• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ettim Buldum :(

Arayıpta daha kücük duruma düşürmeyin kendinizi .
Adamı rahat bırak da bunu baari yapma .

Bahane aramayın adamı aramak için.
Su sevgilisiyle ayrılıp da kandil,bayram,doğum günü,rüyamda gordum,gibi bahanelere bı de helallik alma bahanesi ekleyelim.

Ne diye adamı arayıp sil baştan birşeyler yaşatacaksın ona da yazık günah. Ayrıca memuriyetim var güzelim bir sürü kişi benimle evlenmek istiyor lafı inanılmaz iticiyi. Hadi güzelsin anladık ama memur olunca birşey mi olunuyor Allah aşkına .
Çoğu erkek memur kadına maaşı için yanaşıyor. Memursun diye illa sevilmiyorsun yani menfaat için bir çoğu evlenmek istiyor.

Etme bulma dünyasındayız bende ettiklerimi yaşıyorum şuan. 10 yıl önce üniversitede tanıştığım beyle cok mutlu bir iliskimiz vardi. Ogrenciydik oyle cok seviyorduk ki birbirimizi hayatimdaki en mutlu gunlerim o gunlermis simdi anliyorum. Neyse mezun olduk calismak icin istanbula yerlestim ve o da sirf benim icin istanbula geldi. Buradaki gunlerimizde harikaydi. Is cikislari gorusmelerimiz evlilik konusundaki hayallerimiz... Ama zamanla onu eksik bulmaya basladim para kazaniyordum her istedigimi aliyordum istedigim yere gezmeye gidiyordum. O ise sadece koydeki ailesine yardim ediyordu. Giyimiyle konusmasiyla onu eksik gormeye basladim. Gel zaman git zaman baska erkeklerden gelen teklifler ilgimi cekmeye basladi baskalari tarafindan begenilmek hosuma gidiyordu. Guzeldim memuriyetim vardi ve benimle evlenmek isteyen o kadar cok erkek vardi ki sonunda Ondan artik hoslanmadigimi soyleyerek ayrildim. O da askere gitti ve bir daha beni aramadi. Ben ise gunumu gun ettim gezdim yurtdisina ciktim ve aileminde uygun gordugu meslegi iyi olan akademik kariyeri olan biriyle evlendim. Ilk baslarda hersey cok guzeldi balayilar partiler derken bebegimiz olacagini ogrendik. Hamilelik donemimde esim tamamen degisti bana ilgi gostermeyen. En kcuk sorunumuzda bile herseyi benim uzerime atan biri oldu cikti. Zamanla birbirimizden uzaklastik. Evliligimi kurtarmak icin herseyi yaptim bebegimizin dunyaya gelmesi durumlari daha kotu hale getirdi. Lohusalik donemimde bile evde yalnizdim esim gec saatlerde eve gelirdi. Tartismasiz bir gunumuz bile yoktu. Neyseki artik dayanamayip bebegimle birliktr baba evine geri dondum ve suan bosanma asamasindayiz. Ben bu yasadiklarimizi icin kendimi sucluyorum. O eski erkek arkadasimi sirf kendi heveslerim icin terkettigim o askerdeyken habersizce evlendigim ve onu bu uzuntuyle basbasa biraktigim icin mutsuz bir evlilik yasadigima inaniyorum. Bebegime her baktigimda ona nasil ornek bir anne olacagim diye dusunerek kahroluyorum. Eski sevgilimi arayip helallik istemeyi dusunuyorum hala evlenmemis. Belki bir nebze rahatlarim. Ama onun gozundeki dustugum durumu dusundukce daha bir uzuluyorum. Ne yapmam lazim yardimci olun bana..
Sakin ama sakın arama bence

Senin adin elif eski sevgilinin adi mustafa mi. Eger oyleyse sukret hayatina bak. Benim konularimi tek tek oku. Iyi ki bitirmis zamaninda de.

Adam askerdeyken kim bilir ne acı çekti ..sende memursun ve evlisin, o partı bu eğlence iyi gününde aklına gelmedi şimdi mi geliyor pardon da ?
Boşandın bi umut koş hadi nerden geliyor size bu cesaret ? Yıkıp dağıttıgınız insanların hala bıraktığınız yerde sizi beklediğini falanmı düşünüyorsunuz? Komiksiniz :))
adam belki sevdi, sözlü ,nişanlı ,sevgilisi var? Sen hangi yüzle karsısına gecip konusacaksın neyin helallik bahanesi bu ? Adamı ikinci kez vurma bırak cok iyiliğini düşünüyorsan bulaşma

Etme bulma dünyasındayız bende ettiklerimi yaşıyorum şuan. 10 yıl önce üniversitede tanıştığım beyle cok mutlu bir iliskimiz vardi. Ogrenciydik oyle cok seviyorduk ki birbirimizi hayatimdaki en mutlu gunlerim o gunlermis simdi anliyorum. Neyse mezun olduk calismak icin istanbula yerlestim ve o da sirf benim icin istanbula geldi. Buradaki gunlerimizde harikaydi. Is cikislari gorusmelerimiz evlilik konusundaki hayallerimiz... Ama zamanla onu eksik bulmaya basladim para kazaniyordum her istedigimi aliyordum istedigim yere gezmeye gidiyordum. O ise sadece koydeki ailesine yardim ediyordu. Giyimiyle konusmasiyla onu eksik gormeye basladim. Gel zaman git zaman baska erkeklerden gelen teklifler ilgimi cekmeye basladi baskalari tarafindan begenilmek hosuma gidiyordu. Guzeldim memuriyetim vardi ve benimle evlenmek isteyen o kadar cok erkek vardi ki sonunda Ondan artik hoslanmadigimi soyleyerek ayrildim. O da askere gitti ve bir daha beni aramadi. Ben ise gunumu gun ettim gezdim yurtdisina ciktim ve aileminde uygun gordugu meslegi iyi olan akademik kariyeri olan biriyle evlendim. Ilk baslarda hersey cok guzeldi balayilar partiler derken bebegimiz olacagini ogrendik. Hamilelik donemimde esim tamamen degisti bana ilgi gostermeyen. En kcuk sorunumuzda bile herseyi benim uzerime atan biri oldu cikti. Zamanla birbirimizden uzaklastik. Evliligimi kurtarmak icin herseyi yaptim bebegimizin dunyaya gelmesi durumlari daha kotu hale getirdi. Lohusalik donemimde bile evde yalnizdim esim gec saatlerde eve gelirdi. Tartismasiz bir gunumuz bile yoktu. Neyseki artik dayanamayip bebegimle birliktr baba evine geri dondum ve suan bosanma asamasindayiz. Ben bu yasadiklarimizi icin kendimi sucluyorum. O eski erkek arkadasimi sirf kendi heveslerim icin terkettigim o askerdeyken habersizce evlendigim ve onu bu uzuntuyle basbasa biraktigim icin mutsuz bir evlilik yasadigima inaniyorum. Bebegime her baktigimda ona nasil ornek bir anne olacagim diye dusunerek kahroluyorum. Eski sevgilimi arayip helallik istemeyi dusunuyorum hala evlenmemis. Belki bir nebze rahatlarim. Ama onun gozundeki dustugum durumu dusundukce daha bir uzuluyorum. Ne yapmam lazim yardimci olun bana..

Eski sevgilizden uzak durun bence de...koprunun altindan cok sular akmis...eminim o da atlatmistir eski mevzularnini...helallik bi mevzu da yok, ona ulasmak icin bi sebebte... benzer biseyi arkadasim yapti, eski sevgilisine 4-5 sene sonra nisan attinca ulasti falan...hic hos seyler olmadi.adam daha genc, guzel ve kariyer sabhibi bi sevgilisi olmus zaten evlilik planlari yapiyorlarmis.hatta cocuk kibarca iyi ki benden ayrilmisin, hayatim basta zor olsa da sonra cok da guzel oldu demis...kibarca arkadas dahi olmak istemedigini soyledi...

siz de ayni hatayi yapmayin...helallik istemek icin aramak sadece sansini denemek olur bu..bosanma surecindeki bi anneye yakismaz....

Olan olmuş.uzerinden 10 yıl geçmiş daha neyi kurcalıyorsun.Eski sevgilin evlenip güzel bir hayat kurmuşsa neden yeniden kafasını karıştıracaksın?hadi evlenmedi diyelim bekar bile olsa gerek yok.onune yoluna bak eski sevgiline yürür gibi halin var.Kocanla aran kötü oldu diye mi helallik alacaksın?zamaninda birilerini üzdüğünüz simdi mi aklınıza geldi.Hic bulaşmayın.
Ayrıca eşinizle aranız iyi olsaydi yine aklınıza gelir miydi helallik almam gereken biri var demezdiniz.kendinizi toplayın çocuğunuza yoğunlaşın.kafaniz karışık sizinde.esinizle de hakkınızda hayırlı olsun.

Herkes kaderini yaşar. Sizin kaderinizde bunları yaşamak, onun kaderinde de bu yasa kadar evlenmemek varmış. Bilemezsiniz belki onun harika bir hayati olmuştur sizden sonra. Şimdi de çok güzel bir ilişkisi vardır belki. Arayıp helallik almanız "bana ayıracak zamanın var mı yeniden olabilir miyiz" den başka hiçbir anlama gelmiyor. Siz eşinizle yaşadığınız problemlerin özüne inip evliliğimiz ve yavrunuz için neler yapabilirsiniz bunları düşünüp enerjinizi böyle konular üzerind e tüketin.

bu kadar bencil olmayın. zamanında istemediniz şimdi işler kötüye gitti acaba ondan birşeyler olur mu diye düşünüyorsunuz. zaten az biraz karakteri varsa size hiç yüz vermeyecektir. ilahi adalet diyorsunuz ya ilerde daha kötü şeyler yaşamak istemiyorsanız şimdi doğru düzgün yaşayın önce niyetinizi düzeltin. eşinizden boşanıyorsanız da doğru doğru boşanıp çocuğunuza konsantre olun. bu ne daha ayrılmadan başkalarını düşünmek.

O neydi gıızzzz

Bu uye cok buyuk ihtimal benim bosanma davasi actigim es kisisinin eski sevgilisi. Butun hikaye birebir uyuyor. Kiz da ettim buldum diyor. Evlendigim zaman ogrendim biseksuel oldugunu (beni grup s.. zorladi kabul etmedim kendi kendine livata yapiyordu beni de zorluyordu onun arkasindan birsey sokmam icin,) ustune babasinin gazino borcunu bana odetmeye calisti. Bana tokat atip kendi kendinin yuzunu tirmalayip karim beni dovuyor diye emniyete beni sikayet etmeye gitti. Allahtan doktor demis ama kendi kendine etmis diye . Bana tokat attigi icin evden uzaklastirma verdiler ona. Sonrasinda bosanma davasi actim. Yani sukretsin boyle bir adami iyi ki zamaninda biraktim diye.

Back