- 22 Ağustos 2008
- 940
- 22
-
- Konu Sahibi kabardinka85
Sevmenin de dozu var.
ayy canımm yazdıkalrını okudum ve inan çok üzüldüm
onalr ne vicdansız insanlarmış öyle Allah korkusu olan bunu yapmaz yaa canım hiç kendini üzme
Allah a havele et Allah larından bulsunlarr
Bende sevdim ama en ufak bir yanlıs hareketinde hakettigi yerde buldu kendini. Bana haksızlık yaptıysa aldatma gibi vs. Hic taviz veremem yapım bu!
Cok sevdigim insanı, bir kalemde silip attım bana söyledigi tek bir söz' den dolayı. O lafı yutup, hic duymamıs gibi yapamazdım gururumu ayaklar altına aldıramazdım. İcimde yer etmisti, biliyordum hic bir zaman unutmayacagımı. Ve derler ya taviz tavizi dogurur ben bu söze cok inanırım. Ayrıldım pasalar gibide acımı cektim, agladım, sızladım. Sevgi tek basına yetmiyor ki? =((
keske ben de senin gibi yapabilseydim.şimdiye çoktan geçmiş olurdu...
Olsun Allaha sükret kurtulmussun o karaktersiz insandan.
Karsına seni gercekten seven, deger veren biri cıkacaktır mutlaka.
Allaha havale et.
Hakkında hayırlısı olsun canım.
Yaşadaıklarını aglayarak okudum cnm gercekten ıbretlık olmus ama sen hıc merak etme sana bu yaptıklarının bedelını rabbım onlara odetecektır sen allaha havale et ve hayatına devam et yolun acık olsun cnm karsına umarım ahlaklı ve vıjdanlı ınsanlar cıkar cunku bır ınsanda bu ıkı ozellık yoksa o ınsandan her sey beklenır..............
inanamıyorum yaa:2::2::2::2:
geçen yıl benim yaşadıklarıma n ekadarda benziyoraman ALLAHım!
ben 1.5 yıl deli gibi birisine emek verdim
annesi güya benden taraftı benim annem vermediği için evlenmedik ama ayrılmamıştıkta. ne yalanlarını gordum ne ........liklerini ne uçkur duskunlugunu!!!
en sonki yalanında terkettim hiç pişman değilim
sonra bir kızla tanışmış nişanlanmış .
insanın içinde bazen hep bi izler kalır ama merak etme karşına biri birileri çıkar ve dünyada birtek pzevenkler olmadıgını gösterir.nasılsa ALLAH ödetecek borçlarını..hiç üzülme bizler müslümanız AHİRET günü boşu boşuna değil ödeme günü...
ne kadar benzio yaşadıklarımız ya şaşırdım valla ben istanbulda oturuyorum sen nerde oturuyorsun kardeşim.
gerçekten çok üzücü ama sana bişiy söyliimmi o şekilde beddualar etmek yerine onu Allaha havale etsen o zaten senin aklına gelen şeylerden çok daha iyisini bilir ve verir onların başına merak etme. kimsenin yanına kalmaz hiç üzülme..günün birinde mutlaka yaptığını bulacaktır ve sende seni mutlu edecek çok iyi bi insanla hayatını birleştireceksin inşallah..düşünsene ya o ş..sizle evlenseydin..Allah seni ondan korumuş bunun için şükret ve beddua etme..beddua etmek her zmn kötüdür..o zaten kötü şeyler hakediyosa Allah hakettiğini verir..okuduğum kadarıyla baya da bi hakkın geçmiş başta bi genç kızın umutlarıyla oynamış..ben böylelerinin sonunu biliyorum..çok gördüm..neyse canım sıkma canını Allah can sağlığı versin..
sevgide doz yoktur
sevgide gurur yoktur
sevgide o ne der bu ne der yoktur
sevgide affetme olayı yoktur dünden affetmeye hazırsınızdır TA-ki bir yere kadar o gün bardak taşar akıl başa gelir...!!!!
Allah onlardan sorsun vicdansızlar.. Boşver arkadaşım sende düşünme artık yeteri kadar heder etmişsin zamanını, yıllarını.
Bundan sonra da bu şekilde onları düşünüp kendini üzüp harcama o güzel vaktini bu karaktersizlere.
Kendi yoluna , kendi hayatına bak. Çekeceğini çekmişsin hayatım artık önüne bak. Zamanını kendine ve ailene harca. Mutlu olacağın şeyler bul oyalan kafan dağılsın. Yaşadıkların çok çok zor Allah'ım sana güç versin. Yılma arkadaşım . Onlar senin ayakta olduğunu, güçlü olduğunu bilsinler , demesinler mahvoldu , eridi bitti oğlumuzun arkasından. İnatlarına gülümse hayata, süslen püslen , gez , toz , ye iç . Hayatın tadını çıkar.
Zaten kendin, biraz toparlarsan eminim hayatına birisi de girer, gül gibi geçinip gidersin. Ona yaptığının çeyreğini yapsan hatır bilene bak seni nasıl başının tacı yaparlar. Üzülme canım artık Allah'a havale et, yoluna bak. Emin ol kimsenin ahı kimse de kalmaz.
tşk ederim canım.inşallah dediğin gibi olur.Allah kimsenin evladını incitmesin,eğer hak etmiyorsa...annem çok üzüldü gizli gizli ağladığını duydum etraftan.bana da güçlü havası yapıyodu.düşünsene evimizin bahçesinde nane toplarken ağlıyormus, çoçugumu ne hale getirdiler diye.onlar o nane yapragının üzerine damlayan her bir göz yasına kurban olsunlar anneciğimin.ama benim annem agladı onun annesi de aglasın.biz hak etmedik bunları.kız istemeye giderlerken bir aksam, evlerinin köşesinde gidişlerini izledim.bunu nasıl yaptın diye çok agladım.azar azar da yagmur yagıyodubindiler arabaya gittiler ben de arkalarından aglaya aglaya baktım.çok keyifliydi çok heyecanlıydı.bir zamanlar sana ihtiyacım var gel dediğinde koşan ben belli ki aklının ucundan bile geçmiyorum ne acı!!!!bu kadar basitmiydi benim emeklerim.benden çaldıgı hayallerle kursun bakalım yuvasını.hep annem üzüldü ben buna yanıyorum.o aksam ellerimden tuttu annem,mezarlıgın yanından geçiyoduk.sıcacık tuttu elimi,üzülme sakın dedi,basımı yana cevırdım aglıyomusun dedi.yok anne dedim aglamıyorum ama ŞU MEZARLIKTAKİLER TOPRAĞIN ALTINDA YATIYO BEN DE ÜSTÜNDE YATIYORUM BİR FARKIMIZ YOK DEDİM...keske demeseydim iyice üzdüm...ne diyim ki,hak etmedik bunları Allah biliyo. Rasulullah s.a.v efendimizin hakkı için istiyorum hakkımı Allah'ım,eğer biraz kulunsam istiyorum yarabbi...
annen de iyi ki vermemiş seni o zaman.inşallah dediğin gibi olur ve iyileştirir bu ayarları.Rabbim bir an önce cezalarını versin,ben de duyarım inşallah da burda sizlere de duyururum.bu arada ben de adanadayım