Etrafınızda yabancı kadınlarla evlenen tanıdığınız var mı?

Hindistana gitmiyorlar. Ben de yakın zamanda bilet aldım. Sadece gidiş 8 bin.
Denizkopugu , arkadaşımın dedikodusunu yapmak istesem ortak arkadaşlarımla konuyu irdelerdim. Burada benim arkadaşım dediğim kişilerin ne adı ne de başka bilgisi var. SAna göre dedikodu ise, hoşlanmıyorsan başka dedikodu olmayan başka bir konuya kayabilirsiniz.

Sanki bu konuda herkes arkadaşımı tutsa, ben de bunu mahkemeye kadınlar yanlış yaptı, çoğunluk böyle diyor diye sunacağım. Sorum çevremizde var mı benzer olaylar?

Son düzenleme:
Siz kaziklanmissiniz o zaman. Aynı bileti eminim ben yarisindan da ucuza alabilirdim.
Ne yapıyorsunuz, gideceğiniz hafta THY'nin sitesine girip tarihi yazıp uygun saatteki bileti mi aldınız?
Çok sık seyehat eden biriyseniz internete 'ucuz bilet bulmanın yollari' falan yazın, çokça site var tarif eden , bu yolları kullanın .
Vallahi paranıza yazık...

Kesin bulurdunuz. Aynı ülkeye 8.kere gidecek biri olarak biz aramasını bilemedik. THY promosyonlu biletleriyle 50-250-400-1500 tl'ye gidiş geliş çok yere gitmiş biriyim ancak bu yıl bazı ülkelere her yıl yaptığı indirimi yapmadı. Pegasus ile aktarmalı bulabilirdik belki ama o zamana gitme planım yoktu. Ayrıca bazı ülkeler artık transit vize de istiyor. Dolayısıyla en uygun bulduğumuzu aldık.

Sorunuz bir garip. Çevremizde olsa ne olacak olmasa ne olacak. Bir genelleme mi cikaracagiz bu konudan. O kadınlar çocuk yapmak istese niye buraya gelsinler Türk erkeklerinin bir özelliği mi var. Anlaşmamız ayrilmislar tabi ki bir anne bırakmaz çocuğunu bu gayet normal.

Çocuk yapmak için değil de ciddi evlilik yapan tanıdıklarım var
Bir akrabam makeeonyali mi ne bir kız aldı
Diğer akrabam Ukraynalı dansçı bı kızla bu hafta evleniyor
Bı arkadaşım da Azerbaycanlı .ABD li bı kızla evlendi

Yurtiçi de mümkün mü dediğin taktikle?

Arkadaşlarınız gençken Türk kızları çok rerörerö, yabancı kızlar çok iyi diyen tiplerse baştan söyleyin ona göre üzüleceğim?

Arkadaşlarınız gençken Türk kızları çok rerörerö, yabancı kızlar çok iyi diyen tiplerse baştan söyleyin ona göre üzüleceğim?
Ya ben çocuklara ve onları az görecek olmalarına üzüldüm. Biraz öylelerdi evet. Yani Türk kızı evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşadığında sorun çıkaracak ama yabancılar yaptığında sorun çıkarmayacak tiplerdi. Oldukça muhafazakar aileden geliyorlar, kendileri de namazında niyazında.

Oooooooooohhhhhh olsun.

Elbette, zorluklarının farkındayım ama çocuklara yazık. Babalar da çocuklarından ayrı kalıyor.
Ay o babalar da evliyken karısına insan gibi davransaydı, vaatlerini yerine getirseydi, anneyle beraber ortak ebeveyn olsaydı.
Sanki yağ bal içinde öpücük gülücüklerle yaşadılar da kadınlar sperm donörü gibi kullandı kaçtı.
Ne kadar boşanan adam varsa biranda yavrum kınalı kuzum babası kesiliyor, bir gece uyanıp da besleyip altını değişmez sonra vah evladım.
Al sana evladım işte…

Evet yabancı kadınla evli çok tanıdığım var.
İlki Ankara’nın en zenginlerinden. Karısı Rus.Mutlu mesut yaşıyorlar.
Diğeri eski eşim. İsviçreli bir kadınla evlendi.İsviçre’de yaşıyorlar.
Diğeri eşimin en yakın arkadaşlarından. O da çalıştığı otele tatile gelen bir İsviçreliyle evlendi. İsviçre’de yaşıyor.
Avrupa’da doğmuş büyümüş bir kadın Türkiye’de neden yaşasın? Bizim ülkemiz Ortadoğu ayarında bir şey. Hele ki mülteciler yüzünden korkunç bir hale geldik. Evlenen kadınlar Türkiye’ye adapte olamamıştır.

Sorum çevremizde var mı benzer olaylar?
yok.
ne kadar güzel bir kalbiniz var, maşallah. çocukları anne ve babalarından daha çok düşünüyor, onlarla ilgili burada bile çözüm arıyorsunuz. sanki ailelerinden biri gibisiniz. hani aileden olsanız bu kadar endişelenmezdiniz bence. size saçma sapan yorum yapanları umursamayın hiç, kötü kalpli kadın düşmanları onlar. bence konunuzda dedikodunun d ' si yok.

Bu konunun siz tam olarak neresindesiniz acaba?

Konudan uzak olmasi gereken sizsiniz ama icine baliklama dalmaya calisiyorsunuz yahu.
Adamin cocuklarini gorememesi sadece kendisini karisini ve cocuklari ilgilendirir max.

Ne duymak istiyorsunuz da bu basligi actiniz, dis kapinin dis mandalisiniz iste? Oldu mu?

Aile ferdi olsaniz bir nebze tamam da arkadasiymissiniz, bu kadar sorgulamayin baskalarinin aile yasamlarini.

Diyelim ki çevremizde var. Yani? Tam olarak ne gibi bir çıkarım yapacağız? Oha üyelerin çevresinde varmış kadınlar adamları donör olarak mı kullandı diyeceğiz misal?
Ya da yok, kadınların günahına mı girdik diyeceğiz?
Ay cidden hiçbir şey anlamadım. Ayrıca Avrupalı bir kadın Türkiye'de neden kalsın ki? İsveç mi burası?

sizi biraz duyarlı olmaya davet ediyorum. bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorsunuz resmenç utanın kendinizden. keşke herkes konu sahibi gibi duyarlı olsa. kadın düşmanlığı yapmayın.

sizi biraz duyarlı olmaya davet ediyorum. bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorsunuz resmenç utanın kendinizden. keşke herkes konu sahibi gibi duyarlı olsa. kadın düşmanlığı yapmayın.
Tuhh ya nasil olur da boyle terbiyesizlik yaparim, affedin lutfen otri hanimefendi
Her yorum yazdigim konudan ban yiyorum son yedigim ban polemikten dolayiydi, simdi yine banlanirsam elveda KK.
Benim gibi duyarsiz bir uyeyi kaybedeceksiniz ulen(!) Otrera

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…