Yöresel Tarif Etsiz Çiğköfte-Şanlıurfa Mutfağından-Itır Nar Ekşisi Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor,ben çiğ köfteye zaten hayır diyemeyenlerdenim de Abreka ile pişti olmuşsunuz

Yarışmada başarılar dilerim.

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor,ben çiğ köfteye zaten hayır diyemeyenlerdenim de Abreka ile pişti olmuşsunuz

Yarışmada başarılar dilerim.
Cok tesekkurler ablacim:) cigköfte aski baska zaten evet bu 2.kez pisti olusum bikezde deynepnaz ablayka olmustum dolma yapmistiktekrar tesekkurler:)

Cok tesekkurler ablacim:) cigköfte aski baska zaten evet bu 2.kez pisti olusum bikezde deynepnaz ablayka olmustum dolma yapmistiktekrar tesekkurler:)
Olsun rekabet güzeldir,hele ki aynı tarifle katılıyorsan tadından yenmez

Valla elimden her iş gelir de şu çiğ köfte işine hiç bulaşmadım,bana nedense yapması çok zor geliyor,gerçekten kutlarım zor bir tarif.Ben çok güzel yerim ama

1.lik biraz masal oluyor gerci böyle oluncada ama dedigin gibi rekabet guzel:))
Aslinda cok basit ya yogurmaktan baska biseyi yok ki zaten

Son düzenleme:
Bir çiğ köfte daha Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor. Başarılar dilerim:)

Ellerine sağlık canımm çok güzel görünüyorrr bu hafta da senden birincilik bekliyoruz kuzum madalyayı kapta gelll

Sagool canim benimmbu yarisma aylik canim keske her hafta olsa:) inşallah canim pek umut yok gibi bu sefer

Ahh anladım haftalık biraaz zor olurdu tabii. Neden umut olmasın canım benim gibi çiğköfteye bayılmayan yoktur herhalde en sevilenlerin arasında. 2. 3. Madalyalarını alman dileğiyle

Ahh anladım haftalık biraaz zor olurdu tabii. Neden umut olmasın canım benim gibi çiğköfteye bayılmayan yoktur herhalde en sevilenlerin arasında. 2. 3. Madalyalarını alman dileğiyle
Evet canim bende cigkofte cok severimInşallah canim guzel sözlerin icin cok tesekkurler tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…