- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
Etimek tuzlu mu yoksa tuzsuz mı olacak?
canım tuzsuz etimek.. ama bazen markette bulamayınca tuzlu olandan da yapsam fark etmiyor..yani muhallebi ve çikolata sosun tadı, onu bastırıyor,anlamıyorsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etimek tuzlu mu yoksa tuzsuz mı olacak?
tavsiye edrim ben yapmıştım güzel oluyor
ertesi gün ikram edilirrse daha iyi olur
bu tatları aynı aanda yememiştim bakalım denicem nasıl birşey olacak
Dün yaptım bugün bitti..
Muhteşem oldu profiterol sevenler mutlaka demesin..
afiyetler olsun,çabuk bitirmişsiniz..
canım-kutukutupense*oynuomus*heıdıler0*yerımonları
Bende bu tatlıdan yapmayı düşünüyorum yarın akşam arkadaşlar.
Perşembe günü misafir gelecek bize. :)
Ama sunumunun çok güzel olmasını istyorum.Sanırım güzel keslmiyor dediniz güzel kesilmesi için ne yapmalıyım ? Sunumu nasıl güzel olmalıdır biraz fikir verirseniz sevinirim?
Birde bir sorum olacak muhallebiyi yapıyoruz soğuyor krem santiyide hazırlayıp muhallaebiyle karıştırıyoruz değilmi? O zaman krem şantyle muhallebi karışınca nasıl bir tat ortaya çıkıyor krem santi muhallebi gibi sıvı olmuyor sonuçta katı oluyr ve yumuşk oluyr kıvamı nasıl olacak muhallebiyle krem şantiyi karıştrnca yanlş yapıp rezil olmayalım misafirlere. =)
Bu tarifi yaptım,süper oldu.Paylaşımın için çok teşekkür ederim arkadaşım.Gerçekten de profiterol tadında.Senin koyduğun fotoda adeta dilimlemişsin.Ben sadece 1 paket etimek kullandım.Bol soslu oldu.2 paket kullandığımızda mı kesilebilir hale gelecek?Sanırım ben bu tarifi misafirlerime yaparken kuplar şeklinde ikram edeceğim.