biri bizi durdursunnn delikafadulden
heheheheheh sırnaşık şey:roflol:
tmm ben sustum zaten sevmiyorum bu kizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biri bizi durdursunnn delikafadulden
Dimi ama arka plandan minik kız haydiiiii çıkacak sandım bian:roflol::roflol::roflol:
hadı bakalım bu yılı da atlattık cıkar yakında 2010 da kım cıkıcak dıye tahmınler başlar napalım yenısıne saglık :)))
norveçin şarkısının başı kreş şarkıları olur ya bebeler için aynısının tıpkısı yaa
Ah ah dedim o kadar şu yarışmaya Tarkan'ı gönderin diye şakkıdı
ee kadınız işte ......Birde neden ilk 5 e sevinmiyorsunuz onu anlayabilmiş değili mgeçmişte ilk 20'ye giremiyorduk.
Lütfen biraz şükredin tebrik edin.
Ben Hadise'yi Kutluyorum kendi adıma.
Giyim, kuşam bunları aşın biraz....
tarkanda gitse eminimki bunlar 1. seçmez sonra tarkanın megastarlık yerlerde smallstar olur artıkın bişeyimin starı :roflol::roflol::roflol:
bilindik bir eurovision daha bitti
hadise beşinci oldu olmasına ama nedense klipteki gibi güzel değildi performansı
sesi çıkmıyor allah aşkına ya
hele şarkının sonunda iyice bıraktı
milletin sesi var bangır bangır söylüyorlar hadise fısır fısır söylüyor
daha iyi bir sonuç beklerdim eğer
klipteki gibi güzel söyleyebilseydi tabiki
yine komşular birbirlerine çanak tuttular orası ayrı ama beşte iyidir napalım bunu bulamayanlarda var
e gorduk işte gecen yıllarda bı kadın wardı adını unuttum şimdi o ne alakaydı yanı ley ley ley mıydı neydı sacma sapan bısıy:):))biz çok büyütüyoruz gözümüzde bi arkadaşın dediği gibi ajdarı da göndersek sonuç değişmez bence