Etkileyici Film Sahnesi

gokcen00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
51
0
Öncelikle merhabalr :)
Sizden bir konu hakkında yardım almak istiyorum . umarım konu doğru yerindedir. sohbet amaçlı sormak öğrenmek için buraya açtım.

Okulda İngilizce Hocamız bize bir ödev verdi. İstediğimiz bir filmin en etkilendığımız sahnesini kendımız çekicez 4-5li gruplara ayrıldık. Dizi Sinema farketmez . 5-6 dklık bi bölüm çekicez. Sizce Hangi filmin hangi sahnesini çekebilirizz ?? :44:

selvi boylum alyazmalımın acıklı son sahnesini oynayabilirsiniz bir yanda çocuğu sevip şevkat veren üvey babası bir yanda hiç şevkat verememiş çocuğunu sevmemiş bırakıp gitmiş bir baba ve seçim yapma aşaması çok duygulu...

hmm ne olabilir benim de aklima su geldi

scent of a woman dan dans etme sahnesi.. siz birebir cekmezsiniz biraz zenginlestirebilirsiniz.. biriniz garson felan olur digeriniz de yardimci cocuk..
YouTube - Scent of woman - Tango
izle bi bakalim begencek misin

valla dusunuyorumda canim en etkilendigim sahneler hep iki kisilik:KK53::KK53:
aklima gelirse yazarim cnm:KK71:

tm canım teşekkürler :)

selvi boylum alyazmalımın acıklı son sahnesini oynayabilirsiniz bir yanda çocuğu sevip şevkat veren üvey babası bir yanda hiç şevkat verememiş çocuğunu sevmemiş bırakıp gitmiş bir baba ve seçim yapma aşaması çok duygulu...

çok teşekkrler cnm :) bakıcam oraya :)

ingilizce değil ama :) bu arada konuyu yanlış yere açmışsın canım

ingizceye çeviririz sorun değil :) ama ingilizce olması daha iyi olur kolay yapılır :) evet sanrım çok pardn :)

valla etkilici sahne diyincee alacakaranlık gelioo ahh ahhhh:KK69::KK69::KK69:
evet evet :KK70:

hmm ne olabilir benim de aklima su geldi

scent of a woman dan dans etme sahnesi.. siz birebir cekmezsiniz biraz zenginlestirebilirsiniz.. biriniz garson felan olur digeriniz de yardimci cocuk..
YouTube - Scent of woman - Tango
izle bi bakalim begencek misin
tangoooo :) izlicem cnım çooook teşkkrler :)

X