- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.327
yok yok kredimiz hazır,çıkıyor
İyi o zaman büyük küçük demeden alın bence.
Devir o devir çünkü alınmış alınmıştır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok kredimiz hazır,çıkıyor
Çocukların ikisi de erkek. hani farklı olsa mecbur ayrı oda lazım.. 2 odaya çevirmez isem asla yatak odasına sığamıyorum.. yatak odası ve çocuk odası arasında kullanışsız küçücük bir oda orası onu yıkıp büyük kısmını yatak odasına bir kısmını da çocuk odasına aldırıyorum.. Mutfak dolabı yok evde.. mutafğı da balkonla birleştiricem.. kırma dökme işi çok..2 cocuk varken 3 odali evi 2 odaya neden ceviriyorsunuz?
daha kullanisli olur diye dusunuyorsunuz belki ama bence cocuklara ayri oda cok cok gerekli oluyor.
ben evi alip oda sayisini da degistirmezdim saniyorum.
tadilat kısa sürer dedimm. 1 ayda bitmez mi?Tadilat sırasında kirada oturmaya devam edeceksiniz. Hem kredi hem kira ödeyebilecek misiniz?
Çocukların ikisi de erkek. hani farklı olsa mecbur ayrı oda lazım.. 2 odaya çevirmez isem asla yatak odasına sığamıyorum.. yatak odası ve çocuk odası arasında kullanışsız küçücük bir oda orası onu yıkıp büyük kısmını yatak odasına bir kısmını da çocuk odasına aldırıyorum.. Mutfak dolabı yok evde.. mutafğı da balkonla birleştiricem.. kırma dökme işi çok..
tüm parkeler dğişecek,koridor mutfak ve banyo granit olacak.
duşakabin,lavabo ve tuvalet değişecek..
mutfak dolabı yapılacak ve badana yapılacak eve..
Valla hiç belli olmuyor o işler. 1 aydan uzun sürerse?tadilat kısa sürer dedimm. 1 ayda bitmez mi?
tadilat kısa sürer dedimm. 1 ayda bitmez mi?
Ev alma işi gözü karartmaya bakıyor biraz da, Hiç birşeyi fiyatın sabit kalmıyor yaniii varlık varlıktır diyoruz.Sen gene 6 seneye iki çocuk sığdırıp şimdi ev alacağım diyorsun.
Ben 4.seneye girdim biraz paramız, külüstür bir arabamız var.
Fazlasıyla borcumuz, doğurdum doğuracağım, elde var sıfır :)))))))))
Ömrüm borç ödemekle geçti.
Tam toparlıyoruz kendimizi bu sefer de evler yükseliyor
Ev alma işi gözü karartmaya bakıyor biraz da, Hiç birşeyi fiyatın sabit kalmıyor yaniii varlık varlıktır diyoruz.
Ustalara asla güvenme, çalışan adam yok,böyle kapsamli bir tadilat asla 1 ayda bitmez. Ustalara guvende olmuyor bence.
105m2 ev bana göre büyük, yeterli. Ama bende olsa 3 odadan 2 oda yapmazdim.
Çocuklar okula başladığında biraz büyüyünce tek odaya sığamayacaklar sürekli kavga edecekler.Sınav zamanları ders çalışma zamanları kitap okuma ya da boş vakit değerlendirme zamanları hep problem olacak.Tecrübe ile sabittir.Çocukların ikisi de erkek. hani farklı olsa mecbur ayrı oda lazım.. 2 odaya çevirmez isem asla yatak odasına sığamıyorum.. yatak odası ve çocuk odası arasında kullanışsız küçücük bir oda orası onu yıkıp büyük kısmını yatak odasına bir kısmını da çocuk odasına aldırıyorum.. Mutfak dolabı yok evde.. mutafğı da balkonla birleştiricem.. kırma dökme işi çok..
tüm parkeler dğişecek,koridor mutfak ve banyo granit olacak.
duşakabin,lavabo ve tuvalet değişecek..
mutfak dolabı yapılacak ve badana yapılacak eve..
Şuan fiyatlar bazı bölgeelrde oturdu, ama bazı bölgelerde hala eski fiyatlardan ev bulunabiliyor. Prim yapmış bir bölge ise sıkıştırmayın da zaten primini yapmış; yapmamış bir bölgeyse elinizi sıkı tutun, prim yapması an meselesidir.Kesinlikle öyle ama 100 bine yakın borcumuz var çıkmaz bize kredi :/
Ben de yapmazdım, kır dök bir de ayrı oda zaten ne gerek var. Küçük olsun birazböyle kapsamli bir tadilat asla 1 ayda bitmez. Ustalara guvende olmuyor bence.
105m2 ev bana göre büyük, yeterli. Ama bende olsa 3 odadan 2 oda yapmazdim.
Ya çıksa bile, evin expertiz değerinin %80’i kadar kredi veriyor bankalar maksimum. Fiyatlar çok şişik, eksper asla o değeri biçmiyor. Ciddi peşinat lazım krediyle ev almak için şu anda.Kesinlikle öyle ama 100 bine yakın borcumuz var çıkmaz bize kredi :/