• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

article-0-0699C391000005DC-762_468x366.jpg

kolundakı dovmesini inanılmaz itici buluyorum sizce nasıl kızlar ?

200906_megan-fox-marilyn-tattoo.jpg

bir kere o dövmedeki kadın marliyne bile tam benzemiyor..agız yapısı falan..benim de hoşuma gitmiyor acıkcası..bir insanın baska bir insanın resmini vucuduna dövme yaptırması bana sacma geliyor zaten..

bu resimlerde hiç hoşuma gitmedi suratı falan ilk resimde bir garip..saclarını o şekilde yaptırmasın birdaha,bir de daha zayıf sanırım orda..zaten cok zayıflık kime yakısıyor ki:1no2:
2.resimdeki elbise de hiç zevkime uymuyor.bu kadın ya cok iyi ya da acayip rüküş giyiniyor..ortasını bulamadı:roflol:

Daha önce güzel olduğunu söylemiştim ama kıyafet konusunda çok zevksiz olduğunu yazdım mı hatırlamıyorum:)

Liv Tylor hem yüz hem de vücut bakımından kazma gibi kadın çok kemikli birkere.Meganla ne ilgisi var, şuna benziyorum buna benziyorum ay dur bunada benziyorum ama şunada benziyim yorumlarını okudukça merak ediyor insan.

Liv Tylor değil canım Liv Tyler.. yüzünün kazma gibi olduğunu düşünmüyorum ince bir yüzü var Megan ın yüzünün çok çıtıpıtı olduğuda söylenemez ayrıca bzn yüzü vücuduna büyük bile kalıyor.. ilgisi var demedim ,tip olarak çok uzak iki insan değil dedim..Mrk edebilirsinde tabirin hoş değil.. Nasıl oluyorda ona buna aynı kişiye benziyor demen .. neyse .

liv gercekten cok guzel bir kız bayanlar,arkadasım oldugu ıcın soylemıyorum ınanın.cok samımıyım.buraya resim koymamayı tercıh edıyor ki haklı bence..ben msnden gordum ılk kez ve estella warrena benzettim :))))

hadi megana donelim..bir Angelina fanı olatak bunu ıtıraf etmek zor ama neyse o degilmi :)))
super cıkmıs bu fotolarda...

yalnız sunu belirtem ısterim.deniz akkaya nasıl fark attıysa estetikle , aynı durum bence megan ıcınde gecerlidir..once eskilerden bir foto...

şok yaratıcı..

meganfoxconfessionsofat.jpg

124ntb.jpg

meganfoxabcupfront26.jpg

meganfoxolympusfashionw.jpg

şimdi bombalar :))))

meganfoxtf2003.jpg

meganfoxtf2001.jpg

meganfoxtrotfhd231.jpg

meganfox11sept09tiff202.jpg

meganfoxtf231may091.jpg

meganfoxtf231may092.jpg

Lütfen fotoları forum boyutunda,sayfa düzenini bozmayacak şekilde ekleyebilir misiniz arkadaşlar?

Sayfa eklenen fotolar yüzünden çok büyük ve düzensiz..a.s

Teşekkürler..

liv85 kendi şahsına münhasır bir güzellik herşeyden önce, nazar değecek koyarsa foto, koymasın o yüzden, mazallah...:smiley-cool: :kahve:

megan ise, estetiklerden sonra dişilik kazanmış, güzelleşmiş...

beğenmemek mümkün değil ama bu sayfadaki krem rengi derin V dekolteli elbisede görünen bir gerçek var ki, göğüsleri sandığımızdan epey çirkinmiş...
:bbo:

Transformers premiyerindeki elbisesi dehşetti..Cavalli imzası olan herseye zaafım var sanırım..

68250nikimegan937312245.jpg

03263meganfoxtransforme.jpg

06241meganfoxtransforme.jpg

06463meganfoxpremiereof.jpg

07473meganfoxtransforme.jpg

10193nikimegan246112312.jpg

68223nikimegan83611223l.jpg

Back