Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kredi ile alinan evi satabilirsiniz, krediyi satin aldiginiz kisi kapatip kalan parayi size veriyor.hayır yazılanlar boşa gitmedi, neden gitsin? o da hala bir seçenek. ve boşa gitti demek saygısızlık olur yorum yapanlara.
kredi ile alınan evi kredisi bitmeden nasıl satıyoruz acaba?
ayrıca ben evleniyorum diye annemle kardeşimin oturduğu evi niye satayım?
çok büyük bir bencillik bu. ben yapmam. satabiliyor olsam bile yapmam. allah korusun böyle art niyetlerden.
bu tarz bir şey ailem için büyük bir adım. elbette kafaya takar, enine boyuna düşünür öyle karar alırım.
Anladım.Kredi ile alinan evi satabilirsiniz, krediyi satin aldiginiz kisi kapatip kalan parayi size veriyor.
Yani kredi cektim ev aldim satamiyorum gibi bir durum yok.
Annemle babam ayrı.Bence gayet mantıklı.
Babanız sizinle yaşamıyor mu?
Eğer öyleyse iki kardeş bir anneye 1+1 bile yetebilir.
Tabi yetmez derseniz kiraya verip kendi kiraniza katmaniz da gayet makul.
Alınmış alınmıştır.
Teşekkür ederim.1+1 alıp ihtiyaç kredisi çekmek mantıklı.
Biriniz evlenirseniz anne kız da 1+1 evde yaşayabilir. Diğer konuya yazılanları okuyamadım ama bu yazdıklarınız oldukça makul.
Hem ev halkina hemde ilerde size maduriyet yaratir o sekilde ev almak.Anladım.
Anladım da işte mağduriyet yaratır aile bireylerinde
evet satar başka alırız elbette.Ogrenci binasında ailemin yatırımlar evi var. Üniversiteye çok yakin ve hic bos kalmadı. Yüzümüzü o anlamda güldürüyor hep. Sadece ilerde orada oturamaz,bir teyzem var o da oradan gelen kiraya ekliyor baska yerde oturuyor cunku öğrenci apartmaninda maalesef tek bir kadının yaşaması gürültü temizlik vs yönünden kotu oluyor. Fikriniz bence çok güzel, ilerde biriktirseydim satar baska yer alır koyarak. Kira geliri iyi bi durum. Annrmfr emekli arti kira geliriyle bizden hic destek almıyor cok rahat yaşıyor.
150bine ev alıp en az 1300e kiraya verecekseniz çok iyiymiş. Bana almak mantıklı geldi.
Aynen ya neredeymiş bu evler acaba yatırım için iyiymiş. 10yilda masrafını çıkartır bu++++++
Üniversite civarı evler mutlaka kiralanıyor asla boş kalmıyor. kapış kapış gidiyor vallahi:)
150.000 tlye 1300TL gelir çok çok iyi, valla faizde dövizde bu kadar kazanılmıyor.
sanırım bütün şehirlerde üniversite yakını evler bu şekilde. ben tek bir yerden bakmadığım için tek tek şehir ismi vermiyorum ama olay üniversiteye yakın olması, e ona yakın olunca çevresindeki imkanlar da ona göre oluyor :)Aynen ya neredeymiş bu evler acaba yatırım için iyiymiş. 10yilda masrafını çıkartır bu
teşekkür ederim pozitif yorumunuz bayağı iyi geldi :) anneme de okuyorum bu yazılanları bir yandan bu arada.Bence alın konu sahibesi. Bunun geliriyle kira ödeyin ya da biriktirip başka yatırım yapın. Daha çok para olunca bunu satar daha iyisini alırsınız. Evler hemen değerleniyor zaten.
Almanız psikoloijk açıdan da iyi, yaşasın dikili ağacım oldu dersiniz anne de siz de Kira geliri iyidir, işsiz kalsanız ya da pandemiye sebep başka aksilik olursa sabit bir gelirin olması rahatlık verir.
Ben alın diyorum toptan.
Anneleri ev almak güvenli hissettiriyor.evet satar başka alırız elbette.
bugün bir müşterisiyle konuşmuş.
kadın evlere temizliğe gidiyor kocası sorunlu biri.
adamdan gizli önce 1+1 daire almış güzel bir muhitte. 1750'ye kiraya vermiş.
sonra bir tane daha aynı tarz ev almış.
daha sonra bu iki evi satıp sıfır, güzel muhitten 3+1 almış.
iştahlanmış bizimki de, geldi az önce anlatıyor
teşekkürler yorum için
Yok benim evim de çok büyük ve köklü üniversiteye yakın evler pahalı burda kiralar da az sayılmaz ama fiyata vurunca sizin dediginiz mükemmel oluyor. Amcamın evleri de aynı şekilde belki sizin dedifihizle aynı fiyattir ama eşyalı versen 1100e anca gider. Bence yeni yapılaşmaya başlayan yerlerdeyse üniversite bir de ev sayısı nispeten azsa sizin dediginiz gibi gidiyor. Neresiymiş biz de alalım işin şakasıydı ama güzel yatırım olur onu demek istedik.sanırım bütün şehirlerde üniversite yakını evler bu şekilde. ben tek bir yerden bakmadığım için tek tek şehir ismi vermiyorum ama olay üniversiteye yakın olması, e ona yakın olunca çevresindeki imkanlar da ona göre oluyor :)