- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.823
- 63
Bizimde.birikimleri yediğimiz bi dönem oldu olmak zorundaydı, şimdi yeniden birikim yapicaz ama parayi hangi yolla tutmaliyim konusuna gelince orasi cidden cok karisik her seyden biraz biraz.ortaya karisik yapmayi bile dusundum ama dolar mantikli geliyor cunku dolarben.kendimi bildim bileli artan bir şey, altın da öyle ama bu sefer durum karışık.10 mayıs da yine artacağını dusunuyorum ben. Halk bankası davası vardi sanirim o zaman. Onun sonucuna göre yine yabancı para çıkışı olur.
Ben 3 iken artacağını dusunup tum birikimimi dolar yapmistim. Hic bir altını da bozdurmayip altında tutmustum. Neredeyse 3 katına çıktı birikimim.
Simdi de ev alacaktık ama mevcut ekonomik şartlar nedeniyle vazgeçtim. Maalesef ekonomi cok kotu. Özellikler esnaflar cok zor dönemler geciriyor. Piyasa da cok fazla ev var ve satılmıyor. Ev fiyatları bos bir balon gibi sis durumda. Bir sure sonra da dusuk fiyatlardan satılmaya başlanacak diye dusunuyorum.
Bu surecye o nedenle nakit para tutuyorum. Yatırım yapiyorum. Gayrimenkul almiyorum su an.