Tatlı Tarifi Etimekli Profiterol (Resimli)

Bu tarifi burda görüp denemiştim..O günden beri,vazgeçilmezlerim arasında.Akşama kayınvalidemler gelecek yine yaptım,teşekkürler bu güzel tarif için canım :KK16:

Daha önceden denemiştim ama sonuç başarısızdı. Dün misafirlerime yaptım mis gibi oldu valla. Çok beğendiler.Hafif ve güzel bir tatlı.

Daha önceden denemiştim ama sonuç başarısızdı. Dün misafirlerime yaptım mis gibi oldu valla. Çok beğendiler.Hafif ve güzel bir tatlı.

neden ilk deneme başarısız oldu acaba?neyse ki ikincisi güzel olmuş..afiyet olsun..:KK56:
tam yaz mevsimine ve ramazana uygun hafif tatlı

bende yapmıştım bunu 2 ay kadar önce ama beğenmedim.Ağzıma acı bi tat geldi kullandığım malzemelerden olsa gerek.Bende bidaha cesaret edipte denemedim yine aynı durum olur dökerim diye
ama yorumlar olumlu yönde madem tekrar deneyim

bende yapmıştım bunu 2 ay kadar önce ama beğenmedim.Ağzıma acı bi tat geldi kullandığım malzemelerden olsa gerek.Bende bidaha cesaret edipte denemedim yine aynı durum olur dökerim diye
ama yorumlar olumlu yönde madem tekrar deneyim

acı tat mı?:KK53:kızzz sayfalarca yazan oldu, herkes memnun kimse acı tat demedi,:KK31:
sen o zaman :KK49:hamileydin, ondandır ondan.:KK23:.tekrar dene, başka marka malzemelerle..:KK34:

tavsiye için çok teşekkürler, bayramda bende yapıyım bakalım becerebilcekmiyim.
dene canım,becerirsin şimdiden kolay gelsin..:KK31:

canım aldım tarifini görünüşü süper eminim tadı da öyledir..
Denicem en kısa zamanda teşekkürler..:KK34:

merhaba, bu kadar güzel yorumdan sonra tatlıyı çok merak ettim ve denemeye karar verdim :) ama aklıma takılan bişey var
muhallebiyi pişirdikten sonra sıcakken mi etimekleri kırıp ilave edicez yoksa muhallebi soğuyup krem şantiyle karıştıktan sonra mı?
soğuduktan sonra etimekler yumuşamazmış gibi geldi bana emin olmak için bi sorayım dedim
konu sahibi arkadaş yada tarifi deneyen arkadaşlardan biri cevap verirse sevinirim, yarına yapmayı düşünüyorum da :)

ben muhallebiyi ocaktan alır almaz değilde biraz ılıtıp krem şantisini karıştırıyorum. ardından etimekleri koyuyorum

merhaba, bu kadar güzel yorumdan sonra tatlıyı çok merak ettim ve denemeye karar verdim :) ama aklıma takılan bişey var
muhallebiyi pişirdikten sonra sıcakken mi etimekleri kırıp ilave edicez yoksa muhallebi soğuyup krem şantiyle karıştıktan sonra mı?
soğuduktan sonra etimekler yumuşamazmış gibi geldi bana emin olmak için bi sorayım dedim
konu sahibi arkadaş yada tarifi deneyen arkadaşlardan biri cevap verirse sevinirim, yarına yapmayı düşünüyorum da :)

ben ;epey ılınınca,şantiyi ve etimekleri ilave ediyorum, etimeklerin yumuşamasında hiçbir problem olmuyor..:KK31:
zaten tatlıyı dolapta biraz dilendirince etimekler yumuşar..
:KK34:

[Fotoğraf blogdan alıntıdır..
Aynen fotodaki gibi oluyor arkadaşlar..

E.P.PASTA.jpg

Hıımmmmmm :KK56::KK56: nefiz gözküyorrrr ya gacimmmmm denemem lazın bunu ellrine sağlık canımmmm :KK19::KK19:

ben ;epey ılınınca,şantiyi ve etimekleri ilave ediyorum, etimeklerin yumuşamasında hiçbir problem olmuyor..:KK31:
zaten tatlıyı dolapta biraz dilendirince etimekler yumuşar..
:KK34:

Birazdan yapıcam, cevabın için teşekkürler
Tatlıyı yemek için sabırsızlanıyorum :))

acı tat mı?:KK53:kızzz sayfalarca yazan oldu, herkes memnun kimse acı tat demedi,:KK31:
sen o zaman :KK49:hamileydin, ondandır ondan.:KK23:.tekrar dene, başka marka malzemelerle..:KK34:

dediğim gibi zaten kullandığım malzemelerden olduğunu düşünüyorum
tekrar deneyeceğim malum bu aralar bi misafir bi misafir yeni tariflere ihtiyaç var zaten :KK56:

en başından beri okudum geldim buralara :KK70: herkes çok güzel olmuş falan yazmış bende yarın deneyeyim. şimdi oruçlu oruçlu canım çok çekti amaaa :KK70:

X