• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev alma hayalim bile yok artik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
en çok avm ye ben gidiyorum dolayısıyla en vizyonlu üye de benim sitede hıhhhh :KK53: .mağaza dolanıp bir iki bir şey alıp bir de sıkış pıkış yemek yiyoruz.nasıl vizyon kazandırıyor bana anlamadım.can sıkıntımı gideriyor sadece
Yav bazı avm’lerde çok güzel bistrolar, barlar, restoranlar var aslında. Hatta sadece avm içinde olanlar var oraya gitmek için mecburen avm havası soluduğumuz. Ama bunlar avm’nin en üstüne konuşlanmış yemek katında değiller 😂 orda fastfoodcular var.
Senin de bebe büyüse de kurtulsan bacım, her hafta avm’ye mi gidilir 😂

Şöyle ifade edeyim bi de
Elindeki imkan ne kadarsa bunu ogrenmeye,gezmeye ayirmali insanlar.bunu okulda ogretmeliyiz hatta sadececaileye birakildiginda durum bu
Cocuguna sadece matematik,fizik dersi aldiran at yarisina hazirlar gibi sinavlara hazirlayan ebeveynler bence vizyonsuz mesela gibi gibi
Bunlar bence sizce olmayabilir.
Eldeki imkan olcusunde yasamayi ogrenmeli insanlar.
yüzde yetmişi çocuğuna kantinde yiyecek alması için para veremiyor.okulun istediği müzik aletini spor aletini alamıyor.sinema parası lüks çoğu için .bir buzdolabı olmuş 7 8 bin.tatile gidemiyor onu değiştiriyor eskiyince ne yapsın?arkadaşım var evde et yemeyerek hiç dışarda yemek yemeyerek tek bir kıyafet almayarak avm nin yolunu bilmeyerek kua förün önünden geçmeyerek çocuğunu birazı burslu kolejde okutuyor.ben bu hayata asla katlanamayacağımdan devlet de bıraktım çocuğumu.çünkü ben de yaşamaya geldim bu dünyaya.tüm hakkımı çocuğa vermem dedim.arabanı sat okut dediler yapmadım.yaşamak elbette çok önemli ev dört duvarda oturmak hapishaneden farksız orada haklısın.ama herkesin şartları bambaşka işte.parası çok olan tanıdıklarım da var ama aile baskısından tatile bile gidemiyorlar.öyle görmüşler mal mülk alıyorlar ha bire.onlar da öyle mutlular

Yasasin avm ler ya acik havada olanlarini yapiyorlar artik.saga sola yurumuyosun her sey bir arada.sirf parayi kolay harcayin diye🤣
Kapital duzendeyiz.ozguruz saniyoruz iste.calisip kazanip elimizdekini ona buna harcayinca mutlu oluyoz.sosyalist duzende olsaydik kisitlaniyoruz diye isyan ederdik.
Efendiler kolelerine bal surerlermis sinek rahatsiz etmesin diye simdi o bali biz kendi elimizle suruyoz.
Yani avmleri sevelim🤣

yüzde yetmişi çocuğuna kantinde yiyecek alması için para veremiyor.okulun istediği müzik aletini spor aletini alamıyor.sinema parası lüks çoğu için .bir buzdolabı olmuş 7 8 bin.tatile gidemiyor onu değiştiriyor eskiyince ne yapsın?arkadaşım var evde et yemeyerek hiç dışarda yemek yemeyerek tek bir kıyafet almayarak avm nin yolunu bilmeyerek kua förün önünden geçmeyerek çocuğunu birazı burslu kolejde okutuyor.ben bu hayata asla katlanamayacağımdan devlet de bıraktım çocuğumu.çünkü ben de yaşamaya geldim bu dünyaya.tüm hakkımı çocuğa vermem dedim.arabanı sat okut dediler yapmadım.yaşamak elbette çok önemli ev dört duvarda oturmak hapishaneden farksız orada haklısın.ama herkesin şartları bambaşka işte.parası çok olan tanıdıklarım da var ama aile baskısından tatile bile gidemiyorlar.öyle görmüşler mal mülk alıyorlar ha bire.onlar da öyle mutlular
Degiller.

Yav bazı avm’lerde çok güzel bistrolar, barlar, restoranlar var aslında. Hatta sadece avm içinde olanlar var oraya gitmek için mecburen avm havası soluduğumuz. Ama bunlar avm’nin en üstüne konuşlanmış yemek katında değiller 😂 orda fastfoodcular var.
valla büyüse tek gidebilse de kurtulsam haklısın.tek hiç bir yere gidemiyorum benden önce ayakkabısını giyip kapıda bekliyor. :KK53: bir arkadaşla sohbet edemiyorum bir yerde buluşup.

Mis gibi siraya gircen orada arkadan bagircan bana bi menu diye.

yav vallahi mutlular asıl senin benim avm ye döktüğümüz paralar için bizi saf salak buluyorlar.her hafta ıvır zıvır bir şeyler alıp geliyoruz a bu inmiş aa bu güzelmiş diye.köpeğim kedim yok indirimde diye neredeyse kedi oyuncağı alacaktım :KK53:

yav vallahi mutlular asıl senin benim avm ye döktüğümüz paralar için bizi saf salak buluyorlar.her hafta ıvır zıvır bir şeyler alıp geliyoruz a bu inmiş aa bu güzelmiş diye.köpeğim kedim yok indirimde diye neredeyse kedi oyuncağı alacaktım :KK53:
Bizi saf salak buluyorlar anahtar kelime degiller

Kendime küçük mutluluklar yaratıyorum diyorsun 😂

Zararlı kız onlar, hepsi trans yağ içinde yüzüyor. Yaşın da vardır senin, damarların tıkanır, kilo alırsın.
Yok gencim ben 34 yasindayim yani genc de dedigim ruhum genç.

Ahahah bu benim. Saf salak bulmak demeyelim de bu insanların gerçekten yapacak başka bişeyleri yok mu diyorum genelde. Ankara biraz kabız bu konuda haklısın ama izmirde İstanbul’da avm’de harcanacak paraya çocukla yapılacak zilyon tane etkinlik var.

Ahanin da is cikti 3 gun esek gibi caliscam simdi😅

aynı şehirde olsak bak benle her hafta avm ye giderdin .adımı bile biliyorlar demek ki o kadar aşinalar artık.ben tiyatro konser spora gitmek istiyorum oysaaa :KK45:
Bak tiyatro konusunda ülkede hiç bir şehir ankaranın eline su dökemez. Her gelişimde bir iki oyuna bilet almaya çalışıyorum vaktim olursa.

Dusmek degil sabit kalmak.sabit kaldiginda da dusmus oluyo aslinda.bekleyelim gorelim.bu adam ve bi kac kisi daha bi yorumu yapti.nominal degerlerle ilgili.kastettikleri ucuz uc7z ev araba degil köpüğün gitmesi.yoksa yari yariya dusecek falan demiyor kimse.ama kalkip 1.5 lugu 1.3 e almak da kâr.ben zaten yaza her halukarda arac almak zorundayim.umarim dogrudur daha rahat alirim.
Bu İslam Memişi seneleridr takip ederim.. Hiç bir öngörüsünün tuttuğunu daha göremedim..
N derse tersi oluyor genelde maalesefki:(

fiyatlar çok artmadan 630 bine ev aldık. evi alabilmek için oturduğumuz evi sattık. birikim vardı onu koyduk derken 105 bin açık geldi. bir kısmını kart geçtik, 55binini altın borcu yaptık. altını sonra ödeleyim dedik. 9 küçük altını geri verdik. ama altın fiyatı uçtu. o kadar ödeme yaptık halen 55 bin artı kart borcumuz var. eşime o kadar dedim kredi çekelim diye. borcumuzu ödememize rağmen aynı borç duruyor... neyse öderken ağlamaya devam ederiz. herşey uçuyor...

ama evi alabildiğimiz iyi oldu. evin fiyatı 1.200.000 oldu. mütehait bir sürü kar yaptınız diyor. nasıl karsa içinde oturuyoruz evin. satsak sanki 2 ev edecek :))) şimdi almaya kalsaydık mümkün değil alamazdık... alabilecek birşey varsa mutlaka alın paranız gün geçtikçe değer kaybediyor.

1+1, arsa, tarla, bahçe neye yeterse alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back