Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev fiyatlarını bırakın altı ay önce aldığım bulaşık tableti bile fiyatını ikiye katlamış![]()
Gezip tozmak varken ev araba borcuna girmek vizyonsuzlukmuş dedi bir baykuş arkadaş.biri bana vizyon olayını anlatabilir mi. geri gidiyorum gidiyorum halen bulamadım :)))
Açıklamanız için teşekkür ederim... karı koca az maaş ile gezemeden edemeden bir sürü borca giriyorsa bende üzülürüm. sadece çalışmaya, para biriktirmeye, mal biriktirmeye gelmedik dünyaya.. ama ailede yok ,hep yokluk görmüş, zaten gezme görmemiş, en azından başımı sokacak evim olsun diyen insanada vizyonsuzluk demek haksızlık olur... bu duruma gelmemiz üzücü...Vizyonsuzluk diyemem ama gencecik yaşlarında boylarından büyük borçlara girip hayatlarını minimum 10 sene ipotek altına alıp yaşayamayan insanlara ben de üzülüyordum, hala biraz üzülüyorum.
Yok gencim ben 34 yasindayim yani genc de dedigim ruhum genç.
Aralarda biri vizyon mesaji atti konu oradan buraya geldi sohbet esnasinda yani okursaniz gorursunuz.ilk mesaja atilmis cevaplar degil.bunu geciyorum.Siz erkek üye misiniz, sizi başka bir konuda da gördüm erkek olduğunuzu düşünüyorum.
Hatta daha da üstüne yazış biçiminizden vakit geçirmeye gelmiş bir ekşi oğlanı olduğunuzu düşünüyorum, doğru mudur?
Nerden anladın derseniz valla anladım.
Konuya gelirsem ortaya bia vizyon lafı atmışsınız iyi hoş amam konuyla ne alakası var anlayamadım, konu sahibesi yıllardır çalışıyorum ama kafamı sokacak ev bile alamıyorum diyor. Bunun vizyonla mizyonla ne alakası var anlayamadım başka bir insan en temel ihtiyacı olan barınma ihtiyacını karşılayamadığını söylüyor siz ne diyorsunuz
İnsanlarımız survivor modunda yaşıyor, yaşamaktan ziyade hayatta kalmaya çalışıyor. Kuraklık var, işsizlik var, her sey ates pahasi, berbat bir ülke yönetimi var, kimse 10yıl sonra ülkenin neye benzeyeceğini bilmiyor... İnsanlar faturalar zor yetişiyor ne Avrupa bileti Allah aşkına, insanlarımız yağı bulguru salçayı zor alıyor vizyon mizyon lüks kaçmıyor mu![]()
Tl borclanmak mantikli o konuda hemfikirim ama bahsetyigim bu degil.yillarini ipotek eymek.10 bin kredi taksidi bakarsaniz ev kredilerineGezip tozmak varken ev araba borcuna girmek vizyonsuzlukmuş dedi bir baykuş arkadaş.
Vizyonsuzluk diyemem ama gencecik yaşlarında boylarından büyük borçlara girip hayatlarını minimum 10 sene ipotek altına alıp yaşayamayan insanlara ben de üzülüyordum, hala biraz üzülüyorum.
Ama öyle bir dönemdeyiz ki faizler enflasyonun çok altında. Bu dönemde borçlanmak çok mantıklı. Bu ara cebimizde nakit para varken bile kredi çekip alıyoruz almamız gerekenleri. Çünkü abartmıyorum o kredi taksidi üç ay sonra kuş kadar kalıyor, zorlamıyor.
10 bin kredi taksidiyle ev alamazsınız şu an. Dünden beri bunu anlatmaya çalışıyoruz aslında, o fiyata ev yok. Bir o kadar da nakit çıkarmanız gerek en iyi ihtimalle.Tl borclanmak mantikli o konuda hemfikirim ama bahsetyigim bu degil.yillarini ipotek eymek.10 bin kredi taksidi bakarsaniz ev kredilerine
Güzel ablam sen niye anlamiyon beni.ben basini sokacak ev almaya cabalayana demedim vizyonu boyle diye.once temel ihtiyaclar elbette.10 bin kredi taksidiyle ev alamazsınız şu an. Dünden beri bunu anlatmaya çalışıyoruz aslında, o fiyata ev yok. Bir o kadar da nakit çıkarmanız gerek en iyi ihtimalle.
Hayır sanki ev almayınca paşalar gibi yaşayıp gezip eğleniyor insanlar. Dışarda doğru düzgün bir akşam yemeği iki kişi için olmuş neredeyse bin lira.
Yok siz anlamıyorsunuz. İnsanlar sizin mutlu olduğunuz şeylerle mutlu olsun, keyif aldığınız şeylerden keyif alsın istiyorsunuz. Tek tip insan olsun, onların hepsi de sizin aynınız olsun. Yok öyle bir dünya baykuş hanım. İnsanlar ev araba alarak, hep daha fazlasını alarak da mutlu olabilirler, borç ödemekten keyif alıyor olabilirler. Size ne yahu, siz mutluluk ölçer misiniz? Mutluluktan sorumlu devlet bakanı mısınız? Ne yani?Güzel ablam sen niye anlamiyon beni.ben basini sokacak ev almaya cabalayana demedim vizyonu boyle diye.once temel ihtiyaclar elbette.
Evi varken yemeyip icmeyip eve parayi gomene dedim.gez dolas.en azindan eve gomme bir suru yatirim araci var.yani niye hala ayni seyleri soyluyon.pesinatsiz ev olmaz zaten oluyosa da benim haberim yok.pesinat sonrasi en az 10 bin taksitler.az para mi bacim?
Olabilirler, olabilirsiniz. Burasi forum.fikirlerimizi yaziyoruz.sizin gibi dusunmuyorum.ee sorununuz nedir?ben boyle dusunuyorum.cevap vermeyin.gormezden gelin.ama hakaret etmeyin.Yok siz anlamıyorsunuz. İnsanlar sizin mutlu olduğunuz şeylerle mutlu olsun, keyif aldığınız şeylerden keyif alsın istiyorsunuz. Tek tip insan olsun, onların hepsi de sizin aynınız olsun. Yok öyle bir dünya baykuş hanım. İnsanlar ev araba alarak, hep daha fazlasını alarak da mutlu olabilirler, borç ödemekten keyif alıyor olabilirler. Size ne yahu, siz mutluluk ölçer misiniz? Mutluluktan sorumlu devlet bakanı mısınız? Ne yani?
Ayrıca ablacım ablacım ne bu yahu, ben sizin ablanız değilim. ufalın da cebime girin bari. Ruhunuz ergen onu anladık da yaşınız kemale ermiş.
Bizim sorunumuz yok zaten. Sizin sorununuz var farklı fikirlerle.Olabilirler, olabilirsiniz. Burasi forum.fikirlerimizi yaziyoruz.sizin gibi dusunmuyorum.ee sorununuz nedir?
Yooo.ben fikrimi yaziyorum cevap verene fikrimi soyluyorum.Bizim sorunumuz yok zaten. Sizin sorununuz var farklı fikirlerle.
2+1 ev alacaktım yatırımlık 200 bindi paramı hazırladım sadece 6 ay sonra ev 550 bin oldu.benim para da pul oldu duruyor.bunu da yiyeyim avrupada da dımdızlak mı kalayım vizyonlu olayım diye?10 bin kredi taksidiyle ev alamazsınız şu an. Dünden beri bunu anlatmaya çalışıyoruz aslında, o fiyata ev yok. Bir o kadar da nakit çıkarmanız gerek en iyi ihtimalle.
Hayır sanki ev almayınca paşalar gibi yaşayıp gezip eğleniyor insanlar. Dışarda doğru düzgün bir akşam yemeği iki kişi için olmuş neredeyse bin lira.
Avm’de ye, az vizyonlu ol2+1 ev alacaktım yatırımlık 200 bindi paramı hazırladım sadece 6 ay sonra ev 550 bin oldu.benim para da pul oldu duruyor.bunu da yiyeyim avrupada da dımdızlak mı kalayım vizyonlu olayım diye?![]()
![]()
uyguna arsadan biz de ev aldık çok da iyi bir semtte ama pandemi oldu kriz oldu inşaat henüz başlamadı.gene de almakla çok iyi yapmışız bitmişleri 4 milyon oralarda 4+1 lerin.100 yıl çalışmamız lazımdı almak içinAvm’de ye, az vizyonlu ol
Ben o konuda tam zamanında aksiyon aldım yav. Evi aldım abartmıyorum ertesi gün satışları durdurdu firma, bir hafta sonra 250 bin üstüne satmaya başladı. Şu an benim aldığım rakamın 2 katına satıyorlar.
Oturduğum evi satacaktım piyasa oynak diye vazgeçtim. Şu an o zaman satışa koyduğumuz paranın iki katını veren var. Şimdilik tutuyorum, satmıyorum.
Az once fox haberde bahsettiler emlak fiyatlarini ve kira fiyatlarini 2.3.evini alanlar yukseltiyormusAşırı umutsuz ve mutsuz hissediyorum.Ev alma hayali bile kuramıyorum 300 bin gibi birikim var evim yok hayat standardim düstü.Artik birikim de yapamiyorum idareten taşındıgım ev beni bunaltiyor ah kizlar cikamam da artik burdan.Kiralar olmus 5 bin.Evde cok sorun var heryer dökülüyor üst komsu problem, ben ne yapicam?Ev alip cikarim diyordum seneye nerdee.Var mi benim gibi hisseden moral verin nolur![]()
yaza daha da çıkacak ne düşmesi.dolar altın da fırlayacak emlak fiyatları da.300 bin geçen yıl iyi birikimdi bu yıl 2. el ucuz araba parası oldu.anca küçük şehirlerde peşinat yapılır kalanına da kredi alınır.büyük şehirde o para komik para oldu maalesef.bu arada evini kiraya verenin zaten bir den fazla evi vardır ki çoğunlukla.olmasa nerede oturacağız pardon?ben hem evsahibiyim hem de kiracıyım.ev sahibimin 3 evi var olmasın mı dr kadın eşi de rütbeli subay.tek evi olsa evinde ortak mı oturacaktık kadınla?Az once fox haberde bahsettiler emlak fiyatlarini ve kira fiyatlarini 2.3.evini alanlar yukseltiyormus300 bin iyi bir birikim dilerim alirsiniz.konunuza alakali alakasiz yazip size yorum yapmamisiz.fiyatlarin dusecegi de soyleniyor umarim alabilirsiniz o zaman.
Umidinizi kaybetmeyin