Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tadından yenmeyen şu herif kacıncı oldu bu arada??
izlemedim ben :çok üzgünüm:
delikafaduldenallaamm öliciiimmdelikafaduldenyaa bunu niye eurovisiona giyinik çıkarırlar kiiikaydirigubbakcemile3delikafadulden:tomato:
bu arada kuzumcuum çocuğun adı uğur yıldıranmış
ve şöyle demiş;
Herkesin beğenisini kazanmak güzel. Ama inan bana burada (Moskova) yürüyemiyorum artık. Odamdan çıkamıyorum! Yunanistan'dan buraya özel uçak geliyor, içinde sırf beni görmek isteyen kadınlar var. Burada Rus kadınların çimdikleri yüzünden popomda morluklar oldu.
pek şikayetçiymiş insanların onu göğüs ve karın kası olarak görmesinden
o iki dil bilen çok okuyan bi insanmışgamyoncuiremsu
hadisenin 4. olması büyük bir mucize onun sesine nolmus öyle
ee canlı okumak her babayiğidin harcı değildir
norveç harikaydı favorimdi zaten a.s.
:1shok:üffff bu ne yav:asigim: fotoşop güzelimiki bu yavru.
valla kermit hatırlamıyom şu an kaçıncı oldu, ilk 10 da ama herhalde galiba sanırsam:smiley-cool:
Şarkı söylerkene bu kadar güzel değildi be
Allahım gülmekten altıma edicem şimdi hee:roflol::roflol::mymeka: Adamı taciz etmişler resmen. Bir Türk yaflusuna çimdik haa, hemide Rus karıları haa:mymeka:, ahh yavrum çok acımışmıdırki:teselli:laelaelaelaelae
kuzum acumıştır tabiigamyoncuiremsu
ruslar çimciklemiştir yunanlar da ahh canım gel öpiim de geçsin demiştirkaydirigubbakcemile3:jeyyar:
poposu moraran kimmiş la
sakis mi hadise mi
len olm yaşlanıyosun artık normaldir :teselli:Yav kermit valla beeeyle elektrük alınacak bir herif değildi şarkı söylerkene. Bu fotoda tam manasıylen bir yaflu gibi çıkmış olabülü ama ctesi elektrük melektrük almadım ne yalan söyliyim.
Muhahahhah, dağıldım:roflol::roflol:,
rezil karılar, bizim malımıza anca biz çimdik atabiliriz uleyn. Elin yedi kat yabancı hatunlarına mı kalmış Uğurcuum.sositososito
Yok be Hadisenin yanında son 1 dk dans eden o muhteşem yaratıktan bahsediyoz.sengözlerimebaksanab
poposu moraran hadisenin dans ettiği çocuk uğır yıldıranmış adı
bu arada kuzumcuum çocuğun adı uğur yıldıranmış
ve şöyle demiş;
Herkesin beğenisini kazanmak güzel. Ama inan bana burada (Moskova) yürüyemiyorum artık. Odamdan çıkamıyorum! Yunanistan'dan buraya özel uçak geliyor, içinde sırf beni görmek isteyen kadınlar var. Burada Rus kadınların çimdikleri yüzünden popomda morluklar oldu.
pek şikayetçiymiş insanların onu göğüs ve karın kası olarak görmesinden
o iki dil bilen çok okuyan bi insanmış
len o şeey diilmiydi
dans yarışmasındaki cocuk
adı neydi.....gamyoncuiremsu