EV ALMA HAYALİ

Fikir şu:
Elinizde peşinat verip düğün yapacak para yoksa makul kiralık bir ev bulacaksınız.
Sonra peşinat biriktireceksiniz.
Ayrıca kendi yağınızda kavrulursanız başınız daha az ağrır her zaman.

Ev sahibi olarak evlenmek maddi açıdan şanslı insanların işi.

İşte bana da şunu söylüyorlar 600 tl kira ödeyeceğine üzerine koy kredi öde kendi evinde otur..Acaba kirada otururken para birikir mi?

Esimden evin olmazsa evlenmeyiz demedik doğrusu kolay mi ev almak ama adam sade kendi maaşıyla ev almaya calisiyor simdi calisiyor nisanda ev cekilisimiz var bakalim cikacakmi..kiraya girin birlikte calisin alirsiniz evinizi kirada bütün evler senin..

Çalışıyorsanız ekonomi finans borsa forumlarında birikim topiklerini okuyarak bazı bilgiler elde edebilir, birikim yaparak bankadan çekeceğin kredi miktarını düşürebilirsiniz

İşte bana da şunu söylüyorlar 600 tl kira ödeyeceğine üzerine koy kredi öde kendi evinde otur..Acaba kirada otururken para birikir mi?

Kim kiraya para vermekten mutlu olur ki?
Ama o iş kiraya şu kadar vereceğine evine bu kadar ver hesaplarıyla olmuyor.
Peşinat dediğin ortalama 50 bin.
Kaç kişi evlenmeden bu parayı çıkarabilir.

Birikim gelir ve giderinize bağlı tamamen.
Biraz takınız olur, biraz da biriktirirsiniz.
Hem de aceleye gelmemiş olur.
Sıkıntı yapmayın bu kadar, zamanla her şey olur.

o 600ün üzerine en bi 600daha koyman gerekir, buna gücünüz varsa hiç beklemeyin. tabi ben kendi yaşadığım yerin standartına göre en az 600 diyorum

Biz biriktiriyoruz canım. Evde abimle babam çalışıyor... Babam bin lira koyuyor ortaya abimde 800... Kiradayız evin kirası 900. Dersen ki ben çalışmıyorum eşim çalışacak dersen aylık harcamalarını düzene sokup yine aylık 200 300 bişey de koysanız kardır. :)

Elde hiç birikim yokken ev alabilmenin başka yolu yok malesef. Bu hayalini başka bahara ertele.
Seni çok iyi anlıyorum bu mal mülk merakı değil. Kendi evim kendi düzenim olsun karışan görüşen olmasın, başkasının evine para gömmeyelim diyorsun ama bu şartlarda ev almanız zor.

Biz de evlenmeden önce şartları ciddi zorlayarak aldık evimizi. Eşimin de yapılması gündemde olan evleri vardı onu beklememi istedi ama ben ortada olmayan şeye güvenmem diye istemedim. Şimdi kirada olsaydık eve ödediğimizin üçte ikisini kiraya ödemiş oluyorduk.
Biz aldığımız sene faizler çok düşüktü inşallah yine öyle bir umut doğar Allah size de nasip eder. Şu anda emlak piyasası alıcı için çok kötü.

BEN ŞUAN EKSTRA BİRİKİM YAPIYORUM, ÜZERİNE ALDIKLARIMIN TAKSİTLERİNİDE ÖDÜYORUM EVLENİNCE ÇALIŞACAĞIM

Biraz siz kredi çekip, biraz da aileniz çekse, bir peşinat denkleştirip makul miktarda bir eve giremezmisiniz?

Toki evlerini deneyebilirsin , İnşaat firmalarıyla görüşebil,irsin.Borçsuz ev alma hayali kurma bence canım.Borçsuz bu zamanda hiç birşey alınmıyor.

Cevrende herkes ev alip mi evlendi ?
Onceligin dugun masraflari olsun, sonra bir miktar birikim yapar alirsiniz.
Yanliz bunu sindideb dusunmek erken bu ev alma meselesi 10 seneyi de bulabilir

Yıllarca evli olup villada oturan yok mu? Çıkın şu kafadan artık. Bütün zenginler mutsuz değil. Kendinizi böyle kandırmayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…