• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ettim Buldum :(

Bu uye cok buyuk ihtimal benim bosanma davasi actigim es kisisinin eski sevgilisi. Butun hikaye birebir uyuyor. Kiz da ettim buldum diyor. Evlendigim zaman ogrendim biseksuel oldugunu (beni grup s.. zorladi kabul etmedim kendi kendine livata yapiyordu beni de zorluyordu onun arkasindan birsey sokmam icin,) ustune babasinin gazino borcunu bana odetmeye calisti. Bana tokat atip kendi kendinin yuzunu tirmalayip karim beni dovuyor diye emniyete beni sikayet etmeye gitti. Allahtan doktor demis ama kendi kendine etmis diye . Bana tokat attigi icin evden uzaklastirma verdiler ona. Sonrasinda bosanma davasi actim. Yani sukretsin boyle bir adami iyi ki zamaninda biraktim diye.
Nerden anladınız ki o olduğunu benzerliktir belki

Bu uye cok buyuk ihtimal benim bosanma davasi actigim es kisisinin eski sevgilisi. Butun hikaye birebir uyuyor. Kiz da ettim buldum diyor. Evlendigim zaman ogrendim biseksuel oldugunu (beni grup s.. zorladi kabul etmedim kendi kendine livata yapiyordu beni de zorluyordu onun arkasindan birsey sokmam icin,) ustune babasinin gazino borcunu bana odetmeye calisti. Bana tokat atip kendi kendinin yuzunu tirmalayip karim beni dovuyor diye emniyete beni sikayet etmeye gitti. Allahtan doktor demis ama kendi kendine etmis diye . Bana tokat attigi icin evden uzaklastirma verdiler ona. Sonrasinda bosanma davasi actim. Yani sukretsin boyle bir adami iyi ki zamaninda biraktim diye.
o_O:KK57::KK57:
Bu konudan onu nasıl çıkardınız? Ay tövbeler olsun :KK57:

O kadar harika bir insan olsa ayrılmazdin
Beynin sana illüzyon yapıyor, bütün kötü anıları atmış,sadece güzel anıları hatırlatıyor.
Bence adamı arama, onun da kafasını karıştırma. Bu hos olmaz. Ayrıca belki onunla evlensen onunla da mutsuz olacaktın..bu işler hiç belli olmaz.
İkimizin de kısmeti buymuş. Belki de senin onu terketmen onun hayatında başka başka hayırlara vesile olmuştur. Ne malum?

Daha hala dünya sizin etrafınızda dönüyor zannediyorsunuz ne yüzle o adamı tekrar arayacaksiniz .Affedersiniz ama böyle gel git gönüllü başkasınin kalbiyle kolayca oynayabilen insanlara dayanamıyorum.Bırakın sadık ve onu gerçekten seven biri ile olsun.Onu hakketmiyorsunuz bence insaalah o adam sizsiz çok mutlu olur değerini bilen biriyle beraber olur.Ayrıca o sözle helal etsede olan olmuş ümit ediyorum ki herşeyin bir karşılığı var öyle ya da böyle insanın karşına çıkacak

Son düzenleme:
Bence yaşanan her olumsuz olaya fazla anlam yüklemeyin. Eğer başınıza gelen herşey birinin ahını aldığınız için olsaydı o zaman sevgilinizde daha önce birinin ahını mı aldı da sizin tarafınızdan terkedildi.hayatın öyle bir matematiği yok. Herkes hakettiğini yaşamaz. Bu dünyada adalet yok..adalet öteki tarafta

Konu sahibi egitimciymis. Eski eşinizin eski sevgilisi de egitimci miydi? Cidden ayni kişiyse tesadüfün böylesi :oha:

Hatirlamiyorum ama saglik diye kalmis aklimda. Birde yasina 92 yazmis. Su an 26 yasinda ve 10 sene once universitede olur mu ki bu yasta biri bilemedim. Belki de taninmamak icin boyle yapti

Sizin ki helallik istenecek bir durum değil bence siz aramak için bahane arıyorsunuz bence sizin aklınızda bir acaba var acaba yeniden olur mu ? Diye

O adamla mutluyken o çocuk hiç aklınıza gelmemiş ama. Ne yapmış çok mu üzülmüş vs. Şimdi mi arayacaksınız yani?

Onu sordum bende nerden biliyorsunuz diye. Eski esime telefon actiysa kesinlikle evlendigini soylemez.
Dünyada eski sevgilisiyle görüşme ihtimali olan tek erkek sizin eski eşiniz mi? Çok saçma bir yerden mantık yürütüyorsunuz ne alakası var bu konuyla sizin konunuzun???

Back