EV ALMA HAYALİ

İşte ben de onu diyorum, takı gelir, destek gelir, birikimin vardır, lotodan para çıkmıştır falan satın alma gücü olur gider evi alırsınız. Ama gücü olmayan insanlar da hadi evim olsun deyip de o borcun altına girince eziliyorlar, üzülüyorlar. Konu sahibinin yaptığı gibi. Üzülüyor yani.

Daha nasıl eşya alıcağınız ne kadar alabiliceğiniz belli değilken ev hayali kurmak sizcede biraz fazla değil mi? Bu yıkım çok normal alakasız şekilde yüksekten gitmişsiniz çünkü.Garipsedim ben ne yalan söyliyim.

Nasıl aldınız peki hemen evi? Belli bır nakdınız mı vardı??

Erkek arkadaş ile evlenme birlikte yaşama ömrünü birlikte geçirme hayal edilir de ev alma çok absürt geldi yahu Üstelik köydeki arsayı satıp falan.
Ben mi toz pembe yaşıyordum ki acaba. Kiralık evimize eşimin aldığı teflon tava ve çaydanlığı görünce hüngür hüngür ağlamıştım bunları senle yaşarken kullanıcaz senle birlikte bu demlikte çay yapıp bu tavada yumurta kırıcaz diye

Ha bu aşkla ben bile evliliğin ilk senesini çok zor atlattım sizde ki bu hayaller ile geleceğiniz nişanda altın kavgasında son bulur gibime geliyor.

Ev araba para her zaman olur aşkınıza sevginize saygınıza zeval gelmesin

Bence yatırım yapmak istiyorsanız arsa alın sonra mutehait gelir kat karşılığı ev verir.biraz kredi evlenirseniz altınlar belki aileler destek olur çift taraflı calısırsınz uc yıl ocınde yarı fiyatına evinz olur.Ama önce bir evlenin sonra ev-lenirsinz

Bu evi almak istediğiniz yere ve maaşınızı bağlı biraz da. Biz istanbuldayiz. Kirada oturuyoruz. 850 kira bir o kadar bakıcı maaşı ve şuan 3000 lira ev taksitine girdik. İsteyince biraz şartları zorlamak yeterli.

Evlendiğimiz yıl eşim işsiz kaldı. İki yıl sonra ise ben işsiz kaldım. Yani bi o bana bi ben ona baktık. Bence hemen ev almamış olmamız şans oldu bize. Ailelerin isteklerini karşılamaya çalış tabiki ama önemli olan bu süreci atlatabilmek. Arkadaşa katılıyorum evliliğin en zor yılı ilk yıldır. Bi sakin ol.

Huzur olduktan sonra hersey olur ailesinin durumu yoksa ne yapsınlar ki. Once esya alırsınız onun borcu bitince de ev borcuna girersiniz.

Hayalin ilk etapta ev olmamali. Once mutluluk evlenin sonra beraber elele verip evinizi alin. Madem ev alcak gucunuz yok neden sikintiya giriyorsunki.

Nasıl aldınız peki hemen evi? Belli bır nakdınız mı vardı??

Valla Allah yardım etti desem yeridir. Aldığımız ev yakın bir arkadaşımızın aracılığıyla oldu normalden bir 70 bin ucuza aldık. elimizde de 40 bin kadar bir peşinat vardı. Burda alıp ödeyemezsen falan diyenlere bakma, aldığımız ev 3 ayda 120 bin prim yaptı. Yani 3 ay önce 40 bin peşinatımız varken şimdi satsak 160 bin tl paramız olabilir. O yüzden iyi kötü mutlaka ama mutlaka bir ev al. İnan deli gibi artıyor ev fiyatları.

Eşya alma durumunuz olmadan ev almayı hayal etmek, hayalden öteye geçmez.

Yere gerçekçi basmaya çalışın.

Artı başkasının malına umut bağlamak yerine kendiniz çalışın kazanın.

ben de kiraya çıktım. kirada oturanlar ölmüyor merak etme. hayal kurarken bile belli bir gerçekçilik lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…