• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev alma hayalim bile yok artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye’de en fazla 120 aymıydı? Zaten gelirler düşük ee parası olanda peşin alır zaten , peki kime hitap ediyor vadeli ev kredileri ?
yüksek gelirli olanlara ya da yabancılara.bize değill.ev sorduk peşinat da versek aylık 17.000 kredisi var.asla ödeyemeyiz.hemen vazgeçtik.

küçük ilçede evimiz var annemden kalacak da var o da ucuz bir ev ama asıl yaşadığımız büyük şehirde yok henüz.hep burada yaşayacağız eve girdik tek çivi çakılmadı 4 yıl olacak.benim şu an kafamda yazın taşınacağım evin kirasının miktarı var.ona yakın iyi okul olmalı var var oğlu var.vizyon mizyon düşünecek halde değiliz ayoll.o eskidendi.kitap almak istedim bu hafta sonra bıraktım çocuğa aldım sadece.kitap parası yerine yemek yedirdim büyüsün diye .kitap bile lüks oldu ne vizyonu?

Türkiye’de en fazla 120 aymıydı? Zaten gelirler düşük ee parası olanda peşin alır zaten , peki kime hitap ediyor vadeli ev kredileri ?
Onu hala bizde bilmiyoruz🤭

O nasıl bişey 50 yıl dile kolay🤭
Zaten vade dolmadan evler genelde el değiştiriyor. Örnegin ben en fazla bu evde 10 sene falan otururum diye plan yapıyorum. 10 yıl sonunda evin değeri kat be kat artıyor yani satıp hem kar ediyorsun Hemde başka bir ev icin elinde nakit oluyor.

küçük ilçede evimiz var annemden kalacak da var o da ucuz bir ev ama asıl yaşadığımız büyük şehirde yok henüz.hep burada yaşayacağız eve girdik tek çivi çakılmadı 4 yıl olacak.benim şu an kafamda yazın taşınacağım evin kirasının miktarı var.ona yakın iyi okul olmalı var var oğlu var.vizyon mizyon düşünecek halde değiliz ayoll.o eskidendi.kitap almak istedim bu hafta sonra bıraktım çocuğa aldım sadece.kitap parası yerine yemek yedirdim büyüsün diye .kitap bile lüks oldu ne vizyonu?
Su an hayat ne getiriyorsa onu yaşıyoruz.allah tüm çocuğu olan Müslüman kardeslerime yardım etsin özellikle hiçbir çocuk go yaşı dokmesin istekleri için .artık anne ve babalar onalri beslemek için bile zorlanıyor çünkü.onlarin yüzü hürmetine allaim ülkemize refah versin bereket versin herkesin hayat kalitesi yükselsin

Su an hayat ne getiriyorsa onu yaşıyoruz.allah tüm çocuğu olan Müslüman kardeslerime yardım etsin özellikle hiçbir çocuk go yaşı dokmesin istekleri için .artık anne ve babalar onalri beslemek için bile zorlanıyor çünkü.onlarin yüzü hürmetine allaim ülkemize refah versin bereket versin herkesin hayat kalitesi yükselsin
amin inşallah. :KK200:

Yıl sonu için hiç iyi şeyler soylenilmiyor çünkü bu artışlar böyle devam ederse ne olur bilmiyorum

geriye asgari ücret kadar para kalıyor .açlıktan ölürüz o parayla 4 kişi.
İşte saçma kısmı da o. Tüm dünyada ekonomik kriz var aslında ama Türkiye’de ki durumlar facia anladığım kadarıyla. İki sene önce kaldığım otele yaza rezervasyon yapayım dedim . İki sene önce 1200 euro olan yer şimdi 1800 küsür olmuş. Bu işte bir yanlışlık var sanki 🙄. Hani yabancı döviz artıyor fiyatların artması da normal ama bu kadarı da cok fazla 😒

Screenshot_20220509-221050_Chrome.png

Herkese tekrar merhaba,yorumlar icin cok tesekkurler birkaç şey yazip konunun kapatilmasini isteyecegim cunku tuhaf tepkiler gelmis hatta geriye dönük yorumlarima yogun bir begenmedim atanlar vizyonsuz diyenler..Ya arkadaslar, ben birikimimi yazdim ve ev alma konusunda umutsuzlugumu yazdim.Bu benim nasil bir hayat yasadigim konusunda kimseye bir fikir vermez ki gezip tozmadigimi ya da alisveris yapmayip yasadigim gibi algilar nerden çıktı.Öncelikle standardi herkesin kendine gore ve hayat akip giderken birikim de yapiyorum.Arabami satsam belki kiyida kosede bir ev alacak param olacak ama ben satmiyorum cunku hayat standardimi dusurmuyorum hoş bu şartlarda zaten düşuyor istemesek te.Tatilime de gidiyorumki bayramda gittim zaten.Herneyse herkese yorumlari icin tekrar tesekkurler.
Mune Mune konumu kapatabilir misiniz rica etsem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back