Tatlı Tarifi Etimekli Profiterol (Resimli)

geçen hafta misafirlerime yaptım bayıldılar bugünde kız kardeşlerime yapıcam bu çoooook güzel tarif için sağol

Merhaba tarifinizi ben de denedim vee çoook beğendik eşimle sildik süpürdük:)) çok teşekkürlerr

Ooofffffff şu an öyle bir canım çekti ki.. Uzun zamandır yemiyordum bu tatlıyı :KK56:

akşam üstü forumda tatlı bölümüne bakarken tarifi farkettim (farkedilmeyecek gibi değil, en çok yorum yapılan konulardan :KK70:) eve gidip hemen yaptım bir heves. 4-5 saat beklemesi gerekiyordu ama 2 saat anca bekledi. sonra kardeşlerimle yedik. güzel bir tatlı. ben biraz küçük bir borcama koyduğum için çikolata sosu yoğun olmuştu, biraz ağır oldu yani bunun haricinde güzeldi. bir de bir daha ki sefere yaparsam etimeği 1,5 paket koymam daha iyi olur sanırım. bu şekilde tadı daha fazla da gelir.

Son düzenleme:
akşam üstü forumda tatlı bölümüne bakarken tarifi farkettim (farkedilmeyecek gibi değil, en çok yorum yapılan konulardan :KK70:) eve gidip hemen yaptım bir heves. 4-5 saat beklemesi gerekiyordu ama 2 saat anca bekledi. sonra kardeşlerimle yedik. güzel bir tatlı. ben biraz küçük bir borcama koyduğum için çikolata sosu yoğun olmuştu, biraz ağır oldu yani bunun haricinde güzeldi. bir de bir daha ki sefere yaparsam etimeği 1,5 paket koymam daha iyi olur sanırım. bu şekilde tadı daha fazla da gelir.

tabi tarifi kendi damak zevkimize göre değiştirebilir, bişeyler ilave edebiliriz..:KK31:
afiyet olsun..:KK56:

bugün tatlının yeniden tadına baktım. daha güzel olmuştu. kaldıkça tadı güzelleşmiş. maalesef sadece tadına bakabildim kardeşlerim bitirmişti hepsini :KK70:

tarif için çok teşekkürler =)

tarifi dün denedim müthis oldu cok tesekkür eder paylasim icin

is yerine getirdim almanlar falan bayildi

Tarifi gecen misafirlerime yaptim bayildilar ben kuplara koydum cok sik oldu tarif istedi herkes ellerine saglik tarif icinde çooooooook teşekkürlerrrrrrrr:KK54:

Bu tarifi ben de denedim, cok güzel oldu.

Bir gün önceden yaptım, pasta gibi oldu dağılmadı. Hem pratik hem leziz :)

X