ben şimdiye kadar hep hadiseyi savundum
taa ki çamur atmaya başlayıncaya kadar
final gecesinde ses düzeninde sorun falan yoktu basbayağı hadisenin canlı performansı zayıftı işte
Ahanda bu yarisma....
Hatirladinmi kuzu teyze...
Hangisi burda yaa. Şu sağda arkadaki yağuşuhlumu.sengözlerimebaksanab
Ula çimdik atan o rus kadınlarının yerinde olmak vardı anasını satiyim.:smiley-cool::lepi:
aynen
dördüncü olmakta bi başarıdır dedik durduk ama
iyi olanıda birazcık takdir etmek lazım profesyonelce davranamıyor malesef
bizde sevimli bir kız çocuğu gönderelim o zaman ne demek
adamda ses yoktu şarkı yoktu millet kara kaşına gözüne kara gözüne mi puan verdi
hadise hem yetersiz hemde kıskanç
belki daha farklı bir açıklama yapsaydı bi nebze olsun hak verirdim kendine
kaçtır dinliyorum şarkının sonunda hepten bırakıyo
danstan yırtarım sahne showuyla kapatırım diye mi düşündü acaba
bide ben en sonunda sesi mi yetmedi acaba diye düşünüyorum
o kadar dansa biz olsak bizimde sesimiz çıkmaz ama onun işi bu
biliyo sesi dayanmayacak dansa bu kadar ağırlık vermeseydi o zaman
aynen
dördüncü olmakta bi başarıdır dedik durduk ama
iyi olanıda birazcık takdir etmek lazım profesyonelce davranamıyor malesef
bizde sevimli bir kız çocuğu gönderelim o zaman ne demek
adamda ses yoktu şarkı yoktu millet kara kaşına gözüne kara gözüne mi puan verdi
hadise hem yetersiz hemde kıskanç
belki daha farklı bir açıklama yapsaydı bi nebze olsun hak verirdim kendine
kaçtır dinliyorum şarkının sonunda hepten bırakıyo
danstan yırtarım sahne showuyla kapatırım diye mi düşündü acaba
bide ben en sonunda sesi mi yetmedi acaba diye düşünüyorum
o kadar dansa biz olsak bizimde sesimiz çıkmaz ama onun işi bu
biliyo sesi dayanmayacak dansa bu kadar ağırlık vermeseydi o zaman
valla kızlar anlamadığım nokta şu bi tarafımız tam olunca bi tarafımızın eksik olması mı şart?
mesela sibel tüzün şarkısı iğrençti kareografi şarkıya göre olunca o da kurtarmadı. ama allah var sibelin sesi çok iyi..
ya da hadise kareografi dans herşey okey ama sesi kötü onunda.
ya da kenan doğulu ingilizce şarkıyı beceremedi.
Bakın sertapa açmadı orasını burasını kareografi ona eşlik eden kızlar sertapın muhteşem sesi şarkının sözü bestesi (demir demirkana tebrikler) hepsi mükemmeldi.
hepsini bi becerebilen sanatçı bulsun artık şu trt.!
o zaman hiç oy almadığımız ülkeler 3-4 puan da olsa vereceklerdir:)
valla kızlar anlamadığım nokta şu bi tarafımız tam olunca bi tarafımızın eksik olması mı şart?
mesela sibel tüzün şarkısı iğrençti kareografi şarkıya göre olunca o da kurtarmadı. ama allah var sibelin sesi çok iyi..
ya da hadise kareografi dans herşey okey ama sesi kötü onunda.
ya da kenan doğulu ingilizce şarkıyı beceremedi.
Bakın sertapa açmadı orasını burasını kareografi ona eşlik eden kızlar sertapın muhteşem sesi şarkının sözü bestesi (demir demirkana tebrikler) hepsi mükemmeldi.
hepsini bi becerebilen sanatçı bulsun artık şu trt.!
o zaman hiç oy almadığımız ülkeler 3-4 puan da olsa vereceklerdir:)
kesinlikle!!
herşeyimiz 4 -4 lük olduktan sonra başarının gelmemesine imkan yok şakkıdı
çok çok haklısın canım
seksiliğiyle kurtaracağını düşündü ama olmadı..olmayıncada başladı çamur atmaya
4.lüğü bile haketmedik ya neyse o da ayrı bi konu
Bizim televizyonda ses güzeldi Hadisenin bangır bangır çıkıyordu yeminle:)İlk elemede haklısınız ama ses komple düşmüştü sadece Hadisede değil müziktede bana göre bu iş Hadisenin işi değil..Finalde ise ses oldukça yüksekti hatta arkadaki erkek sesi çıkıyor denildi vs diye hepsinin sesi geri çekilmişti ..
Normal efe gibi dansı yerine normal dans getirildi ama ne yaptı ne ettim Türkiyeye yaranamadı Hadise..Yazıktır yapmayın Allah aşkına üzülüyorum artık okudukça sesi güzel bir insana niçin onca laf yada tüm detayla izledim yarışmayı ne erotik gösteriler yaoıldı azerbeycanlı kız dünya güzeli ilan edildi Hadise yerden yere çarpıldı niçin bizi temsil edip 4, oldu diyemi..
Hadise + kıskançlık onların şarkısını 1 kez dinlediniz dinlediniz ama Hadisenin şarkısı hit oldu!!! Şimdi onlarmı kıskanacak Hadiseyi yoksa Hadisemi onları??
Dansla yada bacakla önplana çıkılıyorsa orda şahane bir erotik şov yapıldı birincilik ozaman onun hakkıydı..Norveç yakışıklılığıyla oy topladıysa ki sanmıyorum oy verenler komşuları sırayla dönüyorlar işte geride kalanlar sadece iyi olanları taşlıyorlar.
Yapmayın Lütfen sanırım geride sadece Hadiseye tşk eden bir ben kalıcam..Yada şunu düşünelim ne zmaandır bu yarışma seğredilmiyordu düne kadar herkez Hadise diye yıkıyordu ortalığı tek hatası 1 olamamak olmuş bence Hadisenin buda onun suçu değil tamamen genel yargı siyasi oyundur..
Ben Canı gönülden bize 28 finalde yarı finalde elediklerini saymıyorum bile 4, hediye ettiği için tşk ediyorum..Kızmayın bana olurmu başarı taktir edilmeli yüreklendirmeli..
Hatalarla dalga geçilir bir insan aşağılanırsa hata hepimize mahsus döner dolaşır bizide bulur
Bizim televizyonda ses güzeldi Hadisenin bangır bangır çıkıyordu yeminle:)İlk elemede haklısınız ama ses komple düşmüştü sadece Hadisede değil müziktede bana göre bu iş Hadisenin işi değil..Finalde ise ses oldukça yüksekti hatta arkadaki erkek sesi çıkıyor denildi vs diye hepsinin sesi geri çekilmişti ..
Normal efe gibi dansı yerine normal dans getirildi ama ne yaptı ne ettim Türkiyeye yaranamadı Hadise..Yazıktır yapmayın Allah aşkına üzülüyorum artık okudukça sesi güzel bir insana niçin onca laf yada tüm detayla izledim yarışmayı ne erotik gösteriler yaoıldı azerbeycanlı kız dünya güzeli ilan edildi Hadise yerden yere çarpıldı niçin bizi temsil edip 4, oldu diyemi..
Hadise + kıskançlık onların şarkısını 1 kez dinlediniz dinlediniz ama Hadisenin şarkısı hit oldu!!! Şimdi onlarmı kıskanacak Hadiseyi yoksa Hadisemi onları??
Dansla yada bacakla önplana çıkılıyorsa orda şahane bir erotik şov yapıldı birincilik ozaman onun hakkıydı..Norveç yakışıklılığıyla oy topladıysa ki sanmıyorum oy verenler komşuları sırayla dönüyorlar işte geride kalanlar sadece iyi olanları taşlıyorlar.
Yapmayın Lütfen sanırım geride sadece Hadiseye tşk eden bir ben kalıcam..Yada şunu düşünelim ne zmaandır bu yarışma seğredilmiyordu düne kadar herkez Hadise diye yıkıyordu ortalığı tek hatası 1 olamamak olmuş bence Hadisenin buda onun suçu değil tamamen genel yargı siyasi oyundur..
Ben Canı gönülden bize 28 finalde yarı finalde elediklerini saymıyorum bile 4, hediye ettiği için tşk ediyorum..Kızmayın bana olurmu başarı taktir edilmeli yüreklendirmeli..
Hatalarla dalga geçilir bir insan aşağılanırsa hata hepimize mahsus döner dolaşır bizide bulur
nazlı ablacım ben hadiseyi çok seviyorum...ama canlı performansının bu kdr kötü olduğunu bilmiyodum..yıllar önce stir me up la çıktığınğa bı kız eurovisiona katılsın demiştim içimden nitekim 3-4 sene sonra cıktı...ingilizce talafuzu şovu kendisi harika ama o ses neydi öyle...
ya şekerim biz en baştan beri hadisenin yanında durduk hep savunduk
hatta 1. olacağımızı iddia ettim ben herşeye rağmen
ama doğruya doğru sesi ve koreografisi diğer sanatçılara göre çok çok zayıftı
4. lük tabiki başarı ama bu başarının sebebi de Türk gurbetçilerimizin fazla olması
hep siyasi oyunlardan bahsediyoruz ama bizde bunun içindeyiz unutmayalım
bizde gurbetçilerimizden oy aldık azerbaycandan aldık almanya isviçreden aldık
ve en önemlisi belçikadan aldık(hadise belçika doğumlu)
biz çok mu mağduruz bi daha düşünelim bence benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?