Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neresi estetikki
ya kıızlar heryeri estetik demnişsiniz ama ben farklı olarak birtek burnunu gördüm:S
heryeri estetik falan değil zaten sadece burnunda ufak bi rotus var ve dudagına kolojen yaptırmış..çirkin olan biri sırf burun yada dudak ameliyatıyla güzelleşmez zaten..görüldüğü gibi eski hali de gayet güzelmiş..şuanda onu eleştiren bir cok kızdan güzel oldugu kesinyerimseniben
Göğüsleri... Burnu...dudakları... Çilleri varmış önceden şuan yok büyük ihtimal cildinede birşeyler yaptırdı okadarını bilemicem.. Neyse bunlar az şeyler mi? Ve bunlar birden fazla tekrarlandıysa...
Bir burun ameliyatının insanın yüzünü ve bakışlarını ne denli değiştirdiğinin bilincinde değilsin sanırım... Bir burun insanı çok güzelleştirebilir...
Eleştirilerimiz yanlış yada yalan yöndemi?
Bunca estetikle çirkin ve sexi olmaması garip olurdu diyorum yine. Ve birşey daha eklemem gerekirse eleştiren kişilerin onlardan daha çirkin olduğu kanısına nasıl vardığını merak ettim doğrusu 3. göz olayımı
üffffffffffffffff hatuna bahhhhhhhh akannehir
güzel dimi cicimmmm:kedi:
aslında bunun anasından babasından formul almak lasım iki ters bi duzden olcek degil bu guzellik
acep kaç ters kaç duzden oldiki :)))))))))))
estetiksiz hali halbuki ne kadar da masum bir güzelliği varmiş
ayy bazı kadınları cidden anlamıyorum
bizde böle ünlü olsaydık bu kadar maymunluk yapar mıydık.
Allah korusun bu ne yaaa