• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Etsiz Çiğköfte-Şanlıurfa Mutfağından-Itır Nar Ekşisi Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Eki Görüntüle 1976747 Merabalaaaar :)
Yoresel yemeklerde gec katilcam dedim ama dayanamadim dünden yaptim yemegimi yine ilk günden katiliyorum:KK70: sarmami yapsam cigkoftemi diye düşünürken cigkoftede karar kıldım ikiside yapilmis bulunmakta:KK70: o yuzden keske onu degil bunu yapsaydim diyemiycem sonucta ayni yapmisiz zaten:olamaz:
Neyse kizlar tarife geceyim
Eki Görüntüle 1976742
2 rendelenmis kuru sogan
3 bardak esmer cigkoftelik bulgur
1 su bar.siviyag
1 su bardagindan biraz eksik isot
1 yemek k.pulbiber
2 yemek kasigi domates salcasi
2 yemek kasigi aci biber salcasi
5 dise yakin rendelenmis sarimsak
Tuz
Limon
nar eksisi
Marul ve maydanoz
YAPILISI
1 Su bar.suyla islatilmis bulguru rendelenmis sogan ve sarimsakla yoguruyoruz
Eki Görüntüle 1976747
Eki Görüntüle 1976748
Sonra iyice yumusadiktan sonra salcalari baharatlari ekliyoruz ve baya bi yoguruyoruz. Burda kol kasiniz cok calisacak:KK70: spor iyidir:KK66:
Sonra yağ ekleyip elimizle sekil veriyoruz. Eki Görüntüle 1976752 Eki Görüntüle 1976754 Eki Görüntüle 1976764
Eki Görüntüle 1976770
Cigkofyerimiz hazir marulla lavas ekmegiyle servis ediyoruz kizlar tercihe gore:KK66: yaninada nar eksi koyuyoruz nar eksisiz bol limonsuz cigkofte yenmez zaten:KK66: hepinize afiyet olsun
Ve sunum Etsiz Çigköfte:)
Eki Görüntüle 1976772
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor,ben çiğ köfteye zaten hayır diyemeyenlerdenim :kk77:de Abreka ile pişti olmuşsunuz:KK48:

Yarışmada başarılar dilerim.

Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor,ben çiğ köfteye zaten hayır diyemeyenlerdenim :kk77:de Abreka ile pişti olmuşsunuz:KK48:

Yarışmada başarılar dilerim.
Cok tesekkurler ablacim:) cigköfte aski baska zaten :D evet bu 2.kez pisti olusum bikezde deynepnaz ablayka olmustum dolma yapmistik:Dtekrar tesekkurler:)

Cok tesekkurler ablacim:) cigköfte aski baska zaten :KK70: evet bu 2.kez pisti olusum bikezde deynepnaz ablayka olmustum dolma yapmistik:KK70:tekrar tesekkurler:)
Olsun rekabet güzeldir,hele ki aynı tarifle katılıyorsan tadından yenmez:KK70:

Valla elimden her iş gelir de şu çiğ köfte işine hiç bulaşmadım,bana nedense yapması çok zor geliyor,gerçekten kutlarım zor bir tarif.Ben çok güzel yerim ama:KK72:

Olsun rekabet güzeldir,hele ki aynı tarifle katılıyorsan tadından yenmez:KK70:

Valla elimden her iş gelir de şu çiğ köfte işine hiç bulaşmadım,bana nedense yapması çok zor geliyor,gerçekten kutlarım zor bir tarif.Ben çok güzel yerim ama:KK72:
1.lik biraz masal oluyor gerci böyle oluncada ama dedigin gibi rekabet guzel:))
Aslinda cok basit ya yogurmaktan baska biseyi yok ki zaten:KK70:

Son düzenleme:
Bir çiğ köfte daha:kk77: Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor. Başarılar dilerim:)

Ellerine sağlık canımm çok güzel görünüyorrr :kk77::kk77: bu hafta da senden birincilik bekliyoruz kuzum :KK31: madalyayı kapta gelll :KK36::KK36:

Sagool canim benimm:KK36:bu yarisma aylik canim:KK66: keske her hafta olsa:) inşallah canim pek umut yok gibi bu sefer:KK70:

Ahh anladım haftalık biraaz zor olurdu tabii. Neden umut olmasın canım benim gibi çiğköfteye bayılmayan yoktur herhalde en sevilenlerin arasında. 2. 3. Madalyalarını alman dileğiyle :KK36: :KK36:

Ahh anladım haftalık biraaz zor olurdu tabii. Neden umut olmasın canım benim gibi çiğköfteye bayılmayan yoktur herhalde en sevilenlerin arasında. 2. 3. Madalyalarını alman dileğiyle :KK36: :KK36:
Evet canim bende cigkofte cok severim:KK70:Inşallah canim:KK37: guzel sözlerin icin cok tesekkurler tatlim:KK36:

Back