- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Sizin kalbiniz taştansa bu benim sorunum değil. Etrafınızdaki olaylara üzülmeniz için illa akrabanız mı olmanız gerekir? Sanki sizden aldığım bilgilerle çocuklara psikolojik danışmanlık yapıcam.yok.
ne kadar güzel bir kalbiniz var, maşallah. çocukları anne ve babalarından daha çok düşünüyor, onlarla ilgili burada bile çözüm arıyorsunuz. sanki ailelerinden biri gibisiniz. hani aileden olsanız bu kadar endişelenmezdiniz bence. size saçma sapan yorum yapanları umursamayın hiç, kötü kalpli kadın düşmanları onlar. bence konunuzda dedikodunun d ' si yok.
Sperm bankası olanlar esmer değil yalnız.Şimdi demek istediğiniz şu galiba.
Bu yabancı kadınlar özellikle Avrupalılar bizim genlerimize hayran. Kendi erkeklerini beğenmiyorlar. Esmer yağız çocukları olsun diye bizim erkeklerli sperm bankası olarak kullanıyor.
Bu mudur?
Sperm bankası olanlar esmer değil yalnız.
Not alıp, tanjant ve kotanjantını hesaplıycam.Benim kuzenim evli yabanci biriyle ve gayet mutlular sanirim.. 2 cocuklari var.. bu bilgiyle ne yapacaksin mesela
Aguahahah gulmekten yere yapistimNot alıp, tanjant ve kotanjantını hesaplıycam.
Haklısınız Avrupalı olup ülkemizde kalan yok.Diyelim ki çevremizde var. Yani? Tam olarak ne gibi bir çıkarım yapacağız? Oha üyelerin çevresinde varmış kadınlar adamları donör olarak mı kullandı diyeceğiz misal?
Ya da yok, kadınların günahına mı girdik diyeceğiz?
Ay cidden hiçbir şey anlamadım. Ayrıca Avrupalı bir kadın Türkiye'de neden kalsın ki? İsveç mi burası?
Bir tanesi porsuğa dönmüş. Son cümlenize katılıyorum.İban atta adamlara uçak bileti parası atayım görsünler çocuklarını!!!!!
Bu konunun neresindesiniz ciddi ciddi bu konuyu dert etmiş.
Adamlar üzüntüden ne hale gelmişler acaba, üzüntüden porsuğa mı döndüler, sincap mı oldular…
Ben baya nokta atışı buldum AB gelinlerimizi namazında niyazında cinsellik icin Türk kızı kabul etmeyen, Türk kızımı şöyle böyle diyen arkadaşlarınıza öyle iyi olmuş ki…
Benim öyle yok da şey var İzmirli, Bursalı, Niğdeli olup Antepli erkekle evlenen kadınlar.İki arkadaşım, ikisi de Ab vatandaşı ile evlendi. Uzun süreli sevgililerdi. İnternetten tanışma falan olmadı. Kadınlar evlendikten sonra Türkiye'ye geldiler. Çocuk yaptıktan sonra ikisi de çocukları alıp ülkelerine geri döndü. Arkadaşlarımdan bir tanesine baktım, çökmüş adam resmen. Evliler ama kağıt üstünde galiba. Sizin de böyle tanık olduğunuz evlilikler var mı? Sanki çocuk yapmak için evlendiler.
Konunuz ilginç ilgi çekiyor valla, böyle bi konuyu dert edip konu açıp ortaya karışık derseniz her şekilde yorum yazarım.Bir tanesi porsuğa dönmüş. Son cümlenize katılıyorum.
Konuyu ortaya karışık kısmına açtım. İlla benim derdim olması mı lazım? İlginizi çekmiyorsa yorum yapmayın.
Nasıl yok nereden biliyorsunuz.Haklısınız Avrupalı olup ülkemizde kalan yok.
Yahu biraz mantık? Siz Avrupalı olsanız, gelip burada bir evlilik yapsanız kocanızdan boşanınca burada yaşamaya devam eder misiniz?Haklısınız Avrupalı olup ülkemizde kalan yok.
İroni yapmıştım.Nasıl yok nereden biliyorsunuz.
Benim akrabalarımla evli olup Türkiye de yasayan çok var.
Böyle bir tanıdığım var. Çocuk için burada. Biraz daha büyüyünce gider belki, bilemem.Yahu biraz mantık? Siz Avrupalı olsanız, gelip burada bir evlilik yapsanız kocanızdan boşanınca burada yaşamaya devam eder misiniz?
Bunu niye yapasınız ki? Ailenizin olduğu yere, yetiştiğiniz yere geri dönersiniz. Şimdi gidip Hindistan'da evlenen biri boşanınca ne diye orada yaşasın? Bağı bile yok
Türk kızları rerörerö deyip Hintli ile mi evlenmiş?Yahu biraz mantık? Siz Avrupalı olsanız, gelip burada bir evlilik yapsanız kocanızdan boşanınca burada yaşamaya devam eder misiniz?
Bunu niye yapasınız ki? Ailenizin olduğu yere, yetiştiğiniz yere geri dönersiniz. Şimdi gidip Hindistan'da evlenen biri boşanınca ne diye orada yaşasın? Bağı bile yok
Yok katip ya ben onu konu sahibine örnek şey olsun diye yazdım, hani sen gidip hindistan'da evlensen boşanınca orada kalır mısın amaçlıTürk kızları rerörerö deyip Hintli ile mi evlenmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?