• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

wuvv estetkli hali çok çekici ama yüzünü begenmedim :umursamaz:
yapmacık duruyo...

bakıslar bile deismis-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

kahvelerim pişti gel
köpükleri tastı gel
iyi günün dostları
kötü günüm geçti gel:çok üzgünüm:

Megan Fox estetikli mestetikli ama güzel gözleri yeter walla:kahve:
Siyah saç çok yakışıyo ayrıcazemuszemus

ben bu kadını begeniyorum..estetikten önceki hali şirin güzelmiş..estetikten sonra daha kadınsı olmuş..ama sonucta iki hali de güzelsengözlerimebaksanab

Angelinaya rakip olmaya çalışan hatunumuz... :)
Tabikide güzel bi kadın...
Zaten o geçirdiği estetiklerle güzel ve çekici olmaması garip olurdu...
Ama ne yaparsa yapsın angelinanın önüne geçemiyor..

ya kıızlar heryeri estetik demnişsiniz ama ben farklı olarak birtek burnunu gördüm:S

heryeri estetik falan değil zaten sadece burnunda ufak bi rotus var ve dudagına kolojen yaptırmış..çirkin olan biri sırf burun yada dudak ameliyatıyla güzelleşmez zaten..görüldüğü gibi eski hali de gayet güzelmiş..şuanda onu eleştiren bir cok kızdan güzel oldugu kesinyerimseniben

heryeri estetik falan değil zaten sadece burnunda ufak bi rotus var ve dudagına kolojen yaptırmış..çirkin olan biri sırf burun yada dudak ameliyatıyla güzelleşmez zaten..görüldüğü gibi eski hali de gayet güzelmiş..şuanda onu eleştiren bir cok kızdan güzel oldugu kesinyerimseniben

Göğüsleri... Burnu...dudakları... Çilleri varmış önceden şuan yok büyük ihtimal cildinede birşeyler yaptırdı okadarını bilemicem.. Neyse bunlar az şeyler mi? Ve bunlar birden fazla tekrarlandıysa...
Bir burun ameliyatının insanın yüzünü ve bakışlarını ne denli değiştirdiğinin bilincinde değilsin sanırım... Bir burun insanı çok güzelleştirebilir...
Eleştirilerimiz yanlış yada yalan yöndemi?
Bunca estetikle çirkin ve sexi olmaması garip olurdu diyorum yine. Ve birşey daha eklemem gerekirse eleştiren kişilerin onlardan daha çirkin olduğu kanısına nasıl vardığını merak ettim doğrusu :delphin:3. göz olayımı :kahve:

o kadar estetik bana da yapılsa ben bundan güzel olurum....

hoş mu hoş ! ama doğal bir güzellik değil...

doğal olmayan estetikli olan tüm güzeller,benim için estetik mucizesidir!

Göğüsleri... Burnu...dudakları... Çilleri varmış önceden şuan yok büyük ihtimal cildinede birşeyler yaptırdı okadarını bilemicem.. Neyse bunlar az şeyler mi? Ve bunlar birden fazla tekrarlandıysa...
Bir burun ameliyatının insanın yüzünü ve bakışlarını ne denli değiştirdiğinin bilincinde değilsin sanırım... Bir burun insanı çok güzelleştirebilir...
Eleştirilerimiz yanlış yada yalan yöndemi?
Bunca estetikle çirkin ve sexi olmaması garip olurdu diyorum yine. Ve birşey daha eklemem gerekirse eleştiren kişilerin onlardan daha çirkin olduğu kanısına nasıl vardığını merak ettim doğrusu :delphin:3. göz olayımı :kahve:

burun ameliyatının insanı ne kadar değiştirdiği hakkında yeterince bilgim var beni cok yakından ilgilendiren bir konu çünkü..bu kadının onu çirkinleştiren karga gibi bir burnu yokmuş sadece ucu genişmiş ve daraltmış..ve şu düşüncemi yine söylüyorum..yüz güzellğinde burun çene elmacık kemikleri kas göz gibi bir sürü unsurun etkisi vardır.yani temeli güzel olmayan bir kadın sadece burunla waoww denecek bir güzelliğe kavusamaz..eleştirin şu yönden yanlış geldi bana..kadın çirkinken güzel olmamış..güzelmiş ama estetikle daha kadınsı bir güzelliği olmuş..mucize olmamış bence..ilk resimlerinde yasının verdiği toyluk da var suratında..
sana en çirkin gelen insanı düşün dudaklarının ve burnunun yapıldıgını düşün..sence süper güzellikte biri olur mu?yoksa sadece biraz daha yüzüne bakılır hale mi gelir? bence ikincisi..
sokağa cıktıgımda yanımdan 10 kız geçtiyse ortalamaya vuracak olursak 6-7 si megandan daha güzel değildir..o genellemeyi burası için kullandım..rahatsız olduysan kusura bakmayerimseniben

aslında bunun anasından babasından formul almak lasım iki ters bi duzden olcek degil bu guzellik
acep kaç ters kaç duzden oldiki :)))))))))))

[1]1592008112327_8239.jpg
estetiksiz hali halbuki ne kadar da masum bir güzelliği varmiş
ayy bazı kadınları cidden anlamıyorum:delphin:
bizde böle ünlü olsaydık bu kadar maymunluk yapar mıydık.
Allah korusun bu ne yaaa

yapardık yapardık kaydirigubbakcemile3
ne demişler allahım az verip kızdırma cok verip azdırma kaydirigubbakcemile3

[1]1592008112327_8239.jpg
estetiksiz hali halbuki ne kadar da masum bir güzelliği varmiş
ayy bazı kadınları cidden anlamıyorum:delphin:
bizde böle ünlü olsaydık bu kadar maymunluk yapar mıydık.
Allah korusun bu ne yaaa

evet bu hali de gayet güzelmiş..ama her zaman güzelin de güzeli vardır diye bir laf vardır ya..işte bazen daha daha dahasını isteyebilir insan..hele ki onların dünyasında..ben anlıyorum aslında..ama estetiğin de sınırı var mesela daha fazla şişirirse dudakları değil güzelleşmek çirkinleştirir kendini..

Back