• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eurovision 2009 Sonuçları

ben çok beğendim Norveç haketti bence seside müziğide güzeldi
Türkiyeden sonra Azerbeycanı çok istiyordum ama olmadı işte

ayyy ne tatlıydı azeriler yaaa Şeniz
çok bğendim vala , kızda çok güzeldi..şarkıda güzeldi..danslarıda süperdi..
gurur duydum hemşolarımnan:delphin:

hadiseyi tekrar tebrik etmek istiyorum 4. lük gayet başarılı bir derece alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ayrıca hiiiç oy alamadığımız ülkelerden bile oy aldık şarkı ve hadise sayesinde alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tam puanlarımızda az değil
belçika 12
almanya 10
fransa 12
isviçre 12
bulgaistan 10
ing 12
makedonya 12
arnavutluk 10
hollanda 8
azerbeycan 12
norveç 7

umarım yanlış not almamışımdır :utangac:

evet doğru cnm gerçekten başarı diyebiliriz buna o yüzden yerden yere vurmayı bırakıp tebrik etmeliyiz bence :kızgın:

ay o nasil unutulur RIMI RIMI LEY komalik birseydi ona gore ilk 4 kaymakli kadayif bence sorun kizi cok yordular konserlerle diskoda bile cikti kiyafeti iyiydi ama kiza 2beden kucuktu sahneye yilbasindaki dansla kiyafetle bile ciksa o performansla sonuc daha iyi olurdu bence sarkisi iyi olan degil dini Hristiyanlik olup komsusu olan kazaniyor Sertapta nasil olduysa 1. olmustuk

taa final secmelerinde izlerken dedim ben bu norvecli cocuk favorim die de eşim ters ters bakmıştı uyuzzzz noldu evren bey bak birinci oldu :P

yok yaa ben biliyorum bu işi birincilik bize hak getire dedim ilk beşe girersek ne ala dedim nitekim dördüncü olduk bunada şükür hadisenin yorumuyla bu bile çoktu bence şakkıdınerde o tanıtımdaki okuma şekli resmen bağıracam diye kendini yırtıyo ama berbeat bi ses çıkıyo ooof of tamamen bi hayal kırıklığı yaşadımnaniknanik
azarbeycana bayıldım kız fıstık ses süper yorum süper sositososito

ha bu arada onluk kazananlarıda tebrık ederım kızlar gule gule kullanın .......
o kadar yorum yaptık bızde kazen abıcım tesellı armaganı yok mu hiç ????

Konuyu Toplam 37 Kullanıcı okuyor. (36 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
aycaaaaaaa, -badem-, acı_hatıralar, BaiLeyS, beyaz toprak, BiRiCiGiM, bozo85, çalıkuşu, cloudy, deniz_25710, dilek23, fatosbrn, firstday, funnyda, gulce2008, Gülsüm Sultan, gül_güzeli, Huli81, ilkimVEsonum, kardalina, kate_34, NaZaR_BoNCuGu, nevbahar, nnurayy, plum12, rüyanaz, sblue, semaveela, sherin, teolog, tramissu1986, xhüzünx, yabangülüm, YAGMURUM, yeteeer, Zibidi

butun turkiye burdaa :roflol:

bende katılıorum arkadaşlar size adaletsiz bi sonuç değil hakeden kazandı bence hadise gibi sesi olan bi insanı oraya gönderen trt düşünsün herşey kalça sallamak değildir ölee olsaydı sertaap kazanamazdı

Kesinlikle sertab erenere haksizlik yapamak sarti ile sunu söylemek istiyorum...onun bu yarismayi kazandigi sene diger yarismacilari cidden berbatdi...sertab en bastan favori görülüyordu zaten...

Tabikide sesi mükemmel bir SANATCI..gercek bir SANATCI bence ama istedigi kadar iyi bir sarki iyi bir müzisyende bizden eurovisona gitse iyi bir derece almasi cok zor....:kahve:

Nedeni?? Biz türküz cünkü...sevilmiyoruz cünkü...müslümaniz cünkü..tek ülke olarak.....komsularimiz fazla yok..varsada zaten bize düsmanlar....:kahve:

Ben türk devleti ve halki olarak bu yarismayi boykott ederdim...Sahsi fikrim arkadaslar...:delphin:

önluk kazananlar bu işten tek karlı çıkan sizlersinizz sölimm..
gule gule kullanın

Aynen.....ben ingiltereli kizin sesine bayildimalkisalkisalkis
bence süperdi ingiliz kızın sesi..:asigim:
öyle degil güzelim işte o sene sertap degil ajdar çıksa vereceklerdi bize
o zamanlar bi sorunlar var dı galiba sırtımızı okşamak için verdiler

yani..bende onu diyorum..sertab çok iyi olduğu için değil,o dönemki politik sebepler yüzünden almıştı birinciliği malesef..o sene yunanistan ın şarkısı ve performansı bizden daha iyi olmasına rağmen..a.s

ay o nasil unutulur RIMI RIMI LEY komalik birseydi ona gore ilk 4 kaymakli kadayif bence sorun kizi cok yordular konserlerle diskoda bile cikti kiyafeti iyiydi ama kiza 2beden kucuktu sahneye yilbasindaki dansla kiyafetle bile ciksa o performansla sonuc daha iyi olurdu bence sarkisi iyi olan degil dini Hristiyanlik olup komsusu olan kazaniyor Sertapta nasil olduysa 1. olmustuk

dinle ne ilgisi var bunun yapma sende..

tüm görüntü önemli orda..
dans..ses..şarı.sözler..kıyafet..

Kesinlikle sertab erenere haksizlik yapamak sarti ile sunu söylemek istiyorum...onun bu yarismayi kazandigi sene diger yarismacilari cidden berbatdi...sertab en bastan favori görülüyordu zaten...

Tabikide sesi mükemmel bir SANATCI..gercek bir SANATCI bence ama istedigi kadar iyi bir sarki iyi bir müzisyende bizden eurovisona gitse iyi bir derece almasi cok zor....:kahve:

Nedeni?? Biz türküz cünkü...sevilmiyoruz cünkü...müslümaniz cünkü..tek ülke olarak.....komsularimiz fazla yok..varsada zaten bize düsmanlar....:kahve:

Ben türk devleti ve halki olarak bu yarismayi boykott ederdim...Sahsi fikrim arkadaslar...:delphin:

altına imzamı atarım sabahtan beri söylemek istediğim buyduŞeniz

ben sertap erener birinciliğine halen şaşırmaktayım zaten
dikkat ettiyseniz sertap erener ilk defa ingilizce söyledi eurovisionda
milliyetçiliği bırakıp dünya dili olan ingilizceyi onaylıyoruz
milliyetçilik kuliste kaldı der gibi çıktık bütün itirazlara rağmen ingilizce söyledik
acaba bu kırılan inadımızın bir etkisi olabilir mi :jeyyar:
çünkü kenanda iyiydi athenada ama birinci olamadılar nihayetinde

ama nerde bızde boykot edecek yurek ??????

Back