Ettim Buldum :(

Dünyada eski sevgilisiyle görüşme ihtimali olan tek erkek sizin eski eşiniz mi? Çok saçma bir yerden mantık yürütüyorsunuz ne alakası var bu konuyla sizin konunuzun???

Yasanilan hikayeler bire bir uyuyor ben sadece fikrimi soyledim. Fikir ozgurlugum de mi yok. Ben sizin fikrinize sacma mi diyorum.

Yasanilan hikayeler bire bir uyuyor ben sadece fikrimi soyledim. Fikir ozgurlugum de mi yok. Ben sizin fikrinize sacma mi diyorum.
Iyi de fikir belirtmiyorsunuz ki bu üyenin adı şu sevgilisinin adi şu diyorsunuz böyle bir şüpheniz varsa özelden sorabilirdiniz

Eski sevgiliyle evlenseniz belki o da sonradan değişecekti. Bunun garantisi mi var? Arayıp helallik istemek kadar saçma bişey olamaz.

Onu sordum bende nerden biliyorsunuz diye. Eski esime telefon actiysa kesinlikle evlendigini soylemez.

Kadın eski sevgilim evli değil demiş, ne yaşı ne mesleği tutuyor.Sırf ettim buldum dedi diye kocanızın eski sevgilisi olduğu kanısına mı vardınız yani?

Konu sahibi kendini suçlu hissediyorsun ve çok duygusal insansın
Geride bıraktığın insan çok temiz ve iyi karakterli biri iyiyse evliliğimiz de yaşadığınız şeyleri düşünüp bir karşılaştırma yaptığınızda diğer eski sevgiliniz ne kadar dürüst tam evlenilecek biri gibi geldi size çok hata yaptığınızı düşündünüz.
Birde ona haksızlık yapıp hayatınızın yolunda gitmediğini düşünüyorsunuz.
Şunu yapabilirsiniz
Evli olduğunuzu söyleyip ben sana haksızlık yaptım sseni cokkkk üzdüm bana hakkını helal et diyebilirsin.ama kesinlikle bosanacagini söyleme.umut vermiş olursun adama.
Bu şekilde hellaligini al hayatına devam et
Okunmuş sayfayı sakın bir daha okuma
Sen ayaklarının üstünde durabilen güçlü kadınsın görmüş geçirmiş bir kadınsın sakın eski defteri acma

Hayatta bazı şeyler insana ders verir
Sen bir ders almışsın .
Yaşanılan şeyleri kalbine göm önüne bak
Bazen bazı şeyler yaşanmali
Sakın geriye dönüp bakma
Duygularının esiri olma
Hayatta verilen kararlar bazen yanlış olabiliyor.onla evli olsaydın neler yaşardin hiç bilemeyiz.sakin ama sakın onu uzdugun icn hakkini yediğin için bunu yaşadığını düşünme.
Siz birbirinize kismet değilmişsiniz

Güzellikle ayrıldın madem neyin helalliğini istiyorsun? İstediğin teselli mi acaba bunu iyi düşündün mü?

Ettim bulunacak bir durum degil hayatta neyin garantisi var.. belki ilk sevgilinizle evlenirdiniz hayatiniz zindan olurdu... bu seferde ahhh keske ayrilsaydim dersiniz.....

Boşlukltasiniz aramak hellallik istemek gereksiz.....

Ettim buldum luk bi durum yok hayat bu.
Herkes kötü giden evliliğini eski sevgililere bağlasa ohoo.

Olabilir eksik bulmuş soğumuş olabilirsin çok normal.Belki evlenseniz onun köydeki ailesine yardim etmesi hala sorun olacaktı belki o da değişecekti belki onunla da boşanacaktınız bunu bilemezsin.
Çok seviyor olsaydın zaten vazgeçmezdin çok sevmediğin biriyle de evlenmen zaten doğru olmazdı.

Eşinle bosanmana tek sebep hamilelik mi ?
Beraber psikologa aile terapistine falan gittiniz mi ?
Çocuk istemiyor muydu?

Bence aramak yerine nerede yasadigini bulun ve tesadufen karsilasmis gibi yapin. Benim bildigim bu sekilde karsilasip sonradan tekrar birlikte olup evlenen ciftler var. Ararsaniz cok caresiz bir goruntu yaratabilir, ve gecmisin intikamini almak isteyebilir.

Tesadufen denk geldiginiz icin eger kadere inanan birisiyse akli celinebilir de. Gorustugunuz zaman da onunla cok guzel anlastiginizdan, baska kimseyle boyle bir durum yakalayamadiginizdan falan bahsedebilirsiniz. Bir de helallik istiyorum, cok uzgunum gibi seyler kesinlikle demeyin. Bunlar sadece sizin yuksek bir egonuz oldugunu gosterir. Bunun yerine ayrilmanizdan onu da sorumlu tutun, sizi suclarsa siz de onu suclayin ki durumu kurtarabilin. Eminim burada yazdiklariniz disinda bazi eksiklikleri vardi ki ayrildiniz, gerekirse saygili bir tavirla onlari sayin.

Eger gercekten sadece helallik almak istiyorsaniz bir email yazabilirsiniz, ama size cevap verecegini hic sanmiyorum.

Kürkçü dükkanı kapanmmıştır yoluna bak derim. Yine yaşa özgürce hayatını...

Keşke herkes ettiğini bu dünyada iken bulsa ve karşı tarafa gösterilse....adam yol almış size de yol vermişsiniz madem önünüze bakın,geçmişe değil.

ne helalliği ne alaka yani o her gün yüzlerce kişi ayrılıyor başkasını buluyor adamın malını mi çaldın yalan mı söyledin ki sana bedduası tutsun sadece ayrıldın bence hayatta tanıdığın iki erkeğin biri eşin biri o olduğu için iyi olana yönlenmek istiyorsun yapma ondan sana hayır gelmez at aklından

Sizi seven birinin degerini bilmemissiniz. Siz de ayni muameleyi esinizden gormussunuz. Yani esiniz de size deger veriyorken vermez hale gelmis. Hak yerini bulmus.

Ee konuşmasını giyinişini beğenmediğin adamı bırakırsın ama akedemik kariyeri olan adam seni cezbeder oda bi yere kadar.
Kendi seçimlerinin sonucu bu.
Herkeslerden teklifler alırken gözün görmedi tabi artık teklifler yok ondan aklına geldi. Ulaşma adama bulandırma suyu.

yaşadıkların bana çok tanıdık geldi. Ben de birini senin gibi düşünerek bıraktım 10 yıldır iki yakam bir araya gelmiyor. Bütün yaşadığım felaketlerin ona yaptığım haksızlık yüzünden olduğunu düşündüm. 5 Yıl önce arayıp helallik istedim ama içten bi helal ediş değildi. Sanki üzerimde bir lanet var ve ne yaparsa yapayım bir türlü kalkmıyor.

Askerdeyken terkedilen oğlan senmisin
İyi terapi yaptın kendine,süper

Helâllik almak şöyle bir kenarda dursun da sen önce hayatına , bebeğine odaklan , nasıl hayatını devam ettirecen onu düşün bence ..!!
Zamanında birşeyler yaşanmış bitmiş kurcalamanin bir anlamı yok... sonuçta sen kendi özgür iradenle ayrılmışsın , gereksiz olur bence ...
Herşey gönlünüzce olsun....

Anaaa nasıl ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…