- 25 Mart 2022
- 897
- 801
- 23
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
İki arkadaşım, ikisi de Ab vatandaşı ile evlendi. Uzun süreli sevgililerdi. İnternetten tanışma falan olmadı. Kadınlar evlendikten sonra Türkiye'ye geldiler. Çocuk yaptıktan sonra ikisi de çocukları alıp ülkelerine geri döndü. Arkadaşlarımdan bir tanesine baktım, çökmüş adam resmen. Evliler ama kağıt üstünde galiba. Sizin de böyle tanık olduğunuz evlilikler var mı? Sanki çocuk yapmak için evlendiler.
Bence hiç alakası yok, türkiye kültüründe ve ekonomik koşullarında yaşamak ağır gelmiş ülkelerine dönmüşlerdir.İki arkadaşım, ikisi de Ab vatandaşı ile evlendi. Uzun süreli sevgililerdi. İnternetten tanışma falan olmadı. Kadınlar evlendikten sonra Türkiye'ye geldiler. Çocuk yaptıktan sonra ikisi de çocukları alıp ülkelerine geri döndü. Arkadaşlarımdan bir tanesine baktım, çökmüş adam resmen. Evliler ama kağıt üstünde galiba. Sizin de böyle tanık olduğunuz evlilikler var mı? Sanki çocuk yapmak için evlendiler.
İlgini çekmiyorsa başka konuya gidebilirsin.Yoo bence gayet asik oluyor, seviyor ve evleniyorlar. Anlasamayinca ayriliyorlar ama cocuktan dolayi baglari asla kopmuyor.
Size ne?
Elbette, zorluklarının farkındayım ama çocuklara yazık. Babalar da çocuklarından ayrı kalıyor.Bence hiç alakası yok, türkiye kültüründe ve ekonomik koşullarında yaşamak ağır gelmiş ülkelerine dönmüşlerdir.
Başlığa bakınca fastan tunustan internet aracılığıyla evlenen insanlardan bahsettiğinizi sanmıştım.
Her ülkenin yaşam koşulları birbirinden farklı, bizim ülkemiz yaşanması kolay bir ülke değil
Konu başlığını okudunuz mu? Boşanmışlar yazdım mı? Bir de bu konu bir derdim varda değil. Ortaya karışık başlığında.Anlaşamamış boşanmışlar. İsterlerse elli adamla evlenip anlaşamayınca boşanırlar. Çocuk var diye sonsuza kadar evli kalmak diye bir şey yok.
Sizin mağduriyetiniz nedir?
Diyorsunuz dedikodu yapalımİki arkadaşım, ikisi de Ab vatandaşı ile evlendi. Uzun süreli sevgililerdi. İnternetten tanışma falan olmadı. Kadınlar evlendikten sonra Türkiye'ye geldiler. Çocuk yaptıktan sonra ikisi de çocukları alıp ülkelerine geri döndü. Arkadaşlarımdan bir tanesine baktım, çökmüş adam resmen. Evliler ama kağıt üstünde galiba. Sizin de böyle tanık olduğunuz evlilikler var mı? Sanki çocuk yapmak için evlendiler.
Hanımefendi bir soru sordum. Bana göre tuhaf, arkadaşlarım için de oldukça üzücü. Çocuklar için yıpratıcı bir süreç. İkisinin de aynı sorunu yaşaması dikkatimi çekti. Bir derdim var başlığında daha çok kaynana dedikodusu var, oraya gidebilirsiniz.Diyorsunuz dedikodu yapalım
Çocuklara yazık olmaz endişelenmeyin. Mutsuz ailelerde çocuklara daha çok yazık oluyorElbette, zorluklarının farkındayım ama çocuklara yazık. Babalar da çocuklarından ayrı kalıyor.
Boşanmadılar, kağıt üstünde evliler. Boşanmaları garip gelmiyor.Çevremde yabancılarla evlenip ayrılan da var, mutlu mesut yaşayan da. Neresi garip geliyor boşanınca, evlenmek gibi boşanmak da çok normal.
Elbette orası öyle. Farklı ülkede olunca maaşınız 9 bin ve uçak bileti 5 bin olunca, yılda kaç kere görebilirsiniz ki çocuklarınızı?Çocuklara yazık olmaz endişelenmeyin. Mutsuz ailelerde çocuklara daha çok yazık oluyor
Yurt dışında boşanmak o kadar normal bir olay ki. Yabancı kadınlar gözünün yaşına bakmaz. Biz gözümüzde büyütüyoruz.Boşanmadılar, kağıt üstünde evliler. Boşanmaları garip gelmiyor.
Elbette orası öyle. Farklı ülkede olunca maaşınız 9 bin ve uçak bileti 5 bin olunca, yılda kaç kere görebilirsiniz ki çocuklarınızı?
Arkadaşlarımı korumuyorum, ama bu insanlar arkadaşlarımın mesleğini, yaşadığı yeri hepsini biliyordu. Mutlu etmek istemeseler, bence maddi imkanları kısıtlıyken sürekli ailelerinin yanına götürmezlerdi.Yurt dışında boşanmak o kadar normal bir olay ki. Yabancı kadınlar gözünün yaşına bakmaz. Biz gözümüzde büyütüyoruz.
Uçak biletini düşünen erkek de bi zahmet kadını mutlu etmeyi denesin de olayı boşanmaya getirmesin
Anne almış çocuğu gitmiş, baba çocuğunu görmeye uçak bileti alamıyor sen arkadaşını koruyorsun... Arkadaşını korumak için geç kalmadın mı? Terk edilmiş bir adamı neden koruyacaksın?Arkadaşlarımı korumuyorum, ama bu insanlar arkadaşlarımın mesleğini, yaşadığı yeri hepsini biliyordu. Mutlu etmek istemeseler, bence maddi imkanları kısıtlıyken sürekli ailelerinin yanına götürmezlerdi.
Ayrıca hangi bilet beş bin, daha şimdi baktım, 10 saatlik uçuşla hindistan bileti önümüzdeki ay ve kampanyasiz 3 bin liraBoşanmadılar, kağıt üstünde evliler. Boşanmaları garip gelmiyor.
Elbette orası öyle. Farklı ülkede olunca maaşınız 9 bin ve uçak bileti 5 bin olunca, yılda kaç kere görebilirsiniz ki çocuklarınızı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?