EV ALMA HAYALİ

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar,

Dün itibariyle umutlarım suya düştü :( Erkek arkadaşımın ailesinin köy gibi bir yerde evleri vardı bur dan yol geçilecek yıkılacak denmişti fakat dün öğrendik ki düzargah değişmiş bur dan geçmiyormuş.. Bizde bura yıkılırsa ev alırız umuduyla bekliyorduk,, şimdi ise hayal oldu.. 2 ay sonra askerden geliyor.. Elimizde hiç nakit birikimimiz bile yok. Ben şimdiden bir şeyler aldım, fakat ne yapacağımızı bilmiyoruz,ailesinin durumu yok onlarda pek eşya alımında yardım etmeyecekmiş..Benim umrumda değil eşyalar alınır ama benim ilk hedefimde ev alma hayali var, ama bu çok zor görünüyor krediler inanılmaz faizler uçmuş..Bunun daha kolay bir yolu var mıdır? Neyapmamız lazım dünden beri düşünmekten kafam durdu :(

Merhabalar,

Dün itibariyle umutlarım suya düştü :KK43: Erkek arkadaşımın ailesinin köy gibi bir yerde evleri vardı bur dan yol geçilecek yıkılacak denmişti fakat dün öğrendik ki düzargah değişmiş bur dan geçmiyormuş.. Bizde bura yıkılırsa ev alırız umuduyla bekliyorduk,, şimdi ise hayal oldu.. 2 ay sonra askerden geliyor.. Elimizde hiç nakit birikimimiz bile yok. Ben şimdiden bir şeyler aldım, fakat ne yapacağımızı bilmiyoruz,ailesinin durumu yok onlarda pek eşya alımında yardım etmeyecekmiş..Benim umrumda değil eşyalar alınır ama benim ilk hedefimde ev alma hayali var, ama bu çok zor görünüyor krediler inanılmaz faizler uçmuş..Bunun daha kolay bir yolu var mıdır? Neyapmamız lazım dünden beri düşünmekten kafam durdu :KK43:
cnm önceliğin o evin içerisindeki mutluluğun olmalı....

Merhabalar,

Dün itibariyle umutlarım suya düştü :KK43: Erkek arkadaşımın ailesinin köy gibi bir yerde evleri vardı bur dan yol geçilecek yıkılacak denmişti fakat dün öğrendik ki düzargah değişmiş bur dan geçmiyormuş.. Bizde bura yıkılırsa ev alırız umuduyla bekliyorduk,, şimdi ise hayal oldu.. 2 ay sonra askerden geliyor.. Elimizde hiç nakit birikimimiz bile yok. Ben şimdiden bir şeyler aldım, fakat ne yapacağımızı bilmiyoruz,ailesinin durumu yok onlarda pek eşya alımında yardım etmeyecekmiş..Benim umrumda değil eşyalar alınır ama benim ilk hedefimde ev alma hayali var, ama bu çok zor görünüyor krediler inanılmaz faizler uçmuş..Bunun daha kolay bir yolu var mıdır? Neyapmamız lazım dünden beri düşünmekten kafam durdu :KK43:

Evden daha önemli önceliklerin olmalı bence. Önce huzur demelisin hayatta. Biz evlenirken her şeyimizi eşimle yaptık. Borçlarımızı ödedik. Hala da ödüyoruz. Arabamızı aldık. Sıra eve de gelecek bir gün. Ama önce eşinle huzurun olsun. Akşam oturup dertleşebileceğin, iki bardak çayı tadıyla bir arada içebileceğin eşin olsun yanında. Sonrası hava cıva derler ya.. Aynen öyle. Evinde olur, eşyan da olur merak etme hiç.

Evet bana öyle söylüyor kirada oturmak kolay değil diyor
kendince haklı olabilirde ,ne villalarda ne köşklerde evlilikler bitmiş,önemli olan ağız tadı ,huzur ,mutluluk....kafanızı karıştırıyor olabilir ama yıllarca evli olup, hala kirada yaşayan çiftlerde var, yani hemen olması güzel olurda ,olmayınca da aman aman bir mesele değil yani......

Ben sırf ona ekstra masraf olmasın die tüm beyaz eşyaları aldım.. Ben asla başkasına sırtımı dayamadım ayrıca ben sadece napabileceğimizi sordum sizlere!!
ü

bize malum mu olacak sizin beyaz eşya aldığınız. hayret bişey.

bi de tüm beyaz eşya ne? olsun da 10000 olsun.

Yahu arkadaşlar ben para göz falan değilim şu mantığınızı bir bırakın!! Ben zaten elimden geleni yapıyorum, ticaret evliliği yapacak olsam kendim gidip tüm beyaz eşyaları, halı perde mutfak eşyaları tek başıma almazdım...
Ben sadece sizden fikir istiyorum o kadar!!

Back