu tamam öyle yaparız dedi ama sonra konu unutuldu. Bir de derdimin bu oldugınu anlamış ama söylemiyor. Böyle içi rahat demiyor
Ahahah yok ya saf gibi duruyor olabilriim de param da kiymetliEn son tartıştılar ama bakalım belki yarın bankadan yazar bizim kız
Valla inandırıcı gelmiyorsun aşko biz sana demesek adama parayı verecektin sanki nasıl birikimini söylediysen…Ahahah yok ya saf gibi duruyor olabilriim de param da kiymetli
Ne uyanık bir insanmış pes yani.Aile büyüklerini uyandırmadan, şüphelendirmeden paranızı alacak.Ailene söyleme yazık para istiyoruz sanarlar diyor
Klasik aynı erkek lafları. Senin adına almayacaktı evi, evlenmeden garantiye almak istiyor ev olayını. Araba baba adına, evi evlenmeden önce alacak. Evlenmeden önce parayı hesabına gönderirken dekontta açıklama önemli. Parayı bağışlamış sayılabilirsin. Unut sonra verdiğin parayı. Aman diyim, aman,birilerinden akıl almış, avukat olabilir akıl veren.Arkadaşlar şey diyor. Sen şimdiden boşanmayı mı düşünüyorsun hani hayat arkadaşıydık sana güvenemeyecek miym diyor. Para katmazsam da muhtemelen evi kendi üstüne alır
Buna baya pismanimValla inandırıcı gelmiyorsun aşko biz sana demesek adama parayı verecektin sanki nasıl birikimini söylediysen…
Suç sende gelin ata binmiş ya nasip demiş sen adamla evlenmeden etmeden paranı sakladığını birikimini anlatıyorsunBabama soyledim o da hemen almazsinjz diyor. Yani para vermem yok diyor ama evlenicne alcaz sandi adam oyle degil. Bir de nisanlim sey diyor para biriktirdik kasa sendin diyor. keske dediginiz gibi ondan onceki paralari saymayasaydim . sanki 5 yillik evliyiz gibi
Ya para ev almaya yetseydi belki direkt nisanlim kendi ustune alacakti . O zaman belki daha kotu olurduKlasik aynı erkek lafları. Senin adına almayacaktı evi, evlenmeden garantiye almak istiyor ev olayını. Araba baba adına, evi evlenmeden önce alacak. Evlenmeden önce parayı hesabına gönderirken dekontta açıklama önemli. Parayı bağışlamış sayılabilirsin. Unut sonra verdiğin parayı. Aman diyim, aman,birilerinden akıl almış, avukat olabilir akıl veren.
Sabahtandır takip ediyoruz artık ne yapacaksın söyle de rahatlayalımYa para ev almaya yetseydi belki direkt nisanlim kendi ustune alacakti . O zaman belki daha kotu olurdu
İlla parayı göndereceksen mutlaka Borç para diye gönder. Sakın açıklamasız gönderme. İnşallah olmaz ama ilerde dua edersin bana.Ya para ev almaya yetseydi belki direkt nisanlim kendi ustune alacakti . O zaman belki daha kotu olurdu
Söyle. Bundan sonra ne derse tersini yap. Bak gör o ayrılır senden ayrıca bir de param kıymetli demişsin de yok kardeş paran kıymetli değil. Babanın parası da kıymetli değil. Babana üzüldüm sadece. Sen pek akıllanacak gibi durmuyorsun üzgünüm. Kusura bakmaAilene söyleme yazık para istiyoruz sanarlar diyor
Mesele boşanmayı düşünmek değil ki. Mesele o evde senin de yasal olarak hakkının olması.Arkadaşlar şey diyor. Sen şimdiden boşanmayı mı düşünüyorsun hani hayat arkadaşıydık sana güvenemeyecek miym diyor. Para katmazsam da muhtemelen evi kendi üstüne alır
Vermiyorum gelen para kadar alacak ya da parayi isletecek . Ben zaten vermek istemiyordumSabahtandır takip ediyoruz artık ne yapacaksın söyle de rahatlayalım
Ya oyle bir kiviriyor ki ben de sizin sayenizde goruyorum. Desem lafı çevirtiyor bana geliyor konu. O kadar hakaret etti . Seni deli etmek için söyledim diyor özür dilediMesele boşanmayı düşünmek değil ki. Mesele o evde senin de yasal olarak hakkının olması.
Madem kendisi boşanmayı şimdiden düşünmüyor. Seninle bir ömür evli kalacakmış, o zaman ev tamamen senin üstüne olsun. Bunu teklif etsene.
Sen dik dur ısrarlı dur onun daha nelerini görürsünYa oyle bir kiviriyor ki ben de sizin sayenizde goruyorum. Desem lafı çevirtiyor bana geliyor konu. O kadar hakaret etti . Seni deli etmek için söyledim diyor özür diledi
Sanarlar mı? Hiç güleceğim yoktu. Para istemiyor da don, atlet mi istiyor!? Tabii para istiyor. Seninki daha paraya doymamış.Ailene söyleme yazık para istiyoruz sanarlar diyor