Ettiklerini çekerlermi sizce?

Sevmenin de dozu var.

birini sevdiğinde bir doz ayarlaması yapabiliyosan o sevgiyi tekrar gözden geçir derim ben.hiç kimse bir ilişkiye ya da birini sevmeye bir dozaj ayarlayarak baslamaz. ateş düştüğü yeri yakar.başına gelen anlar, gelmeyen ise burda mantık savası verir. ama öyle olmuyo işte...

Bende sevdim ama en ufak bir yanlıs hareketinde hakettigi yerde buldu kendini. Bana haksızlık yaptıysa aldatma gibi vs. Hic taviz veremem yapım bu!
Cok sevdigim insanı, bir kalemde silip attım bana söyledigi tek bir söz' den dolayı. O lafı yutup, hic duymamıs gibi yapamazdım gururumu ayaklar altına aldıramazdım. İcimde yer etmisti, biliyordum hic bir zaman unutmayacagımı. Ve derler ya taviz tavizi dogurur ben bu söze cok inanırım. Ayrıldım pasalar gibide acımı cektim, agladım, sızladım. Sevgi tek basına yetmiyor ki? =((

Son düzenleme:

keske ben de senin gibi yapabilseydim.şimdiye çoktan geçmiş olurdu...

Olsun Allaha sükret kurtulmussun o karaktersiz insandan.
Karsına seni gercekten seven, deger veren biri cıkacaktır mutlaka.
Allaha havale et.
Hakkında hayırlısı olsun canım.

evet haklısın, şimdi ne kadar mutlu görünse de bunu bugun bana yapan yarın karısına da yapar. Vardır bir hayır bunda da diyecem artık.inşallah bugunler gelmez bir daha.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Yaşadaıklarını aglayarak okudum cnm gercekten ıbretlık olmus ama sen hıc merak etme sana bu yaptıklarının bedelını rabbım onlara odetecektır sen allaha havale et ve hayatına devam et yolun acık olsun cnm karsına umarım ahlaklı ve vıjdanlı ınsanlar cıkar cunku bır ınsanda bu ıkı ozellık yoksa o ınsandan her sey beklenır..............

çooook tşk ederim,ağlayarak okudum dein ya içim öyle acıdı ki,ortak oldugun için tşk ederim.daha anlatmadıgım veya şimdilik aklıma gelmeyen o kadar çok şey var ki...baştan itibaren okuduysan görmüşsündür zaten, nişanlısı bile bir zaman uğraştı benimle şimdi ses yok.bugun rüyamda kocaman kırmızı siyah bir yılan gördüm çok uzun ve kalındı, elime döner bıçağı alıp ortadan kestim yılanı...hayır olsun.inşallah dediğin gibi olur çekerler ettiklerini.çok sagol yorumun için.

inanamıyorum yaa:2::2::2::2:
geçen yıl benim yaşadıklarıma n ekadarda benziyoraman ALLAHım!
ben 1.5 yıl deli gibi birisine emek verdim
annesi güya benden taraftı benim annem vermediği için evlenmedik ama ayrılmamıştıkta. ne yalanlarını gordum ne ........liklerini ne uçkur duskunlugunu!!!
en sonki yalanında terkettim hiç pişman değilim
sonra bir kızla tanışmış nişanlanmış .
insanın içinde bazen hep bi izler kalır ama merak etme karşına biri birileri çıkar ve dünyada birtek pzevenkler olmadıgını gösterir.nasılsa ALLAH ödetecek borçlarını..hiç üzülme bizler müslümanız AHİRET günü boşu boşuna değil ödeme günü...
ne kadar benzio yaşadıklarımız ya şaşırdım valla ben istanbulda oturuyorum sen nerde oturuyorsun kardeşim.

sevgide doz yoktur
sevgide gurur yoktur
sevgide o ne der bu ne der yoktur
sevgide affetme olayı yoktur dünden affetmeye hazırsınızdır TA-ki bir yere kadar o gün bardak taşar akıl başa gelir...!!!!

gerçekten çok üzücü ama sana bişiy söyliimmi o şekilde beddualar etmek yerine onu Allaha havale etsen o zaten senin aklına gelen şeylerden çok daha iyisini bilir ve verir onların başına merak etme. kimsenin yanına kalmaz hiç üzülme..günün birinde mutlaka yaptığını bulacaktır ve sende seni mutlu edecek çok iyi bi insanla hayatını birleştireceksin inşallah..düşünsene ya o ş..sizle evlenseydin..Allah seni ondan korumuş bunun için şükret ve beddua etme..beddua etmek her zmn kötüdür..o zaten kötü şeyler hakediyosa Allah hakettiğini verir..okuduğum kadarıyla baya da bi hakkın geçmiş başta bi genç kızın umutlarıyla oynamış..ben böylelerinin sonunu biliyorum..çok gördüm..neyse canım sıkma canını Allah can sağlığı versin..

annen de iyi ki vermemiş seni o zaman.inşallah dediğin gibi olur ve iyileştirir bu ayarları.Rabbim bir an önce cezalarını versin,ben de duyarım inşallah da burda sizlere de duyururum.bu arada ben de adanadayım

aslında çok mantıklı söylediklerin. Allaha bırakmak lazım,bazen öyle şeyler yapıyo ki bizim bile ağzımız açık kalıyo,hadi canım o kadar da değil diyoruz :) tşk ederim iyi temennilerin için...

sevgide doz yoktur
sevgide gurur yoktur
sevgide o ne der bu ne der yoktur
sevgide affetme olayı yoktur dünden affetmeye hazırsınızdır TA-ki bir yere kadar o gün bardak taşar akıl başa gelir...!!!!

bitti artık,eskiden olsa affederdim, ama kendisini bir daha asla affedemeyeceğim şeyler yaşattı bana...onu affedersem kendimi nasıl affederim ki.benim en çok istediğim Allahım ona beni çok aratsın...

Allah onlardan sorsun vicdansızlar.. Boşver arkadaşım sende düşünme artık yeteri kadar heder etmişsin zamanını, yıllarını.
Bundan sonra da bu şekilde onları düşünüp kendini üzüp harcama o güzel vaktini bu karaktersizlere.
Kendi yoluna , kendi hayatına bak. Çekeceğini çekmişsin hayatım artık önüne bak. Zamanını kendine ve ailene harca. Mutlu olacağın şeyler bul oyalan kafan dağılsın. Yaşadıkların çok çok zor Allah'ım sana güç versin. Yılma arkadaşım . Onlar senin ayakta olduğunu, güçlü olduğunu bilsinler , demesinler mahvoldu , eridi bitti oğlumuzun arkasından. İnatlarına gülümse hayata, süslen püslen , gez , toz , ye iç . Hayatın tadını çıkar.
Zaten kendin, biraz toparlarsan eminim hayatına birisi de girer, gül gibi geçinip gidersin. Ona yaptığının çeyreğini yapsan hatır bilene bak seni nasıl başının tacı yaparlar. Üzülme canım artık Allah'a havale et, yoluna bak. Emin ol kimsenin ahı kimse de kalmaz.

Sen de üzüldün değil mi?bir de benim kendi içimde yaşadıklarımı bir bilsen,anlattığımın 100 katı bir de içimde çektiğim var, ve daha anlatamadıgım bir çok şey. tşk ederim yorumun için.toparladım biraz zaten. sizlerle paylaşmak da çok iyi geldi. inşallah onlar da çekerler...

Kıyamam ! Yüreğim cız etti, gözlerim doldu gerçekten..

Senin için 1 yanıyorsa, anadır o; onun ki bin yanar..

Canının parçası eriyor gözünün önünde, üzülmezmi, yufka yüreği sızllamaz mı..

Dilerim ki Allah'tan bulsunlar..

Hiç şüphen olmasın , bu dünyada olmasada öteki dünyada ayağına gelecekler helallik için..

Çünkü bu yaptıkları kul hakkıdır..Tek telafiside hakkına girdiğin kişiden helallik istemektir..

Okadar içten söylüyorum ki bunu; Yüce rabbim gönlüne göre, değerini bilen, seni çok mutlu edecek bir insan çıkartsın karşına..Çok mutlu olasın inşallah..

canım ya senın uzulmene cok uzuldum ben yoksa oyle bırıyle sen zaten yapamazdın evlılık bır uyumdur uyumu bırak o halen bır cocuk gıbı sorumluluklarının farkında bıle degıl evet sevıyordun ama evlık te sevgıden once temelı saygıdır saygı var oldugu surece evlılık devam eder ve sevgıde onun eslıgınde gelır minnet duygusu ile,sen sakın uzulme deymez,kimsenın yaptıgıda yanına kalmaz ALLAHIN adaletıne guven beddua etme ıyı bırsey degıl canım beddua,bılen onu bılıyor.dua et sadece .

annen de iyi ki vermemiş seni o zaman.inşallah dediğin gibi olur ve iyileştirir bu ayarları.Rabbim bir an önce cezalarını versin,ben de duyarım inşallah da burda sizlere de duyururum.bu arada ben de adanadayım

evet şimdi şükrediyorum ve sende bir gün gelecek şükredeceksin.
benim aklıma her ne kadar ara sırada gelse hiç aramadım.
arkamdan emınım demıstır nasıl sevıyorduda bır kez aramadı herkez hak ettıgı yerde uzulsen bıle bellı etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…