Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ABDHangi ülkeden yazmışlar bunu
Bende size şasirdim.nasil işliyor ya bu işler benim aklim almıyorÇok şaşırdım. Daha yeni geçen hafta aile dostlarımız 1000000 kredi çektiler.
Aynen.İnanin herşey zorlaştı nefes almamız bile zorlaşacak nerdeyse .
Yaşamak ev almak bu kadar zor olmamali yaa bu ülkede..
Buna bir kolaylık getirmeliler fiaytlar düşmeli.
Evet ev inanılmaz alınıyor Burdada aynı ev kalmıyor bu pahalilikta satılıyor.
Fakat alan kim almancilar yurt dışından gelen Türkler alıyor dolar Euro değerlendi eve saldırdılar.
Bende anlamadim.1milyondan asagi ev yok.500bini zorla verdiler. Allahtan eski evi sattımda öyle aldım.Kime kredi vereceklermiş o zaman anlamadım cidden![]()
Esim skayt müsteri grubuna mi giriyormus.ćektigim iz butun kredileri günü gününe yaťirdik.9yil ev kredisi ödedim bir günnbile geç odemedim amayok yemin ederim vermediler.sadece ev kredisi odedigim banka 500ü zar zor verdiSektörün içindeyim böyle bir kısıtlama asla yok. Aksine millet çatır çatır kredi çekip ev alıyor. Çok kısa süre önce 1.5 milyonluk bir mülkümü 1.1 milyon kredi ile sattım. Ayrıca dediğim gibi sektörün içindeyim. Haftada ortalama 5-6 daire satıyoruz. Bunların da büyük çoğunluğu kredili satış oluyor. Sicille ilgili herhangi bir sorun yoksa kredi çekemeyen kimse görmedim henüz. Bu tip konularda her duyduğunuza inanmayın.
Maaşınız ile alakalıdır. Benim bahsettiğim kişiler 2milyonluk ev aldılar, 1 milyon kredi kullandılar. Maaş olarak da 30k üzeri gelirleri var.Bende size şasirdim.nasil işliyor ya bu işler benim aklim almıyor
Evet dogru öyle olabilirMaaşınız ile alakalıdır. Benim bahsettiğim kişiler 2milyonluk ev aldılar, 1 milyon kredi kullandılar. Maaş olarak da 30k üzeri gelirleri var.
Düşününce benim içim kararıyor. Ama evim olsun da nasıl olursa olsun kafasıyla girişiyorlar genelde bu işlere. Ya amacım kesinlikle küçümsemek değil ama bakıyorsun üstü başı dökülüyor, yanında getirdiği çocuk ikram ettiğimiz meyveli sodaya, meyve suyuna bile hasret. Daha hala ev alma peşinde insanlar. Gözü çok karartıyorlar ev alabilmek için. Hayat diye bir şey kalmıyor.hadi ödeme riskini kendisi üstleniyor belki de yemeden içmeden iyice kısıp senelerce kredi borcu ödeyecek, o onun sorunu da... 1 milyonluk ev için banka kredisi nasıl çıkabiliyor? yav öde öde bitmez o ne öyle.
Şaşırdım açıkcası. Sizin profiliniz çok uygun bana sorsanız. Öyle insanlara veriyorlarki size nasıl vermezler anlaşılır gibi değil.Esim skayt müsteri grubuna mi giriyormus.ćektigim iz butun kredileri günü gününe yaťirdik.9yil ev kredisi ödedim bir günnbile geç odemedim amayok yemin ederim vermediler.sadece ev kredisi odedigim banka 500ü zar zor verdi
ben mecburiyeti kesinlikle sevmiyorum. 10 sene kredi ödeyeceğim diye her şeyimden kısmak benim psikolojimi bozar açıkçası. tamam enflasyonu düşününce atıyorum ayda 3000-3500 kredi ödemesi bir iki sene sonra asla zorlamaz kabul ama yüksek kredi çekenlerin kredi ödemeleri aşırı yüksek oluyor. bence bu ödeme 5-6000 üzerine çıktığında aylık gelir 15-20 bin değilse her insan zorlanır. bu insanların kenarda hiç parası olmuyor. üstüne başına bişey alamıyor. çocuk en basit şeylere bile hasret kalıyor.Düşününce benim içim kararıyor. Ama evim olsun da nasıl olursa olsun kafasıyla girişiyorlar genelde bu işlere. Ya amacım kesinlikle küçümsemek değil ama bakıyorsun üstü başı dökülüyor, yanında getirdiği çocuk ikram ettiğimiz meyveli sodaya, meyve suyuna bile hasret. Daha hala ev alma peşinde insanlar. Gözü çok karartıyorlar ev alabilmek için. Hayat diye bir şey kalmıyor.
Ha şu da var, bu şekilde ev alıp bir süre sonra satalım diye gelen de çok oluyor. Kalkamıyorlar normal olarak altından.
Aynen 1 milyondan aşağı evde yok ki onlarda sıfır değil ara sıra ilanlara bakarım 5-10 yıllık ev 1 milyondan başlıyor 1.5 ve tabi semtine göre fiyatlar değişiyor eskiden mersin-adana evler ucuzdu.Bende anlamadim.1milyondan asagi ev yok.500bini zorla verdiler. Allahtan eski evi sattımda öyle aldım.
Kesinlikle katılıyorum. Asla bir ev için bütün hayatımdan vazgeçemem. Şu an çok şükür güzel bir gelirimiz var. İstesek çok rahat ayda 10-15bin civarı bir kredi ödeyip ev alabiliriz. Ama sadece bir ev uğruna bütün hayatı ne kendim kaçırmak ne de oğlumu eksik bırakmak isterim. Öder kiramı, hayatımı yaşarım. Hiç bir ev ailemin keyfinden önemli değil bence.ben mecburiyeti kesinlikle sevmiyorum. 10 sene kredi ödeyeceğim diye her şeyimden kısmak benim psikolojimi bozar açıkçası. tamam enflasyonu düşününce atıyorum ayda 3000-3500 kredi ödemesi bir iki sene sonra asla zorlamaz kabul ama yüksek kredi çekenlerin kredi ödemeleri aşırı yüksek oluyor. bence bu ödeme 5-6000 üzerine çıktığında aylık gelir 15-20 bin değilse her insan zorlanır. bu insanların kenarda hiç parası olmuyor. üstüne başına bişey alamıyor. çocuk en basit şeylere bile hasret kalıyor.
açıkçası ne senin gençliğin ne de çocuğunun çocukluk dönemi bir daha geri gelmiyor. 10 sene borç yüzünden kendini sıksan, 10 yıl sonra rahata erdiğinde bugünlerde yapsan daha keyifli olabilecek şeyleri 10 sene sonra yapmak aynı keyfi vermeyebilir. belki şu an rahatça gezebiliyorsunuz, 10 sene sonra buna enerjiniz olmayabilir. çocuk zaten küçükse, çocukluk dönemi bir daha geri gelmez. şu an istediği oyuncağı almanın verdiği mutluluk bambaşka, 10 sene sonra büyüdüğünde önüne dünyayı da sersen çocukluktaki kadar mutlu etmeyecek. belki 10 sene sonra allah korusun ama sağlığın olmayacak. paranın telafisi var ama kaçan zamanın telafisi yok. belki 10-15 sene sonra bir ev almak için daha iyi koşullara sahip olacaksın ve çok daha rahat ödeyebileceksin, kim bilir?Kesinlikle katılıyorum. Asla bir ev için bütün hayatımdan vazgeçemem. Şu an çok şükür güzel bir gelirimiz var. İstesek çok rahat ayda 10-15bin civarı bir kredi ödeyip ev alabiliriz. Ama sadece bir ev uğruna bütün hayatı ne kendim kaçırmak ne de oğlumu eksik bırakmak isterim. Öder kiramı, hayatımı yaşarım. Hiç bir ev ailemin keyfinden önemli değil bence.
Resmen içimi okumuş da yazmış gibisin. Kelimesi kelimesine böyle düşünüyorum. Bir ev uğruna her şeyden vazgeçmek bana uygun değil. Ha belki böyle düşünmek yanlıştır, belki uzun zaman sonra pişman da olabilirim. Bilemiyorum. Ama şimdi yaşamaktan keyif alıyorken tadını çıkarmaya bakıyorumaçıkçası ne senin gençliğin ne de çocuğunun çocukluk dönemi bir daha geri gelmiyor. 10 sene borç yüzünden kendini sıksan, 10 yıl sonra rahata erdiğinde bugünlerde yapsan daha keyifli olabilecek şeyleri 10 sene sonra yapmak aynı keyfi vermeyebilir. belki şu an rahatça gezebiliyorsunuz, 10 sene sonra buna enerjiniz olmayabilir. çocuk zaten küçükse, çocukluk dönemi bir daha geri gelmez. şu an istediği oyuncağı almanın verdiği mutluluk bambaşka, 10 sene sonra büyüdüğünde önüne dünyayı da sersen çocukluktaki kadar mutlu etmeyecek. belki 10 sene sonra allah korusun ama sağlığın olmayacak. paranın telafisi var ama kaçan zamanın telafisi yok. belki 10-15 sene sonra bir ev almak için daha iyi koşullara sahip olacaksın ve çok daha rahat ödeyebileceksin, kim bilir?
Benim aldıgim evin icinde oturan kiraci nasil ev bulup çikacak onu merak ediyorumAynen 1 milyondan aşağı evde yok ki onlarda sıfır değil ara sıra ilanlara bakarım 5-10 yıllık ev 1 milyondan başlıyor 1.5 ve tabi semtine göre fiyatlar değişiyor eskiden mersin-adana evler ucuzdu.
Markette bir kadınla karşılaştım kiralik ev ariyormus kadın diyor bulamadım yok diyor gerçekten de yok kiralik bile.
Aynen canimŞaşırdım açıkcası. Sizin profiliniz çok uygun bana sorsanız. Öyle insanlara veriyorlarki size nasıl vermezler anlaşılır gibi değil.
Hani kredi faizleri düşük olsa o dönemlerde zaten vermiyorlar. Faizlerin düşürülmesi tamamen görüntü. O büyük(!) faiz düşlerinde 20 kişi başvurduysa 1 kişi normal olarak, 1 kişi tanıdık, torpil vs ile çekti kredileri. Laftaydı indirimler resmen. Ama öyle bir durum da yok bir süredir. Enteresan