• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

burun ameliyatının insanı ne kadar değiştirdiği hakkında yeterince bilgim var beni cok yakından ilgilendiren bir konu çünkü..bu kadının onu çirkinleştiren karga gibi bir burnu yokmuş sadece ucu genişmiş ve daraltmış..ve şu düşüncemi yine söylüyorum..yüz güzellğinde burun çene elmacık kemikleri kas göz gibi bir sürü unsurun etkisi vardır.yani temeli güzel olmayan bir kadın sadece burunla waoww denecek bir güzelliğe kavusamaz..eleştirin şu yönden yanlış geldi bana..kadın çirkinken güzel olmamış..güzelmiş ama estetikle daha kadınsı bir güzelliği olmuş..mucize olmamış bence..ilk resimlerinde yasının verdiği toyluk da var suratında..
sana en çirkin gelen insanı düşün dudaklarının ve burnunun yapıldıgını düşün..sence süper güzellikte biri olur mu?yoksa sadece biraz daha yüzüne bakılır hale mi gelir? bence ikincisi..
sokağa cıktıgımda yanımdan 10 kız geçtiyse ortalamaya vuracak olursak 6-7 si megandan daha güzel değildir..o genellemeyi burası için kullandım..rahatsız olduysan kusura bakmayerimseniben

Deniz Akkaya örnegini unutmamak lazim :lepi:
Kadinin eski halinden eser yok bence, bakislari bile bi anlam kazandi estetikle -tatlicadiarzu-

Megan´a gelince.. Estetiksiz hali bana siradan mavi gözlü bi hatun gibi geldi..
Örnegin Bknz. Melis Birkan
Ama simdiki hali harika tabii.

Deniz Akkaya örnegini unutmamak lazim :lepi:
Kadinin eski halinden eser yok bence, bakislari bile bi anlam kazandi estetikle -tatlicadiarzu-

Megan´a gelince.. Estetiksiz hali bana siradan mavi gözlü bi hatun gibi geldi..
Örnegin Bknz. Melis Birkan
Ama simdiki hali harika tabii.

deniz akkaya olayı ayrı..elmacık kemiğinden çenesine burnuna kaslarına kadar yaptırmadığı yer kalmadı..

deniz akkaya ayrı bir vaka bencekaydirigubbakcemile3
eski halinden çok çok güzel
he ahirette bunun vebalini nasıl öder ?
bu benim problemim değil kikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

deniz akkaya ayrı bir vaka bencekaydirigubbakcemile3
eski halinden çok çok güzel
he ahirette bunun vebalini nasıl öder ?
bu benim problemim değil kikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tek günahı estetik yaptırmak olsun :hulya:

megan-fox-nude.jpg

megan-fox-mtv-awards.jpg

bu elbisenin altına bu ayakkabıyı nasıl giyersin yaabenneyaptımki

megan-fox-milan-08.jpg

dudaklarının boyutu cok ideal bence..angelinanınkileri haddinden fazla büyük buluyorum bazen:delphin:

bana çekicilikteenn çokkk bölee baya ateşli bi tip gibi geldi ahahahakaydirigubbakcemile3 yanıyorsun fuat abiii delikafadulden

dune kadar bu kadını hiç sevmezdim ta kı kuzenlere benzetene kadar ama alakam yoktur aslında

megan-fox-see-through-top.jpg

Back