keşke o aşamada olsa daha sevgili değiliz uzun süredir konusuyoruzBence evlenme teklifi et hayatta unutmaz bir kizdan teklif aldim diye :))
keşke o aşamada olsa daha sevgili değiliz uzun süredir konusuyoruz
Ay bilgece cok tatlisin...Bence evlenme teklifi et hayatta unutmaz bir kizdan teklif aldim diye :))
Daha yenisiniz anlasilanyaslar kac buarada?erkekler kendilerini sasirtan kadinlardan cok etkilenir ve bide zeki kadinlardan heyecaninizi anliyorum ama biraz yavastan,soyle agirdan alin bu supriz di romantiklik ti,nabiza gore serbet verin yanii diyecegim,hani bugunlerde yemege soyle muzikli bi yere giderseniz,utangac diyorsunuz ya hos bi dans muzigi cikinca,alimli bi sekilde tutun ellerinden dansa kaldirin mesela baslangic icin bence hos olur geriside gelir zaten karsidakinin tepkisine gore yani anlatabildimmi [/QUOTE
Daha yenisiniz anlasilanyaslar kac buarada?erkekler kendilerini sasirtan kadinlardan cok etkilenir ve bide zeki kadinlardan heyecaninizi anliyorum ama biraz yavastan,soyle agirdan alin bu supriz di romantiklik ti,nabiza gore serbet verin yanii diyecegim,hani bugunlerde yemege soyle muzikli bi yere giderseniz,utangac diyorsunuz ya hos bi dans muzigi cikinca,alimli bi sekilde tutun ellerinden dansa kaldirin mesela baslangic icin bence hos olur geriside gelir zaten karsidakinin tepkisine gore yani anlatabildimmi
bunu sevdim :) bilgece bilgeliğini yine konuşturmuş :)Himmm o zaman dans fikri falan olmaz.
Acik hava sinemaya mi goturseniz? Ya da iki kisilik sinemaya mi? Onceden odayi hazirlatabiliyorsnuz istediginiz sekilde. Ve bir film seciyorsunuz ki bu film onun cok sevdigi bir film olabilir. Gidip izliyorsnuz. .
İstiklalde var, cok guzel bir jest olabilir..
Haklisiniz onu yapiyorum zatenGözlerinin içine bak sadece senden hoşlanan biriyse bakışların ok gibi aklından bir daha çıkmaz :)
Unutulmaz derken belki biraz abartmisimdir etkilemek istiyorum diyelim.Bu romantizm isi ters tepebilir yalnız, herkes hoşlanmaz böyle şeylerden. Cok iyi tanıyor musunuz? de unutulmaz olmak kokuyla filmle vs olmuyor bence. Iz bırakabilmek önemli. Kalbe dokunabilmek... o zaman en saçma ve ufak seyler bile hatırlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?