- 11 Şubat 2008
- 132
- 1
Teşeekkür ederim,piyensessiiimm...opuyorumnanaktaneline saglik canim benim
Afiyet olsun..Beğenmene sevindim..kaydirigubbakcemile5Tarif için teşekkrler.Yaptığım gün tükendi.Sütlü tatlılar hayatımın vazgeçilmezi Çok lezzetli oldu, ama şöleki oğlum hazır sosu sevmiyor. Birdaha sefere sosu kendim yapıcam.Ama etimekle muhallebinin uyumu karışımı tek kelimeyle çok güzeldi.Denemenizi şiddetle tavsiye ederim..
Hadi bakalım kokoş-tatlicadiarzu- tadliii..bunda da başarılı olursun makkaşların gibi.zemuszemus.Bunu kesinlikle yapmam lazim :) denicem bugun veee resmini paylascam :)) elinize saglik.
kafama takıldı canım ya bir sorum olacak
( Çikolata sosu, 2 bardak süt)
(Krem şanti, yarım bardak süt )
1 litre sütten ayrımı süt kullanılıyor
peki etimek bu muhallebinin içince yumusuyor dimi
sert kalmıyor dimi?
az öncekı msjımı yorumları okumadn yazmıstım şimdi yorumları okudsum yarın yapsammı kı diyorum :)
ya nefus gorunuoo
haftasonu denıcem
demezsem çatlarım cokacimcoook
güzel ve lezzetlı bıtarıf gıbı duuryor ama etımekelr yeterınce islanıyormu acaba kuru kurumuoluyor denemek isterim hatta hatfaya gunum var denesem ama nasıl olurkı
bumuyani canım bir gece dolapta bekletirsen etimekler yumuşacık oluyor gercekten çok güzel bir tarif dene gelicem yemegecokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoooka.sa.s:roflol::roflol: