- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Aynen öyleHehee yoksa file dönüsurüm dönüsurüzkiz seni konumun altinda niye goremiyorum nasil gizleniyosun taktik versene
Nickine bikez tıkla ismin çıkıyor ya orada çevrim içi işaretli onu kaldır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyleHehee yoksa file dönüsurüm dönüsurüzkiz seni konumun altinda niye goremiyorum nasil gizleniyosun taktik versene
Ay sagol tatlim sayende ögrendim peki bu herkese mi boyle prolarami sadeceAynen öyle
Nickine bikez tıkla ismin çıkıyor ya orada çevrim içi işaretli onu kaldır
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor,ben çiğ köfteye zaten hayır diyemeyenlerdenim de Abreka ile pişti olmuşsunuzEki Görüntüle 1976747 Merabalaaaar :)
Yoresel yemeklerde gec katilcam dedim ama dayanamadim dünden yaptim yemegimi yine ilk günden katiliyorum sarmami yapsam cigkoftemi diye düşünürken cigkoftede karar kıldım ikiside yapilmis bulunmakta o yuzden keske onu degil bunu yapsaydim diyemiycem sonucta ayni yapmisiz zaten
Neyse kizlar tarife geceyim
Eki Görüntüle 1976742
2 rendelenmis kuru sogan
3 bardak esmer cigkoftelik bulgur
1 su bar.siviyag
1 su bardagindan biraz eksik isot
1 yemek k.pulbiber
2 yemek kasigi domates salcasi
2 yemek kasigi aci biber salcasi
5 dise yakin rendelenmis sarimsak
Tuz
Limon
nar eksisi
Marul ve maydanoz
YAPILISI
1 Su bar.suyla islatilmis bulguru rendelenmis sogan ve sarimsakla yoguruyoruz
Eki Görüntüle 1976747
Eki Görüntüle 1976748
Sonra iyice yumusadiktan sonra salcalari baharatlari ekliyoruz ve baya bi yoguruyoruz. Burda kol kasiniz cok calisacak spor iyidir
Sonra yağ ekleyip elimizle sekil veriyoruz. Eki Görüntüle 1976752 Eki Görüntüle 1976754 Eki Görüntüle 1976764
Eki Görüntüle 1976770
Cigkofyerimiz hazir marulla lavas ekmegiyle servis ediyoruz kizlar tercihe gore yaninada nar eksi koyuyoruz nar eksisiz bol limonsuz cigkofte yenmez zaten hepinize afiyet olsun
Ve sunum Etsiz Çigköfte:)
Eki Görüntüle 1976772
Cok tesekkurler ablacim:) cigköfte aski baska zaten evet bu 2.kez pisti olusum bikezde deynepnaz ablayka olmustum dolma yapmistiktekrar tesekkurler:)Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor,ben çiğ köfteye zaten hayır diyemeyenlerdenim de Abreka ile pişti olmuşsunuz
Yarışmada başarılar dilerim.
Olsun rekabet güzeldir,hele ki aynı tarifle katılıyorsan tadından yenmezCok tesekkurler ablacim:) cigköfte aski baska zaten evet bu 2.kez pisti olusum bikezde deynepnaz ablayka olmustum dolma yapmistiktekrar tesekkurler:)
1.lik biraz masal oluyor gerci böyle oluncada ama dedigin gibi rekabet guzel:))Olsun rekabet güzeldir,hele ki aynı tarifle katılıyorsan tadından yenmez
Valla elimden her iş gelir de şu çiğ köfte işine hiç bulaşmadım,bana nedense yapması çok zor geliyor,gerçekten kutlarım zor bir tarif.Ben çok güzel yerim ama
Cok tesekkurler canim:))Bir çiğ köfte daha Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor. Başarılar dilerim:)
Cok tesekkurler :)ellerine sağlık başarılar :)
Cok tesekkurler :)Ellerine sağlık,başarılar dilerim...
Sagool canim benimmbu yarisma aylik canim keske her hafta olsa:) inşallah canim pek umut yok gibi bu seferEllerine sağlık canımm çok güzel görünüyorrr bu hafta da senden birincilik bekliyoruz kuzum madalyayı kapta gelll
Sagool canim benimmbu yarisma aylik canim keske her hafta olsa:) inşallah canim pek umut yok gibi bu sefer
Evet canim bende cigkofte cok severimInşallah canim guzel sözlerin icin cok tesekkurler tatlimAhh anladım haftalık biraaz zor olurdu tabii. Neden umut olmasın canım benim gibi çiğköfteye bayılmayan yoktur herhalde en sevilenlerin arasında. 2. 3. Madalyalarını alman dileğiyle
Cok tesekkur ederimellerine saglik basarilar dilerim