• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etrafınızda yabancı kadınlarla evlenen tanıdığınız var mı?

Yok katip ya ben onu konu sahibine örnek şey olsun diye yazdım, hani sen gidip hindistan'da evlensen boşanınca orada kalır mısın amaçlı 😂
Çünkü kendisi kadınların boşandıktan sonra kendi ülkelerine gitmesine çok içerlemiş.
Evet içerledim, bu akşam buna içerim.

Benim çevremde çok farklı ırktan, birlikteliği olup çocuk yapan ve evli de olan tanıdığım Türk erkeği var.Özellikle Balkanlardan olanlar maddiyat için birliktelik kuruyorlar anlaşamıyorlar sonra haliyle ayrılık.Mutlu olup ilişkisi devam edende var ama bunların çoğu range rover ve chanel kullanıcısı en kötü😅 ne yapacaklardı bizim Türk erkeklerini ve aile yapısının triplerini mi çekeceklerdi çekende karşılığını alarak çekiyor işte

Ya ben çocuklara ve onları az görecek olmalarına üzüldüm. Biraz öylelerdi evet. Yani Türk kızı evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşadığında sorun çıkaracak ama yabancılar yaptığında sorun çıkarmayacak tiplerdi. Oldukça muhafazakar aileden geliyorlar, kendileri de namazında niyazında.

Bir kelime ancak bu kadar yanlış kullanılabilir. Arkadaşlarınız nasıl muhafazakar olabilirler ? Adamların bu ikiyüzlü bakış açısını bilirken; adamları namazında , niyazında , muhafazakar aileden geliyorlar diye tanımlamak ne kadar doğru ?

Bu adamlar yaşça çok mu küçüklerdi evlenirken ? Birbirinden uzak memleketlerden evlenmek isteyenleri dahi aileleri , çevreleri olası tüm durumlara karşı ( uzak mesafe, varsa kültür farkı vb ) uyarır. Bu adamları kimse uyarmadı mı ?

Yoksa uyaranların hepsi kıskançlık ve kendilerinin veya o kadınların yerinde olmak istemekle mi suçlandı ?

Olan olmuş. Geçmiş yıllara göre yine de şanslılar. Çocukları da isterse, çocuklarıyla her gün internet üzerinden görüntülü konuşabilir; birbirlerini görebilirler.

Back