Tatlı Tarifi Etimekli Profiterol (Resimli)

bende neden foto görünmüyor ya kızlar yapan arkadaşlar ekleseniz fotoyuda görsem ya çatlıcam
images

E.P.PASTA.jpg

buyrun kızlar
:kahve:

Bildiğim bir tatlıdır ellerinize sağlık..

Dilimlemede sorun yaşarım diyorsanız, ufak kuplara hazırlayın, hem kendinize hem misafirlere servis yaparken kolaylık olur.

Tabii yeterli kupunuz olmalı

çok güzel gözüküyor.:KK56: bende aldım tarifi. en kısa zamanda deniycem.:nazar:
paylaşım için teşekkürler
:KK69:

Ben denedim bu tarifi,çok güzel oldu gerçekten..Resim eklemeyi bilmediğim için buraya ekleyemiyorum..Tek sıkıntısı tabaklara düzgün konulamayışı..

haftasonu bu tatlı aklımdayken yaptım ve gerçekten süper oldu.:81:
ilk önce etimekler içinde sert kalacak diye korktum ama hiç öyle olmadı.tatlıyı dinlenmeye bırakınca etimekler yumuşuyor.ve bir gün sonra dahada güzelleşmişti tadı.
eşim tatlıyı pek sevmez o bile beğendi..:KK69:
artık favori tariflerim arasında.:KK34:
paylaşım için tekrar teşekkürler.

Ben denedim bu tarifi,çok güzel oldu gerçekten..Resim eklemeyi bilmediğim için buraya ekleyemiyorum..Tek sıkıntısı tabaklara düzgün konulamayışı..
afiyetler olsun..evet biraz tabaklarda çok dekoratif durmuyor ama lezzeti unutturuyor onu..:KK34:
haftasonu bu tatlı aklımdayken yaptım ve gerçekten süper oldu.:81:
ilk önce etimekler içinde sert kalacak diye korktum ama hiç öyle olmadı.tatlıyı dinlenmeye bırakınca etimekler yumuşuyor.ve bir gün sonra dahada güzelleşmişti tadı.
eşim tatlıyı pek sevmez o bile beğendi..:KK69:
artık favori tariflerim arasında.:KK34:
paylaşım için tekrar teşekkürler.
ailecek afiyet olsun, ellerine sağlık..

ellerıne*sagluk*kuzum
peterle0heıdı*nasıllar

teşekkür ederim prensesim..gördüğün gibi heidiynen peter hasbihal içindeler:KK1:

afiyetler olsun..evet biraz tabaklarda çok dekoratif durmuyor ama lezzeti unutturuyor onu..:KK34:
ailecek afiyet olsun, ellerine sağlık..

teşekkür ederim prensesim..gördüğün gibi heidiynen peter hasbihal içindeler:KK1:

canımbenım
tarıfını
enyakınzamanda*bende
denıcem
heıdı-ıle-petercık
kuzucuklarıyla
daganezaman*cıkcaklar:KK60:

X