Faizsiz sistemleri arastirdiniz mi hiç? Bir sürü evim firması var, duymuşsunuzdur mutlaka. Bu kadar pesinatiniz varken sizi çok bekletmeden ev sahibi yaparlar ve çok küçük çalışma ücretleri aliyolar sadece. Değerlendirebilirsiniz..Iyi günler. Kirada oturuyoruz. Ev bulamamıştık oturduğumuz yeri kiraladık yalnız ev biraz küçük.
Başka bir eve de gitmek istemiyorum kiraya. Biraz birikmiş var bizde ailemde de benim param vardı onlar da biraz ekleyecek 120 bin civarı ediyor. 300 bin civarı evler var arada ben bakıyorum esime ilani gosteriyorum. Yok çok pahalı biraz biriktirelim faiz odemeyelim vs diyor. Biz biriktirirken ev fiyatları artıyor ben de bekleme taraftarı degilim..
Bizim kadar peşinatı olmayanlar ev alıyor aldı. Is yerinden vs duyuyorum.
Biriktirerek nasıl ev alacağız biz biriktirdokce ev fiyatları artacak onu yakalamacagiz. Ikimiz memuruz piyango fln vurmadıkça başka türlü ev alma imkanı yok.
Üstelik ailem de 20 30 bin ekleyecek kim kime yardım ediyor bu devirde. bu şartlara rağmen eşim almaya cesaret edemiyor ona sinir oluyorum.
Ben haksız mıyım
Bazen diyor illa ki ev almak şart mı? Alsak 3 4 yıla öderiz şu şartlarda da 1 maaşı birikime ayırıyoruz ev alsak da öyle olacak yanı şartlarımız kredi çekince de ayni olacak.
Duydum ama tam bilmiyorumFaizsiz sistemleri arastirdiniz mi hiç? Bir sürü evim firması var, duymuşsunuzdur mutlaka. Bu kadar pesinatiniz varken sizi çok bekletmeden ev sahibi yaparlar ve çok küçük çalışma ücretleri aliyolar sadece. Değerlendirebilirsiniz..
Bulunduğunuz ilde şubesi olanları tercih ederseniz daha sağlıklı iletişim kurup net bilgiler alabilirsiniz. İletişim formu doldurup iletin kendi sayfalarından, bilgi alırsınız telefonda da. Kredi tercih etmeyenler için alternatif sistemler. Şu anda BDDK denetleme sürecindeler zaten, güven konusunda da sıkıntı yaşamazsınızDuydum ama tam bilmiyorum
Çok bekletmeden diye bir şey yok diye biliyorum. Iki sene sonraya da çıkabilir o sistemde ev almak size. Yine aynı parayı verirler ama almak istediğiniz ev 300bin olarak kalmaz. Orası Bana garip geliyor. Ilk çıkan şanslı sona kalanlar şanssız gibi geliyor tam da anlamadım o sistemi zaten.Duydum ama tam bilmiyorum
470 bin ödendiğinde borcu bitmiş ve evin de değeri artmış olacak.Aslında 300 bin bile etmeyecek eve 470bin falan ödeyeceksiniz çok da mantıklı değil aslında.
Bilemeyiz ki onu. Belki 5 sene sonra bitecek ve evin değeri o zaman 450 olacak. Evet edindiği bir mal olacak orasına bir şey demiyorum ama alın ev sahiplerini zengin etmeyin diye bir anlayış var oraya verilen para havaya gidiyormuş gibi. Ama bu şekilde alınca da zengin ettiğin başkaları var. Jer türlü havaya giden para var. Yani bence ev alma güzellemesi yapılırken burdan yürünmesi saçma.470 bin ödendiğinde borcu bitmiş ve evin de değeri artmış olacak.
Evet hiç peşinat veremeyenler için maalesef bekleme süreleri uzun olabiliyor ama burda yüksek oranlı bi peşinat var. Maximum teslim süresi karşılıklı imzalanan sözleşmede mevcut oluyor. 300bin gibi ev düşünülürse bekleme süresi en fazla 5-6 ay olur genellikle. Tabi firmadan firmaya değişiklik gösterir, detaylı bilgi almalarında fayda var. Biriktirmeyle ev almayı planlamak çok mantıklı değil maalesef ülkemizde. Ben beklemeyi yada biriktirmeyi çok mantıklı bulamadığımdan, yazın 0.64 faiz oranından faydalanıp evimi aldım. Darisi size insallahÇok bekletmeden diye bir şey yok diye biliyorum. Iki sene sonraya da çıkabilir o sistemde ev almak size. Yine aynı parayı verirler ama almak istediğiniz ev 300bin olarak kalmaz. Orası Bana garip geliyor. Ilk çıkan şanslı sona kalanlar şanssız gibi geliyor tam da anlamadım o sistemi zaten.
Ev almak şart mı da ayrıca saçma bir soru olmuş.Iyi günler. Kirada oturuyoruz. Ev bulamamıştık oturduğumuz yeri kiraladık yalnız ev biraz küçük.
Başka bir eve de gitmek istemiyorum kiraya. Biraz birikmiş var bizde ailemde de benim param vardı onlar da biraz ekleyecek 120 bin civarı ediyor. 300 bin civarı evler var arada ben bakıyorum esime ilani gosteriyorum. Yok çok pahalı biraz biriktirelim faiz odemeyelim vs diyor. Biz biriktirirken ev fiyatları artıyor ben de bekleme taraftarı degilim..
Bizim kadar peşinatı olmayanlar ev alıyor aldı. Is yerinden vs duyuyorum.
Biriktirerek nasıl ev alacağız biz biriktirdokce ev fiyatları artacak onu yakalamacagiz. Ikimiz memuruz piyango fln vurmadıkça başka türlü ev alma imkanı yok.
Üstelik ailem de 20 30 bin ekleyecek kim kime yardım ediyor bu devirde. bu şartlara rağmen eşim almaya cesaret edemiyor ona sinir oluyorum.
Ben haksız mıyım
Bazen diyor illa ki ev almak şart mı? Alsak 3 4 yıla öderiz şu şartlarda da 1 maaşı birikime ayırıyoruz ev alsak da öyle olacak yanı şartlarımız kredi çekince de ayni olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?