Etrafınızda yabancı kadınlarla evlenen tanıdığınız var mı?

showingnoemotions

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
897
801
23
İki arkadaşım, ikisi de Ab vatandaşı ile evlendi. Uzun süreli sevgililerdi. İnternetten tanışma falan olmadı. Kadınlar evlendikten sonra Türkiye'ye geldiler. Çocuk yaptıktan sonra ikisi de çocukları alıp ülkelerine geri döndü. Arkadaşlarımdan bir tanesine baktım, çökmüş adam resmen. Evliler ama kağıt üstünde galiba. Sizin de böyle tanık olduğunuz evlilikler var mı? Sanki çocuk yapmak için evlendiler.

Yoo bence gayet asik oluyor, seviyor ve evleniyorlar. Anlasamayinca ayriliyorlar ama cocuktan dolayi baglari asla kopmuyor.

Size ne?

Bence hiç alakası yok, türkiye kültüründe ve ekonomik koşullarında yaşamak ağır gelmiş ülkelerine dönmüşlerdir.

Başlığa bakınca fastan tunustan internet aracılığıyla evlenen insanlardan bahsettiğinizi sanmıştım.

Her ülkenin yaşam koşulları birbirinden farklı, bizim ülkemiz yaşanması kolay bir ülke değil

Elbette, zorluklarının farkındayım ama çocuklara yazık. Babalar da çocuklarından ayrı kalıyor.

Anlaşamamış boşanmışlar. İsterlerse elli adamla evlenip anlaşamayınca boşanırlar. Çocuk var diye sonsuza kadar evli kalmak diye bir şey yok.
Sizin mağduriyetiniz nedir?
Konu başlığını okudunuz mu? Boşanmışlar yazdım mı? Bir de bu konu bir derdim varda değil. Ortaya karışık başlığında.

Diyorsunuz dedikodu yapalım

Diyorsunuz dedikodu yapalım
Hanımefendi bir soru sordum. Bana göre tuhaf, arkadaşlarım için de oldukça üzücü. Çocuklar için yıpratıcı bir süreç. İkisinin de aynı sorunu yaşaması dikkatimi çekti. Bir derdim var başlığında daha çok kaynana dedikodusu var, oraya gidebilirsiniz.

Engeli yiyince beni etiketlemişler. Polemik yaratmak amaçlı bir başlık açmadım. Dolayısıyla tartışma istiyorsan başka konulara gidebilirsin.

Son düzenleme:
Tatlısincap her ne yazdıysan okumadım bile. Boşuna etiketleme. MuneMune hesabı doğrulanmış üye. , siteye güzel bir özellik getirmişsin. Ben de polemik yaratmaya hevesli bu üyeyi engelledim ama kendisi hala bir şeyler yazıp beni etiketliyor. Okumuyorum diyorum hala etiketliyor hahaha.

Eşimin arkadaşı Rus bir kadınla evli. Çok mutlu görünmekteler. Kolay değil bence farklı kültürden birisi ile evlenmek ama aşk sevgi olduktan sonra gerisi de çözülür sanırım

Elbette, zorluklarının farkındayım ama çocuklara yazık. Babalar da çocuklarından ayrı kalıyor.
Çocuklara yazık olmaz endişelenmeyin. Mutsuz ailelerde çocuklara daha çok yazık oluyor

Çevremde yabancılarla evlenip ayrılan da var, mutlu mesut yaşayan da. Neresi garip geliyor boşanınca, evlenmek gibi boşanmak da çok normal.
Boşanmadılar, kağıt üstünde evliler. Boşanmaları garip gelmiyor.
Çocuklara yazık olmaz endişelenmeyin. Mutsuz ailelerde çocuklara daha çok yazık oluyor
Elbette orası öyle. Farklı ülkede olunca maaşınız 9 bin ve uçak bileti 5 bin olunca, yılda kaç kere görebilirsiniz ki çocuklarınızı?

Yurt dışında boşanmak o kadar normal bir olay ki. Yabancı kadınlar gözünün yaşına bakmaz. Biz gözümüzde büyütüyoruz.

Uçak biletini düşünen erkek de bi zahmet kadını mutlu etmeyi denesin de olayı boşanmaya getirmesin

Arkadaşlarımı korumuyorum, ama bu insanlar arkadaşlarımın mesleğini, yaşadığı yeri hepsini biliyordu. Mutlu etmek istemeseler, bence maddi imkanları kısıtlıyken sürekli ailelerinin yanına götürmezlerdi.

Ben boşanmanın anormal olduğunu yazmadım. Benzer şeyler sizin çevrenizde de var mı diye sordum. Her şeyden önce maddi bir yük. Bu nedenle aynı ülkede boşanıp yaşanmakla farklı ülkelerde çocuklarını daha az görmek bence farklı bir sorun.

Anne almış çocuğu gitmiş, baba çocuğunu görmeye uçak bileti alamıyor sen arkadaşını koruyorsun... Arkadaşını korumak için geç kalmadın mı? Terk edilmiş bir adamı neden koruyacaksın?

Boşver benim mantık çerçeveme sığmadı bu konu. Diğer arkadaşlar gibi dedikodu konusu gibi düşünüyorum

Kadın adamın ülkesine gelmiş, bosaninca sırf eski kocam burada diye o ülkede mi kalsın? Her normal anne gibi almış çocuğunu memleketine gitmiş. Bundan doğal ne var ki?
Adamlar da eşlerine sahip ciksaymis, mutlu bır evlilik verseymis.
Ayrıca çocukları görme hakkı var. Benim eski bir sevgilim çocuklarından başka ulkedeydi. Her haftasonu göremeyeceği için yılda iki gider birkaç haftalığına alırdı, bazen de canlı görüşme falan yapar bir şekilde bağ kurardi.
Senin adamlar da aynısını pekala yapabilir
Bu arada benim de genelde sevgililerim başka başka diyarlardan insanlar oluyor. Sırf şu çocuk meselesi yüzünden onlarla evliliği düşünmüyorum içten içe.
Zor bir şey cidden çocuklu boşanma durumu,bu şekilde ülke değiştirilen evliliklerde

Ayrıca hangi bilet beş bin, daha şimdi baktım, 10 saatlik uçuşla hindistan bileti önümüzdeki ay ve kampanyasiz 3 bin lira
Bir ornek
Avrupaya biletler çokça uygun. Yılda on kere kampanya yapıyor havayollari. Çocuğunu almaya merakli adamlar kampanyalardan alır biletlerini getirir çocuklarını . Çok parası yoksa Bulgaristan'da çok ucuz bir havayolu şirketi var, 5-10-15 Euro'ya tüm Avrupa'ya ucan, Bulgaristan aktarmali gider yine de gider yani.
Yeter ki adamın çocuklari görmeye niyeti olsun

Arkadaslariniz bu olasiliklari yabanci kadinlarla evlenmeden once dusunmemisler mi ? Ayrica havalimani polisi yirtdisina cikarken diger ebeveynin onayini istiyor , TR de de boyle ise ve kadinlar ellerini kollarini sallaya sallaya ciktilarsa kocalar kavgasiz gurultusuz velayeti de vermisler demek ki ?

Onlar dusunmediyse Bu durumda size ne gercekten ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…