Ettim Buldum :(

Belki onunla olan yine mutsuz olurdun ayrıldığın sevgilinle yani.
Şuan ki ruh hali sana böyle hissettiriyor...
Bırak geçmiş geçmişte kalsın.
Bebeğini en güzel şekilde yetiştirmeye odaklan

Eşinizin hiç mi suçu yok diyesim geldi..
Siz zamanında birinden ayrıldınız diye olmadi ya tüm bunlar..
Belki o kişi ile evlenseydiniz daha beterini yaşayacaktınız..
Diyelim aradınız.. ben onun yerinde olsam sen yıllar sonra içini rahatlatacaksın diye bana geçmişi hatirlatmaya ve rahatsız etmeye ne hakkın var derdim.. kusura bakmayın..

Bence pişman değilsin
Sadece yalnız kaldın
Zaten pişman olsan kaç yazar ?

Ben beni para , maddiyat ve hevesleri için terkeden birine üzülmem
Oda üzülmemiştir merak etme .

Ararsan senin ona ihtiyacın olduğunu düşünecek belki de acıyacak tekrar deneyelim diyecek o zaman daha mı iyi hissedeceksin.
Belki de helal olsun diyip bırakacak ne değişecekki geleceğin de geçmişin de ona bağlı değil her zaman ayrılıklar başka ilişkiler mutsuzluklar yaşanır hayatta.

"Zaten evlenmemiş" cumlesinin açılımı
Yol yapayım belki de onunla bir şansım olur..
Demek galiba.

Adamı arama kendi hayatına baksın ne alaka yani helallik saçmalamışsın..
Kesinlikle katiliyorum
Zaten evlenmemis
Belki bana bie sans verir
Bosa ciktim nasil olsa
Insallah bir sans vermez size ararsaniz da

boşluktasın ararsan devamını ümit ederek arıyosun ruhum doysun.ama eşinde duızelırse yıne aynı şeyı yapacaksın ona.

eskı sevgılısnızın askerdeyken ahını almıssınızdır. ama bencede arama hem arasanda adam artık evlı barlıklı cocukl ukadını napsın oda belkı kendıne bır duzen kurmustur gorustugu bırı vardır. umut baglamayaın zaten olsa bıle onu ngozundede degersız bırı olacaksınz zamanında bana ettı bende ona ederım dıye evlılıgı sana zehır eder. esınız belk ıgerı doner eger ortada aldatma durumu yoksa bekleyn bakalm

Evlenmediğini nereden biliyorsunuz onu takipte misiniz ayrıca ne gerek var onca sene geçmiş gitmiş çocuğunuz var helallik almak falan bahane bence siz o kişiyle görüşmek istiyorsunuz ki hala evlenmemiş demişsiniz ama bence hiç gerek yok ayrıca aldatmamışsınız ayrılmışsınız neyin hellalliği olacak

Her kadın kocası olmadan eksiktir diye bir şey mi var ortada. Mesleğiniz var eğitiminiz var gayette iyi bakarsınız. .öteki konuya gelince aramayın bence..

sakın arama. gerek yok.
ayrılmak çok doğal ve olağan bir şey.
yani eski sevgiliyle ilgili değil

love story mi çekiyorsun kardeş hayırdır adamı aldatmamış ayrılmışsın sadece ,alakayı ben de çözemedim
he burdaki amaç ben kimsesiz kalmam ilkine dönerim se bence unutun.

Çok üzdüğünüzü kalbini kırdığınızı düşünüyorsanız, ki bence bir insanı küçük görmek ona tepeden bakmak da o insanın hakkını yemektir, bunu ona hissettirerek yaptıysanız bence helallik alın. Sonuçta makamı mevkisi veya ailesi yüzünden onu küçük düşürecek birşeyler söylediyseniz, en azından mesaj atın, eşi sevgilisi vs varsa daha dikkatli olun tabiki, helallik alayım derken onun da huzurunu kaçırmamak gerekli. Özür dilemek, helallik almak bence çok önemli kalbini kırdığımız kişilerin ahı tutmuş tutmamış onu bilemeyiz ama insan gerçekten yaşattığını yaşıyor, bu değişmez bir kanun. Siz yanlış yaptığınızı farketmişsiniz, inşallah bundan sonra tövbe eder kimseyi küçük görmemeyi de öğrenmiş olursunuz. Dünya üzerinde bir sinekten bile üstün değiliz inanın, herkes kendi görevini yapmak için bu dünyada yaşıyor ve vakti gelince ayrılıyor. Evladınıza da size de bundan sonrası için huzurlu bir hayat dilerim.

Ne alaka esiyle her sorun yasayan sanki eski sevgilisinin ahini almis mi oluyor? Yasanmis bitmis,herkes yoluna gitmis. İlk ciktigimiz adamla evlenecegiz diye bir zorunluluk da yok.

Ha derseniz ki ben eski sevgilimi ozledim,arayin o zaman gorusun. Tabii evli,nisanli degilse ve sevgilisi yoksa. Varsa da ogrenince kesinlikle yanasmayin.Helallik melallik bahane etmeyin yok yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…