• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

bu fot.lar angelina taklitcisi oldugunun en buyuk kanıtı

meganscrazyhot.jpg

angelina-megan-fox.jpg

angelina_megan_24jun09_300.jpg

angelina-jolie-megan-fox-300x300.jpg

angelinaya benzemeye calısmasa keske..bence ikisi benzemiyorlar bile..ayrı güzelliklere sahip iki bayan..ama megan daha hoş geliyor bana nedense

angelina-jolie-megan-fox-300x300.jpg

angelinaya benzemeye calısmasa keske..bence ikisi benzemiyorlar bile..ayrı güzelliklere sahip iki bayan..ama megan daha hoş geliyor bana nedense

evet bencede alakaları bile yok ...sahsen angelina yı hiçbirsey degismem bence megan angelina ın yanında solda sıfır kalır

evet bencede alakaları bile yok ...sahsen angelina yı hiçbirsey degismem bence megan angelina ın yanında solda sıfır kalır

genelde zaten kadınlar daha cok angelina yı begeniyor..erkekler de meganı..angelinanın eski hallerini begeniyorum mesela bi 7-8 kg alsa keske:1ninca:

genelde zaten kadınlar daha cok angelina yı begeniyor..erkekler de meganı..angelinanın eski hallerini begeniyorum mesela bi 7-8 kg alsa keske:1ninca:

erkekler nerede seksi hatun varsa onları begeniyorlar cnm =)

angelinanın yuzunde bir degisilik yok ama dedigin gibi cok zayıfladı umarım toparlanır

Back