• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

etkilemek için fikirlerinizi bekliyorum

bence yapmayın ya.

daha bir ilişkiye başlamamışsınız. hani elinizde olsa adam, istediğiniz gibi eğlenin diyeceğim ama.

şu an onun sürpriz yapması gereken dönemler.
zaten ilişkilerde erkeklerin atak olduğu ilk birkaç ay var onu da mahvetmeyin:))

ha şunu yapabilirsiniz, romantik bir yer, canlı müzik vs içmeceli falan oturalım dersiniz. o olur.

ama kitabın altını çizmek vs çok fazla duygusal olur.

hani basit şeyler yapın.
mesela ben kadında su yeşili oje severim derse, ertesi gün sürün gidin.
basit şeyler. tam da anlayamayacağı şeyler yapın yani :)

kısacası kur yapın. sürpriz değil:)
Fikirleriniz icin sagolun haklisiniz onun yapmasi gerekiyor ama her ne kadar romatigim dese de biraz odun galiba bu aralar da morali cok bozuk duzelsin istiyorum.
Ben iliskide surekli erkeklerin biseyler yapmasi taraftari degilim.Fedakarlik cift tarafli olmali oylesi guzel.

Fikirleriniz icin sagolun haklisiniz onun yapmasi gerekiyor ama her ne kadar romatigim dese de biraz odun galiba bu aralar da morali cok bozuk duzelsin istiyorum.
Ben iliskide surekli erkeklerin biseyler yapmasi taraftari degilim.Fedakarlik cift tarafli olmali oylesi guzel.

kelebekcim bu konuda suyunu çıkarmış bi insan olarak sana tavsiye verdim özünde.

mesela geçen hafta tatilden döndü. on gün tatile gitmişti erkek arkadaşım (2 aylık sevgilim)
dönüşünde arkadaşın evine balonlar asıldı, süsler asıldı. içkiler alındı. hepsini ben organize ettim. o gelmeden süsledim vs.

adamı aldım oraya götürdüm sürpriz parti yaptım.

üzerime beyaz bir tshirt üzerinde kırmızı yazıyla I LOVE C... yazan bir tshirt giydim, c. onun adı. altına kırmızı etek; liseli kız gibi yaptım kendimi. yağmurluk giydiğim için eve girene kadar göremedi tabi. evde deli bir sürpriz oldu.

ama herkes beni uyardı bu konuda.
sen yapma, o yapsın biraz diye.
hakikaten de doğru.
o sürprizi yapınca daha fazla ilgi beklersin mesela. aksine kötüye falan gitti. şımardı biraz vs.

o yüzden sen kaçan kovalanırı oyna bence.
ben şimdi ona döndüm.

geç oldu ama beceriyor gibiyim.

Valla en iyi hediye bence güzel çikolatadır:)) Kalpli kırmızı kutu klasik ama ben severim.

Erkekler de hediye ve süpriz sever.

Kendin reçel yapıp küçük bir kavanoz hediye edebilirsin. Küçük bir saksıda çiçek de olabilir.

Kitap iyi fikir, ama kitabı dikkatli seç. Romantik bir şey olsun. Serenad, Kürk Mantolu Madonna, Anna Karenina okumuştur diye düşünüyorum. Milena'ya Mektuplar-Kafka, Bir Geyşanın Anıları bana çok romantik gelmiştir hep. Bir Geyşanın Anılarının filmini de çok beğendiydim.

Ben erkek olsam anca çakı silah vs etkilenirdim. Allah da biliomus zaten pislik lanet herifin teki olurdum, kadin yaratmis.

Guzel bir gün gecirmek olabilir. Unutamayacagi bir gun. Her detayiyla düşünülmüş. Mutlu sonlu :D jakuzi guzel bir oral seks falan. Erkek neticede cicegi bocegi napsin.

kelebekcim bu konuda suyunu çıkarmış bi insan olarak sana tavsiye verdim özünde.

mesela geçen hafta tatilden döndü. on gün tatile gitmişti erkek arkadaşım (2 aylık sevgilim)
dönüşünde arkadaşın evine balonlar asıldı, süsler asıldı. içkiler alındı. hepsini ben organize ettim. o gelmeden süsledim vs.

adamı aldım oraya götürdüm sürpriz parti yaptım.

üzerime beyaz bir tshirt üzerinde kırmızı yazıyla I LOVE C... yazan bir tshirt giydim, c. onun adı. altına kırmızı etek; liseli kız gibi yaptım kendimi. yağmurluk giydiğim için eve girene kadar göremedi tabi. evde deli bir sürpriz oldu.

ama herkes beni uyardı bu konuda.
sen yapma, o yapsın biraz diye.
hakikaten de doğru.
o sürprizi yapınca daha fazla ilgi beklersin mesela. aksine kötüye falan gitti. şımardı biraz vs.

o yüzden sen kaçan kovalanırı oyna bence.
ben şimdi ona döndüm.

geç oldu ama beceriyor gibiyim.
Valla bu erkekler dengemizi bozdu ben nasil davranicagimi artik sasirdim.
Kacsam kendimden uzaklastirmak istemiyorum.Benden uzaklasicakmis gibime geliyor hep sanki ben mucadele ediyorum bizim icin bu da artik beni sinir ediyor.

Valla en iyi hediye bence güzel çikolatadır:)) Kalpli kırmızı kutu klasik ama ben severim.

Erkekler de hediye ve süpriz sever.

Kendin reçel yapıp küçük bir kavanoz hediye edebilirsin. Küçük bir saksıda çiçek de olabilir.

Kitap iyi fikir, ama kitabı dikkatli seç. Romantik bir şey olsun. Serenad, Kürk Mantolu Madonna, Anna Karenina okumuştur diye düşünüyorum. Milena'ya Mektuplar-Kafka, Bir Geyşanın Anıları bana çok romantik gelmiştir hep. Bir Geyşanın Anılarının filmini de çok beğendiydim.
Receli yapamam da kitap onerileriniz icin tesekkurler.

Ben erkek olsam anca çakı silah vs etkilenirdim. Allah da biliomus zaten pislik lanet herifin teki olurdum, kadin yaratmis.

Guzel bir gün gecirmek olabilir. Unutamayacagi bir gun. Her detayiyla düşünülmüş. Mutlu sonlu :KK70: jakuzi guzel bir oral seks falan. Erkek neticede cicegi bocegi napsin.
Yok canim oral seks bizi aşar

Zikretmek basarmanin yarisidir asacagini sanmiyorum :)
ya daha sevgili bile olmamışlar, adam çekingen falan :))
hop diye oral seks yaparsa evet adam unutamaz da, kızı basit görmeye başlarsa kestiremeyiz yani :))

ya daha sevgili bile olmamışlar, adam çekingen falan :))
hop diye oral seks yaparsa evet adam unutamaz da, kızı basit görmeye başlarsa kestiremeyiz yani :))
Başlamadan biter hersey ya zaten araftayiz ne yapcagimi sasirmis durumdayim.Oral seks bizim icin uzay su anda herseyi batirmak istemiyorum.:)

Başlamadan biter hersey ya zaten araftayiz ne yapcagimi sasirmis durumdayim.Oral seks bizim icin uzay su anda herseyi batirmak istemiyorum.:)
ahah yok yok oralı boşver sen.
cidden ev ortamı varsa romantik müzik, mum ışığı falan yap. yemek hazırla ona falan. bence çok güzel sürpriz olur bu. erkekler kendine yemek hazırlayabilen kadınlara bayılıyor.

ya da çok sevdiği bir yönetmenin filmine bilet al, hadi bir yere gidiyoruz de.
ya da tiyatro. bir delinin hatıra defteri olabilir. onu herkes izlemek için yarışıyor falan ya.

şu şarkıda dans edebilirim dersen mekan da yabancı çalıyorsa dene derim :)
sözleri çok manidar:)

:super::ukala:Yaa bende aynı dertten muzdaripim gerçi ben hoşlandığımdan kesin emin değilşm ama kızllar benim de yorumlara ihtiyacım var bu arada yeni katıldım başlık açtım hemen isterseniz bi bakın ben de de hiç taktik maktik yok azcık lazım ama tecrübelilerden önerileri bekliyoruum :kahve::KK51:

Back
X