Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tarifi burda görüp denemiştim..O günden beri,vazgeçilmezlerim arasında.Akşama kayınvalidemler gelecek yine yaptım,teşekkürler bu güzel tarif için canım
Daha önceden denemiştim ama sonuç başarısızdı. Dün misafirlerime yaptım mis gibi oldu valla. Çok beğendiler.Hafif ve güzel bir tatlı.
bende yapmıştım bunu 2 ay kadar önce ama beğenmedim.Ağzıma acı bi tat geldi kullandığım malzemelerden olsa gerek.Bende bidaha cesaret edipte denemedim yine aynı durum olur dökerim diye
ama yorumlar olumlu yönde madem tekrar deneyim
dene canım,becerirsin şimdiden kolay gelsin..tavsiye için çok teşekkürler, bayramda bende yapıyım bakalım becerebilcekmiyim.
ben muhallebiyi ocaktan alır almaz değilde biraz ılıtıp krem şantisini karıştırıyorum. ardından etimekleri koyuyorum
merhaba, bu kadar güzel yorumdan sonra tatlıyı çok merak ettim ve denemeye karar verdim :) ama aklıma takılan bişey var
muhallebiyi pişirdikten sonra sıcakken mi etimekleri kırıp ilave edicez yoksa muhallebi soğuyup krem şantiyle karıştıktan sonra mı?
soğuduktan sonra etimekler yumuşamazmış gibi geldi bana emin olmak için bi sorayım dedim
konu sahibi arkadaş yada tarifi deneyen arkadaşlardan biri cevap verirse sevinirim, yarına yapmayı düşünüyorum da :)
[Fotoğraf blogdan alıntıdır..
Aynen fotodaki gibi oluyor arkadaşlar..
ben ;epey ılınınca,şantiyi ve etimekleri ilave ediyorum, etimeklerin yumuşamasında hiçbir problem olmuyor..
zaten tatlıyı dolapta biraz dilendirince etimekler yumuşar..
Hıımmmmmm nefiz gözküyorrrr ya gacimmmmm denemem lazın bunu ellrine sağlık canımmmm
Birazdan yapıcam, cevabın için teşekkürler
Tatlıyı yemek için sabırsızlanıyorum :))
bacııım...:13:denemeni tavsiye ederim bir daha bırakamayacaksın..
kolay gelsin..
acı tat mı?kızzz sayfalarca yazan oldu, herkes memnun kimse acı tat demedi,
sen o zaman hamileydin, ondandır ondan..tekrar dene, başka marka malzemelerle..