• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

megan-fox2.jpg

cıldı cok bozuk çıllı vede ğöğüslerı cok küçük sarkmıs ğıbı duruyo yapmacık hıç bı fotosu dığerıne benzemıyo

bizim deniz akkayamız gibi meganda.estetikten once ortalama,estetikten sonra afet.goguslerını de yaptırdı zaten :))))

meganın bu rujunu cok begenmıstım ve araya araya sonunda bulup almıstım..tonu cok guzel paylsmak ıstedim.Christian Dior Dior Addict High Shine Lipstick 352 Champagne Blush

foxmegan106.jpg

kızlar meganın yeni filmini cok merak ediyorum

evet kendisine yakısan lolita dudaklara sahip oldu ve cok dogal duruyor

livcim hangisi ? jonah hex mi ? yoksa jennifer's body mi ?

bence jonah hexte bomba olacak,afişinde cok seksi gorunuyor

jonah_hex.jpg

jonah-hex-megan-fox.jpg

44220_4_122_366lo.jpg

angelinadan sonra megan tarafına foto koymak esasen canımı yakmıor degıl lıvım :)))))
ama elestırmek ıcın bılmek lazım degılmı :))))

yok ben 2 sini ayrı tutuyorum cnm

meganın yaptıklarını kesinlikle tasvir etmiyorum ...taklidini bir yere kadar hos karasılasım ama megan fazlasıyla abarttı angelinanın bir aralar lezbiyen ilişkılerin olması bile taklit etti daha ne diyim

Megan iyi güzel de taklit yaparken keşke Angelina nın yaptığı yardımları, unicefle çalışmalarını, kurduğu derneği,bm ile ilgili çalışmalarından da nasiplenseydi ya biraz

belki de yardımlarını gizli yapıyordur bilemicem ama eğer yapmıyorsa Angie nin bu hallerinden de esinlensin biraz

satrapicim belkı dedigin gibi gizli saklı yapıyordur ama bende pek sanmıyorum yaptıgını

fox_megan_rose_boy.jpg

brian-austin-green-megan-fox1.jpg

Back