• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eurovision 2009 Sonuçları

Tekrar dinledim gene beğenmedim, gerçekten gerizekalıyım ben benneyaptımki ay herifin sesi bile güzel değil çıldırıcam :mymeka: Nefret ediyorum bu yarışmadan :mymeka:

Kazen abi Almanya'nında Finlandiya'nında hakkını yediler valla naniknanik

norveçin şarkısının başı kreş şarkıları olur ya bebeler için aynısının tıpkısı yaa

hadı bakalım bu yılı da atlattık cıkar yakında 2010 da kım cıkıcak dıye tahmınler başlar napalım yenısıne saglık :)))

elinizi kalbinize koyun bu sarki nedir kizlar cok igrenc sarki degil cocuk filmlerinde minik ayi ve sincap cicek toplar hoppidi hoppidi masalda burda biter bu sarki bu tarz birsey

Birde neden ilk 5 e sevinmiyorsunuz onu anlayabilmiş değili mgeçmişte ilk 20'ye giremiyorduk.

Lütfen biraz şükredin tebrik edin.

Ben Hadise'yi Kutluyorum kendi adıma.

Giyim, kuşam bunları aşın biraz....

geçmişte galatasarayın uefa kupasını aldığımızıda rüyamızda görsek inanmazdık
çok ugraştılar insan ülkesi için en iyisini istiyor

iyi heycan yapmıştık buda böyle bitti işte hade yatın gari

norveç bu şarkıyla birinciligi kaptıya diyecek söz bulamıyorum:kızgın:

hadise hiç iyi hazırlanmamış.. hastalığıda bahane bence.. yinede sağlık olsun ne diyeyim :1closedeyes:

elinizi kalbinize koyun bu sarki nedir kizlar cok igrenc sarki degil cocuk filmlerinde minik ayi ve sincap cicek toplar hoppidi hoppidi masalda burda biter bu sarki bu tarz birsey

Dimi ama arka plandan minik kız haydiiiii çıkacak sandım bian:roflol::roflol::roflol:

Ah ah dedim o kadar şu yarışmaya Tarkan'ı gönderin diye şakkıdı

hayde geçmişler ola herkeslere ii geceler...
seneye gene bı krıtık daha ...

Back