Öncelikle merhabalr :)
Sizden bir konu hakkında yardım almak istiyorum . umarım konu doğru yerindedir. sohbet amaçlı sormak öğrenmek için buraya açtım.
Okulda İngilizce Hocamız bize bir ödev verdi. İstediğimiz bir filmin en etkilendığımız sahnesini kendımız çekicez 4-5li gruplara ayrıldık. Dizi Sinema farketmez . 5-6 dklık bi bölüm çekicez. Sizce Hangi filmin hangi sahnesini çekebilirizz ?? :44:
selvi boylum alyazmalımın acıklı son sahnesini oynayabilirsiniz bir yanda çocuğu sevip şevkat veren üvey babası bir yanda hiç şevkat verememiş çocuğunu sevmemiş bırakıp gitmiş bir baba ve seçim yapma aşaması çok duygulu...
scent of a woman dan dans etme sahnesi.. siz birebir cekmezsiniz biraz zenginlestirebilirsiniz.. biriniz garson felan olur digeriniz de yardimci cocuk.. YouTube - Scent of woman - Tango
izle bi bakalim begencek misin
selvi boylum alyazmalımın acıklı son sahnesini oynayabilirsiniz bir yanda çocuğu sevip şevkat veren üvey babası bir yanda hiç şevkat verememiş çocuğunu sevmemiş bırakıp gitmiş bir baba ve seçim yapma aşaması çok duygulu...
scent of a woman dan dans etme sahnesi.. siz birebir cekmezsiniz biraz zenginlestirebilirsiniz.. biriniz garson felan olur digeriniz de yardimci cocuk.. YouTube - Scent of woman - Tango
izle bi bakalim begencek misin