etkilemek için fikirlerinizi bekliyorum

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Kızlar benim hoslandigim birisi var su an konusuyoruz.Onu etkilemek istiyorum.Ona guzel suprizler yapip aklinda kalmak istiyorum.Bu dunyada sonsuz olan ve unutulmayan seyler kokularimiz,muzikler,kitaplar ve filmler diye dusunuyorum.
Ben ona romantik suprizler hazirlamak istiyorum ama napicagimi pek bilmiyorum ikimizde utangaciz.
Onu guzel bi ortamda guzel bir muzik esliginde dansa kaldirmak istiyorum
Ya da çok klasik olucak ama onun için gittigimiz bi ortamda romantik bi şarkı isteği yapıcam.
Dans için güzel aşk filmlerinden romantik şarkılar için önerilerinizi bekliyorum.
Başka romantik etkileyici fikirleriniz varsa da fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Şu an sevgiliyseniz hediye denizi isimli bir site var.Kişiye özel harika hediyeler bulabilirsin oradan bir çok hediye yaptırdım fikir de verebilirim bir bak istersen

Gözlerinin içine bak sadece senden hoşlanan biriyse bakışların ok gibi aklından bir daha çıkmaz :)

Daha yenisiniz anlasilanyaslar kac buarada?erkekler kendilerini sasirtan kadinlardan cok etkilenir ve bide zeki kadinlardan heyecaninizi anliyorum ama biraz yavastan,soyle agirdan alin bu supriz di romantiklik ti,nabiza gore serbet verin yanii diyecegim,hani bugunlerde yemege soyle muzikli bi yere giderseniz,utangac diyorsunuz ya hos bi dans muzigi cikinca,alimli bi sekilde tutun ellerinden dansa kaldirin mesela baslangic icin bence hos olur geriside gelir zaten karsidakinin tepkisine gore yani anlatabildimmi

keşke o aşamada olsa daha sevgili değiliz uzun süredir konusuyoruz

Himmm o zaman dans fikri falan olmaz.
Acik hava sinemaya mi goturseniz? Ya da iki kisilik sinemaya mi? Onceden odayi hazirlatabiliyorsnuz istediginiz sekilde. Ve bir film seciyorsunuz ki bu film onun cok sevdigi bir film olabilir. Gidip izliyorsnuz. .
İstiklalde var, cok guzel bir jest olabilir..

Okadar delice ve unutulmayacak şeyleri bırak o yapsın yahuu. Hiçbir şey yapma demiyorum da dansa kaldırayım falan o düşünsün. Romantik hediyeler olabilir. Hoşlanacağı şeylerden bir kutu yapmıştım ben mesela suslu bir kutu içinde seveceği ne varsa hepsi paketlenmiş notlar eklenmiş buna abur cubur da dahil tuttuğu takım formasıda ve daha onlarca şey vardı :)

bunu sevdim :) bilgece bilgeliğini yine konuşturmuş :)

Bu romantizm isi ters tepebilir yalnız, herkes hoşlanmaz böyle şeylerden. Cok iyi tanıyor musunuz? Bir de unutulmaz olmak kokuyla filmle vs olmuyor bence. Iz bırakabilmek önemli. Kalbe dokunabilmek... o zaman en saçma ve ufak seyler bile hatırlatıyor.

Kızlar telden giriyorum hatalarim icin kusura bakmayin msjim gec oldu.
Yaslarimiz 23 ayri sehirlederdeyiz suprizleri yanina gidince kisitli imkanlarla yapabilecem yani bilgece arkadasim sinema fikrin cok hos ama istanbulda olmadigimiz icin malesef plan yatiyor.
Kendisi de romantik duygusal birisi romantikliklerden hoslanicagini saniyorum.
Ben etkilemek istiyorum derken o anlarin bizim icin cok ozel olmasini istiyorum onu kasteddim.

Diyorum ki yanina gittigim zaman guzel bi masa hazirlasak beraber bi de guzel romantik bi muzik acsak dans etsek bas basayken tabi ya da kitap alsam ask kitabi o kitapdan benim anlamli buldgum kelimelerin altini cizsem ona hediye etsem.Kendisi cok okur ve kulturlu birisidir onun icin belki daha anlamli olur

Unutulmaz derken belki biraz abartmisimdir etkilemek istiyorum diyelim.
Birbirimizi 3 aydir taniyoruz 2 aydir konusuyoruz.Daha oncesinde merhabamiz olan bi arkadasligimiz vardi birbirimizi pek gormuyorduk simdi durum cok degisti.

bence yapmayın ya.

daha bir ilişkiye başlamamışsınız. hani elinizde olsa adam, istediğiniz gibi eğlenin diyeceğim ama.

şu an onun sürpriz yapması gereken dönemler.
zaten ilişkilerde erkeklerin atak olduğu ilk birkaç ay var onu da mahvetmeyin:))

ha şunu yapabilirsiniz, romantik bir yer, canlı müzik vs içmeceli falan oturalım dersiniz. o olur.

ama kitabın altını çizmek vs çok fazla duygusal olur.

hani basit şeyler yapın.
mesela ben kadında su yeşili oje severim derse, ertesi gün sürün gidin.
basit şeyler. tam da anlayamayacağı şeyler yapın yani :)

kısacası kur yapın. sürpriz değil:)

Mini etek giy gözlerinin içine bakım aşkım seni seviyorum de yada git anasından iste kesin garanti cozum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…