canım sabah sabah ilk işim bunu yapmak oldu inan pek farkı olmadı böylede çok güzel resimi yüklemeye çalışıyorum ama heralde bi problem oldu olmuyor yine denicem konu sahibesi olarak esas bu tatlıyı bizimle paylaştığın için tekrar teşekkür ederim
Ooo çok iyi..sevindim bu versiyonu da güzel olacak demek ki..Buna da Pötibörlü Profiterol desek acaba ne olur?yerimseniben..Her şeye profiterol deniyormuş yaaaa.:1closedeyes:.canım sabah sabah ilk işim bunu yapmak oldu inan pek farkı olmadı böylede çok güzel resimi yüklemeye çalışıyorum ama heralde bi problem oldu olmuyor yine denicem konu sahibesi olarak esas bu tatlıyı bizimle paylaştığın için tekrar teşekkür ederim
alkisalkisalkisellerine sağlık
ne ya haftada bir yapıyosun pastayı çok hamaratsın boshayallersmile
resimleri benim nazarımdan yükleyemiyorsun :dilcikar::dilcikar:
ne ya haftada bir yapıyosun pastayı çok hamaratsın boshayallersmile
resimleri benim nazarımdan yükleyemiyorsun :dilcikar::dilcikar:
ya kızlar bu ımage shack sitesinde bi problemmi var acaba resim yükleyemiyorum no kaydı gerekli falan yazıyo başka nasıl resim yükleyebilirim acaba?
Hiç bilmiyorum kiii..No kaydı istemiyordu..belki sitede sorun vardır..bazı arkadaşlarda yüklemede problem olduğunu söylüyordu..
canım eline sağlık çok güzel görünüyor bende yapmak istiyorum ancak bişeyi sormak istiyorum hani etimek sert oluyorya yerkende tatlının içinde sert duruyormu yoksa yumuşakmı oluyor cevaplarsan cok sevinirim hemen denemek istiyorum tşk
denesene o zamaaaan..yerimsenibenhmmmmhhhhh canim cekticokacimcoook
kolay birseye benziyor, ins. yapabilirim bir denicem :1hug: tskler tarif icin
denesene o zamaaaan..yerimseniben
ilk firsatta ins
denesene o zamaaaan..yerimseniben
ilk firsatta ins
a.salkisalkisalkis