Ettiklerini çekerlermi sizce?

Bence de ektigini biçmeye baslamis gibi...
Aramalari, kapina gelmeleri seni yumusatmasin?
Cunku karsimizda ask ve sevgiye karsi nankor, yapilan iyiliklere karsi nankor vefasiz ve kaba bir insan var...
Boyle biriyle kaç gun mutlu olabili ki insan?
Hakkinda hayirlisi olsun canim...
Insallah seni hakeden birine tez zamanda rastlarsin...

ne olursa olsun onca iyiliğin dokunmuş
yaptıklarına yazık olmus
yanlıs anlama ama sen bu adamla hiç yakınlaştın mı???
ver dıyene veren bırı oldugunu nasıl soyleyebılıyor...

evet çok yazık oldu kardeşim, gözyaşlarıma da, emeklerime de, herşeye yazık oldu...arkamdan konuşmaları ilk değil...Allah bilsin ne diyim ki...

kardeşim Allah sana da sabırlar versin çok zor çooook...sabah ezanları dile gelecek şahit oldukları gözyaşlarına ve sabahlanan gecelere...ya o annemin gözyaşları ne olacak Allah sorsun ya bunları benim anam ana değilmiydi...onlar da ağlasın...ben acımdan evime giremedim yatağımda uyuyamadım...suçum neydi iyi niyetim mi...bugun çok doluyum yine offf yaaa...Allah'ım sen kurtar bizi...

İnşallah canım tşk ederim yorumun için.ettiğini çekecek diyorum bu sefer yine yoluna giriyo baksana işleri...bilmiyorum ki offf

Vallahi cnm uykumun en ağır yerinde sabah ezanında uyanırım bişeyler dürtüyo sanki sabah ezanında ve ahlarımı sıralar yine uyurum. 70 yaşımada gelsem bu ahları dilimden düşürmicem cnm. Çekecekler cezalarını er ya da geç ama burunlarından geldiğinde anlayacaklar

Bence gereğinden fazla değer vermişsin, malesef tecrübeler yaşanılarak öğreniliyor, bidaha aynı hataları yapmazsın inşallah.
çok fazla yıpratmışsın kendini sanırım 85 lisin çok küçükte değilsin, bence biraz karşı tarafın senin için fedakarlık yapmasını beklemen lazım.. Tabi yaşayan sensin burdan yorum yapmak kolay ama,, dilerim bundan sonra mutlu olursun

teşekkür ederim sesevda inşallah bundan sonra iyi olur herşey...

sana bişe diyim mi aynen bende de öyle oluyodu hala da oluyo sabah bir sızıyla uyanıyorum, beni Allahın varlığı ayakta tutuyo biliyo musun, namaza başladım geçen şubatta hala devam ediyorum Allah yolundan ayırmasın, ben de her zaman ah etmeye devam edecğim...ben sevdiğimden bu kadar zarar gördüm, o da sevdiğinden görsün şimdilerde çok tereddütlüymüş, evlenince kız beni aldatabilir diye korkuyomus, inşallah korktuklarıyla terbiye olsun Allah nasıl biliyosa öyle yapsın. Allah'a emanet ol canım..

Nasıl insan bunlar ya daha doğrusu insanlar mı?Vicdansızlar.Sen boşver onlardan paçayı kurtarmışsın bedduada etme Allah korusun döner dolaşır sana gelir.Ama emin ol ki Allah senin çektiklerini onlarında başına sarar ve acı çekerler o evleneceği kızdan olmasa bile bir şekilde acı çekiceklerine eminim sen o kara defteri kapat dü
şünmemeye çalış,beddua etme sadece Allah'a dua et söylediklerindende anladığım kadarıyla inançlı birine benziyorsun sabret.Eminim karşına çook daha iyileri,merhametli olanlar çıkıcak senin fedakarlıklarını hakeden biri olacaktır.

Allah'ın işine karısılmaz ama bana ne yaşattıysa o da aynısını yaşasın o kızdan...yine de Allah en iyisini bilir tabi bakalım sabır...beddua bile edesim gelmiyo artık yasemin, kendimi iyileştirmek çin dua ediyorum artık...

canım benim senin beddua etmene bile gerek yok bir insanın döktüğü her göz yaşı onu ağlatana ALLAH katında bir bedduadır zaten ALLAH senin o gözyaşlarını niçin döktüğünü bilmiyor mu şu an mutlu olabilir ama çekirge bir sıçrar iki sıçrar içini ferat tut ALLAHIMDAN sana sabırlar diliyorum İnşallah karşına öyle biri çıkarki hem çok seversin hem de çok sevilirsin o diğeri de haline yansın yüzün hep gül arkadaşım ben de aynı dertten muzdaribim biliyorsun.

biliyorum canım bizmezmiyim Allah sana da sabırlar versin, hiç haber alıyo musun senin taraftan haber et bana merak ediyorum, Allah senin de yüzünü hep güldürsün inşallah...Yaralarımız iyileşsin bir an önce inşallah...

Canım benim okudum ve çok üzüldüm. Allah hepimize hayırlısıyla unutmayı nasip etsin. Şuan ağlıyorum ve değmiyo biliyorum ama insan kendine engel olamıyo işte.. Bizde bugün ayrıldık hiçbi suçum yokken ne hakaretler etti bana. ben sadece dinledim ağzımı açıp tek kötü kelime etmedim. Allaha havale edelim O herşeyin en iyisini bilir. Beddua değil bol bol dua etmelisin Allah yaşadıklarını görüyo hiç unutma.

Ne biçim insanlarmış ki şükret kurtulmuşsun...
Beddua etmene de hiç gerek yok Allah her şeyin yerine de zamanını da iyi bilir emin ol yaptıkları yanlarına kalmaz.
Sen önüne bak,hayatını yaşa boşver zaten o insan seni haketmemiş

Geçenlerde düğünü oldu, ne diyim ki Allah bildiği gibi yapsın...

Benim anlamadığım şey bunu bir tek bana yaptılar, gelinleriyle güllük gülistanlıklar şimdi nasıl şey bu yaaa, geçenlerde evlendi işte Allah'ım bildiği gibi yapsın inşallah...

arkadasım bu ınsanın gozunde senın cok afedersın bı hayvan kadar değerin yokmus be canım ustelık kendısının bır hayvan kadar degerı yokken! nasıl bır ınsanmıs bu...hiç merak etme Allah onlara oyle bır gosterır kı.... içini ferah tut..senı sevmeyenı sen hiç isteme.bunları dusunup canını sıkma.ben 2 senede yapamadım o kız nasıl 2 haftada yaptı demişsin o kızın ya iyi bir maaşı vardır yada ailesi zengındır kesın bu tarz ınsanların dini imanı para oluyor.cok degersız ınsanlarmıs bırak kendı degerlerıyle kalsınlar...kurtulmussun zararın neresınden donulse kardır...önüne bak bu saatten sonra...

Ben daja 1 ay oldum bisan atali sebepsiz yere nisanlimin soguklugu biz anlasamayiz olmuyor demesi yuzunden 15 gunde 1.gorusmesi yazdiklarima cvp vermemesi yuzunden bohcayi vermek zorunda kaldim.dun aksam duydum ki hayatunda nisanlandiktan sonra biri girmis ve 3 ay sonra bisan yapmayi dusunuyormus.ailenin bile haberi varmis.bende her an her dakika canlari yansin istiyorum 7 yil ciktim tam.askerligi dahil bekledim.istenmek ocin 1 sene askerligi 1.5 sene soz tanisma 1 sene arada gecen zamanlar hep bosa.asker arkadasina arattirdim dun barisalim diye ben nisanlimdan ayrildim baskasi var ailelerde biliyo 3 ay sonra nisan seneye dgun demis hangisine yanayim.gelinligim evim herseyim hazirken.1.5 yil nisanli kaldik 1 yil aldatmis ona mi.hayallerimin yikildigina mi.ailesinin ve nisanlimin is cevirmesine mi.bir yangin varki bu yurekde sondurmeye kimsenin gucu yetmez.allah ayaklarina dolastirsin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…